Jump to content

Moto Zajednica

Parking za motocikle

Recommended Posts

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Eto ko zna od kada su obelezena mesta za parking ( u NS) u ulici Ilije Ognjanovica , a ja tek danas prvi put video . Pozitivno se iznenadio !

Obelezeni i horizontalno i vertikalno (znakom).

Ajd po zapadu je to odavno. Ali eto malo me obradovalo da i kod nas krece i sa tom kulturom .

Mozda je i marketinski stos parking servisa , ali i onda :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 671 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

video i ja.... na kraju ulice modene (kod parkinga za taksiste) ima obelezena tri mesta za motore manjih dimenzija (china skuter), ali kad bih ja parkirao ne bi ni jedan drugi motor mogao stati... cini mi se da su postavljeni samo da bi saprali sa sebe ljagu i da bi mogli pisati prijave motorima koji su parkirani na "pesackim mestima"....

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6364 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Još jedna sitnica: taj parking u ulici Modene je stavljen na sred ulice. Motori se mahom voze leti a i sunce prži nemilosrdno. Ako na tom parkingu ostavite motor 10-15 minuta treba vam šmrk sa hladnom vodom da ga hladite. Moj motor se neće na toj tepsiji parkirati. A slažem se da to nije zbog približavanja zapadnim standardima nego uvod u debelu haračinu moto populacije od strane Parking servisa. >:(

• Podržavam 1

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

bolje je da ne postoje takva mesta,mislim da to nama vise ide u korist...prvo ce biti besplatno parkiranje ,a kasnije ce i njih naplacivati,a da ne pricamo jos i o tome da ce na 1000 motorra napraviti 50 takvih parking mesta...

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Mozda bi trebalo iskusati parking servis.

Parkirati na to mesto 2 motora i platiti SMS-om za jedan pa cekati sta ce biti . :zvizduk:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja