jigoro cano 234 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Eto ko zna od kada su obelezena mesta za parking ( u NS) u ulici Ilije Ognjanovica , a ja tek danas prvi put video . Pozitivno se iznenadio ! Obelezeni i horizontalno i vertikalno (znakom). Ajd po zapadu je to odavno. Ali eto malo me obradovalo da i kod nas krece i sa tom kulturom . Mozda je i marketinski stos parking servisa , ali i onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 531 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan video i ja.... na kraju ulice modene (kod parkinga za taksiste) ima obelezena tri mesta za motore manjih dimenzija (china skuter), ali kad bih ja parkirao ne bi ni jedan drugi motor mogao stati... cini mi se da su postavljeni samo da bi saprali sa sebe ljagu i da bi mogli pisati prijave motorima koji su parkirani na "pesackim mestima".... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11155 Napisano Octobar 17, 2011 Hronični Motociklopata, 7607 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa tiborom, to ce im biti samo izgovor za harac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8218 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6364 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna sitnica: taj parking u ulici Modene je stavljen na sred ulice. Motori se mahom voze leti a i sunce prži nemilosrdno. Ako na tom parkingu ostavite motor 10-15 minuta treba vam šmrk sa hladnom vodom da ga hladite. Moj motor se neće na toj tepsiji parkirati. A slažem se da to nije zbog približavanja zapadnim standardima nego uvod u debelu haračinu moto populacije od strane Parking servisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 17, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan bolje je da ne postoje takva mesta,mislim da to nama vise ide u korist...prvo ce biti besplatno parkiranje ,a kasnije ce i njih naplacivati,a da ne pricamo jos i o tome da ce na 1000 motorra napraviti 50 takvih parking mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi trebalo iskusati parking servis. Parkirati na to mesto 2 motora i platiti SMS-om za jedan pa cekati sta ce biti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...