Skols 25 Napisano Octobar 17, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Specifikacije za model od 300cc: Engine Single cylinder, 4 stroke, 4 valves Engine capacity 278 cc Bore x stroke 75 mm / 63 mm Power 22.4 hp at 7,500 rpm Torque 23.2 Nm at 6,500 rpm Valve timing system Single overhead camshaft - SOHC Fuel system: Electronic injection Cooling Liquid Lubrication Wet sump Starter Electric Transmission CVT with torque server Clutch Automatic, centrifugal dry clutch Chassis Closed double cradle in high strength tubular steel Front Suspension Articulated quadrilateral Rear suspension Double dual action hydraulic shock absorber with adjustable preloading Front brakes 240 mm double disc with 30 mm dual piston fixed calliper Rear brake 240 mm disc with 22 mm dual piston floating calliper Front wheel rims Aluminium alloy 13" x 3.00 Rear wheel rim Aluminium alloy 14" x 3.75 Front tyre Tubeless 110/70 - 13" Rear tyre Tubeless 140/60 - 14" Length/Width 2,040 mm / 760 mm Wheelbase 1,440 mm Seat height 780 mm Fuel tank capacity 10.8 L Kerb weight 206 Kg (194 Kg for NRL version) Emissions compliance EURO 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gotivan dizajn, veoma moderan, mada meni suviše azijski izgleda (fazon transformersi i slično). Ipak, lepe su linije, svidža mi se Jel i ova verzija kao LT, vozi se na B kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 17, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Gotivan dizajn, veoma moderan, mada meni suviše azijski izgleda (fazon transformersi i slično). Ipak, lepe su linije, svidža mi se Jel i ova verzija kao LT, vozi se na B kategoriju? Nisam nigde proveravao,pretpostavljam da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ovde, jeste... Malo je lakši i kraći od prethone verzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6124 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6134 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli nek' izvoli - ja ne volem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi nismo ni ciljna grupa, ovo je namenjeno srednjoj klasi dobrostojećih evropljana koji žive u nekom velikom gradu... Sredovečni muški, koji su uvek želeli motor a nikada nisu imali priliku da ga voze ili polažu za A, sada mogu da ga pazare i ubede ženu da će tako uštedeti jer ne koriste kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Octobar 17, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Или за моју ГоспоЏу којој се мЛого допада да се вози на ветру, а нема храбрости сама да вози. Ово је, ипак, најприближније мотору а при том стабилније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 17, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan metro-sexo-urbano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i za moju gospodžu, rekao sam joj da može samo MP3 da vozi ako želi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...