unas 786 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Taman kad sam se ponadao da ce ova rubrika za duze vreme ostati na starim vestima... Pocivaj u miru kolega. ZRENJANIN, 17. oktobra 2011. (Beta) - Motociklista star 51 godinu poginuo je u saobrachajnoj nesrechi na putu izmedju Srpske Crnje i Nove Crnje, saopsstila je danas zrenjaninska policija. U nesrechi koja se dogodila u subotu poslepodne na magistralnom putu izmedju ta dva mesta poginuo je Savo N. (51) iz mesta Vojvoda Stepa. Do nezgode je dosslo kada je vozacc motocikla marke "suzuki" beogradskih registarskih oznaka iz za sada neutvrdjenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ogradu kanalskog propusta i sleteo u kanal, gde je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Octobar 17, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekoga da je poznavao preminulog kolegu? Ako je saopstenje tacno, onda je u pitanju kobna vozacka greska, trenutak nepaznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 17, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam cuo od kolege iz Crnje...nesreca, nepaznja..kaciga na ruci.... Moje iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 17, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru, i neka ti je laka crna zemlja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,kao sto kaze Gvozden.Trenutak nepaznje,kaciga na ruci i eto.Nikad vise medju nama.Poznavao sam coveka,kul lik.Voleo motore ali prevashodno ga je kupio zbog sina.Radi se o Suzukiju GSXR 750.Bas pre mesec dana sam bio sa njegovim sinom i pricali kako ga prodaje fda kupi noviji.Tuga velika. Moje iskreno sucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,kao sto kaze Gvozden.Trenutak nepaznje,kaciga na ruci i eto.Nikad vise medju nama.Poznavao sam coveka,kul lik.Voleo motore ali prevashodno ga je kupio zbog sina.Radi se o Suzukiju GSXR 750.Bas pre mesec dana sam bio sa njegovim sinom i pricali kako ga prodaje fda kupi noviji.Tuga velika. Moje iskreno sucesce. Hvala ti na informaciji, saznali smo nesto malo vise o coveku-kolegi, a ne samo ono sto pise u onom sturom saopstenju. Eh, sta ti je sudbina. A da je nosio kacigu... Ne znam, mozda... Iz ove tragedije mora da se izvuce pouka, ma koliko nekima vec zvucala smarajuce: Nikada i nikuda bez propisno pricvrscene, atestirane kacige! Ni 100m! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja,saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja,tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Нек` се сада вози с`анђелима! Саучешће породици... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 18, 2011 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oziroller 4 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...