Jump to content

Moto Zajednica

BMW F650 GS Twin

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: BMW GS F650 Twin

Eto..na prodaju i moja ljuta masina :aha:

Godiste 2008..prva registracija 2009..kupljen u Radulovicu,tamo i odrzavan.

Servisna knjizica..jos uvek pod garancijom..drugi vlasnik. Presao 18000,od toga mojih 10000.

Od opreme: bord kompjuter,ABS,povecani vizir,stitnici ruku,stender. Po dogovoru moguce i Giwi kofer 52l.

Registrovan do 19.05.2012.

Stanje: vise nego odlicno. Nije NOV,ali SKORO :zvizduk:

Vozen,pazen i mazen..garaziran. Bez padova,na srecu :D

Cena: prava sitnica :moto3: 6500 e

Pozdrav svim ljubiteljima :zdravo:

post-1041-0-33357900-1318781766_thumb.jpg

post-1041-0-05217400-1318781846_thumb.jpg

post-1041-0-24081100-1318781969_thumb.jpg

Promenio član Ghost

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Registrovan do 19.05.2018.

Mislis do 19.05.2012. :stabre:

Stvarno lep motor,srecno sa prodajom. :takoje: Ja nemam toliko novca. :zdravo:

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ja ne želim da se mešam u tvoju politiku cene, ali u inostranstvu ne možeš naći motor po te pare s tom opremom i kilometražom !

:stabre:

A gde je tu transport, carina i ostali troškovi....

Jbg znam da ljudi para nemaju pa su motori obezverdjeni <_<

• U prolazu, 14 postova

Sta da ti kazem,prijatelju.. :(

Dosla neka nezgodna vremena..pa je svako zadovoljstvo polako pocelo da predstavlja luksuz.. :zbunjen:

Zao mi je ako svojom cenom nekome mozda obaram vrednost motora..ali se nadam da cu ipak ostati izuzetak po tom pitanju.

Sto bi rekli..HOROSKOP.. :neznam:

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Cenu neću komentarisati, vredi onoliko koliko će ga neko platiti...a Johann je u pravu, ako bi ga neko uvozio, izašlo bi ga značajno skuplje, uz svo cimanje.

Ja sam sa ovakvim prešao 20.000km i motor vredi svaku paru, ni jedan problem nisam imao. Udoban, lagan za vožnju i okretan, mala potrošnja, dovoljno jak i za dvoje, brdo aftermarket delova i mnogo korisnih informacija na raznim forumima...kome treba motor za asfalt, dobar i za put i za grad, ovo je odlična mašina.

Dobijeno/uloženo - definitivno ispred F800GS, ako se ne ide van asfalta.

Pozdrav!

• U prolazu, 14 postova

Hvala majstore :takoje:

Mislim da motor nije dovoljno popularan na ovijem nasim prostorima zbog svoje cene..jer ipak kosta kao manji auto.

A svi znamo koliko su nas izmuzli poslednjih godina..i da vremena i nisu bas sjajna.

Mozes videti jako mnogo motora i camaca po oglasima..u poslednje vreme..a to mnogo toga govori.

A cene registracija i prenosa polako licno zadovoljstvo pretvaraju u luksuz.

Tako da vise nije pitanje da li nesto vredi ulozeni novac..vec koliko ti ga je preostalo za "velike" uzitke:)

Pozz;)

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Cenu neću komentarisati, vredi onoliko koliko će ga neko platiti...a Johann je u pravu, ako bi ga neko uvozio, izašlo bi ga značajno skuplje, uz svo cimanje.

Ja sam sa ovakvim prešao 20.000km i motor vredi svaku paru, ni jedan problem nisam imao. Udoban, lagan za vožnju i okretan, mala potrošnja, dovoljno jak i za dvoje, brdo aftermarket delova i mnogo korisnih informacija na raznim forumima...kome treba motor za asfalt, dobar i za put i za grad, ovo je odlična mašina.

