lisinac 93 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Došao i četvrtak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 27, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da dosao je Cetvrtak, a dosle su i kapice ventila Molim Beogradjane da me kontaktiraju na 063/220-105 064/11-47-001 da se dogovorimo o vremenu i preuzimanju istih takodje ljude koji nisu iz Bgd-a da me pozovu da se dogovorimo kako je njima najlakse i najjeftinije da im posaljem kapice ventila. Pozdrav Dejan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast brat na organizaciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 27, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 28, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Dana 28.10.2011. Petak bicu prisutan u kaficu Dzidzi Midzi u periodu izmedju 17h i 20h pa ko hoce da pruzme kapice ventila moze tamo da me nadje... Kafic se nalazi u Ul. Zdravka Celara br.6 ili br.4 uglavnom ima veliki grafit napisan na kaficu pise Dzidzi Midzi i nalazi se na samoj autobuskoj stanici gde staje autobus br,48 a koja je pozicionirana ka Hali Pionir. Pozdrav Dejan 063/220-105 064/11-47-001 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje. Mislim da si napisao da ce spisak biti zakljucen u petak 21.10. Nisam znao da ce to biti u 9 ujutru. Ako nije kasno prijavljujem se za 3 seta zao mi je zbog nesporazuma, da bi se sto pre stampariji predao spisak(pre vikenda)mozda sam ja pogresno formulisao post... poslao sam im vec spisak tako da nisam vise u mogucnosti da ga na zalost dopunim. ali bice prilike. nisi jedini koji je cekao petak kao poslednji dan za prijavu tako da cu po zavrsetku ove akcije sigurno objaviti i neku novu. Pozdrav Dejan Dejane, svaka ti čast na organizaciji, voljnom momentu i strpljenju, jer to što radiš je mnogo skuplje od odlaska u prvu radnju i kupovine kapica po ceni koja je inače dostupna svima. Ovo je više od drug na drumu: Drug na BJB Forumu! Dajem ti kvotu svih +ića za ovaj dan... @Vasqez, javi se, ima čiča kapice za tvog GS (na poklon), a ako treba za one velike GS-ove i to ćemo da upriličimo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 4, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo mi je par setova sa sledecimo logom... Kawasaki Piaggio Suzuke-prodato Honda Smile Play Boy CENA ista 200din set klasika, neki ljudi porucili pa odustali ali o.k. sve je to u opisu radnog mesta.... Pozdrav Dejan 063/220-105 064/11-47-001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 4, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da mi rezervises i te Suzuki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 4, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan rezervisem Kawasaki... javljam ti se u toku dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 4, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisem Kawasaki... javljam ti se u toku dana Losmi rezervisao....zovi me u subotu oko 15h da se dogovorimo za primopredaju imam jos jedan set kawasakija slobodan... pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 4, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da mi rezervises i te Suzuki? vec su otisle na zalost... pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ako imas honda kapice javljam se za jedan set! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja HONDA Tek sad videh ovo Ako bude nove narudzbine, stavi me na spisak. Mozda uzmem i dva seta.. Da se nadju kao rezervne. Hvala. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 10, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posto je proslo dosta vremena, a neki ljudi koji su porucili kapice se nisu ni javili ili su se javili ali nisu dosli po iste onda iste oglasavam u slobodnu prodaju jer ako njima nisu potrebne posle 15 dana od prvog obavestavanja da su iste stigle a to je bilo 28.10. onda ni meni sigurno ne trebaju. Molio bih ljude koji su zainteresovani za sledece kapice da mi se javljaju samo preko p.m. znaci ne sms-om da vih kupovina bila postena u smislu ko prvi do kapica njemu i kapice. Zraban032 imam kapice honde molim te da mi se javis sto pre ako hoces iste SmokeS imam kapice honda molim te da mi se javis sto pre ako hoces iste ostaju sledece kapice kawasaki piaggio yanaha bmw smile play boy peugeot Pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da prodajes bmw dolazim sigurno u bg po njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 11, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da prodajes bmw dolazim sigurno u bg po njih zao mi je, Vlade se javio pa samo cekam odgovor da se dogovorimo kako cu da mu posaljem iste, nadam se da se ne ljutis ako on odustane ili se ne javi u nekom roku ja cu ist ponovo oglasiti Pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 15, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan ostaju sledece kapice smile play boy Pozdrav Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...