Pozdrav!

Jesi li ga ti prodao kolegi Bojanu?

PS. Motor stvarno EXTRA!!!

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Pozdrav!

Ne znam zasto ovaj model motora nije toliko popularan u Srbiji? Motor je odlican i vredi tih para :takoje: Srecno sa prodajom :zdravo:

0takoje.gif Potpisujem, kao zadovoljni vlasnik identicnog modela. Cena je ok.

A sto nije popularan: Pa, bice ih vise kada i kao polovni dodju u godine kada je cena ovom osiromasenom narodu prihvatljiva, npr. kao sto je to slucaj sa starim F650. Twin se prodaje tek od 2008.

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Jesi li ga ti prodao kolegi Bojanu?

PS. Motor stvarno EXTRA!!!

Aham, ja sam ga prodao Bojanu...i želim mu da ga služi kao mene... ;)

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

Ja ne želim da se mešam u tvoju politiku cene, ali u inostranstvu ne možeš naći motor po te pare s tom opremom i kilometražom !

Jbg znam da ljudi para nemaju pa su motori obezverdjeni <_<

9000 je nov, 2 ipo hiljade manje je dve godine vožen sa 18000. Sasvim realno.

Ako su motori obezvređeni, to je odlično. Mogu se kupiti jeftino. Međutim, nešto ne vidim da su preterano jeftini kod nas.

Jbg znam da ljudi para nemaju pa su motori obezverdjeni 1hmm.gif

9000 je nov, 2 ipo hiljade manje je dve godine vožen sa 18000. Sasvim realno.

Ako su motori obezvređeni, to je odlično. Mogu se kupiti jeftino. Međutim, nešto ne vidim da su preterano jeftini kod nas.

9000 je cena za "klot" verziju, bez ABS-a, bordkompjutera, centralnog stendera i jos kojekakvih korisnih stvari. Samo sa ABS-om i kompjuterom kao dodatnom opremom, cena je skoro, ako ne i svih 10.000! A kolega je koliko vidim ugradio jos korisne dodatne opreme. Tako da je cena stvarno korektna. :takoje:

• U prolazu, 14 postova

Sto jes',jes'..potrudismo se da dopunimo sve sto je na standarnom manjkalo :aha:

Mada su mogli za te pare i sami da stave :jok:

Jos je bio u planu i jedan pristojan rol bar..i metalna zastita o'zdo..al' eto..da malo ostane i za druge..ponesto :zvizduk:

Ah da..zamalo da zaboravim nesto meni vazno..HVALA(veliko)..kolegama na podrsci :takoje:

Lepo je znati da nisi sam :jee:

A kolegi Perun-u pozdravi od Bojana :zdravo: Za sada vise nego zadovoljan kupljenom masinom :aha:

• U prolazu, 14 postova

Jeste. Mada mislim da je onaj nizi,jer od tog modela ima izbor nizeg(420mm) i viseg(465mm).

U svakom slucaju sam prezadovoljan izborom. Za moju visinu(170cm),i nize sediste..pokazao se fenomenalno.

Cak mu i brzina od 190(po satu) nije predstavljala problem..a sa 180 sam vozio skoro pola sata autoputem ka Sidu..i vetar me nije remetio :care:

Hvala za slicicu :takoje: Uzivalo se u svakom trenutku :moto3:

Jeste. Mada mislim da je onaj nizi,jer od tog modela ima izbor nizeg(420mm) i viseg(465mm).

U svakom slucaju sam prezadovoljan izborom. Za moju visinu(170cm),i nize sediste..pokazao se fenomenalno.

Cak mu i brzina od 190(po satu) nije predstavljala problem..a sa 180 sam vozio skoro pola sata autoputem ka Sidu..i vetar me nije remetio :care:

Hvala za slicicu :takoje: Uzivalo se u svakom trenutku :moto3:

Malo idem u off... mada... potencijalni kupac iz ovoga moze da zakljuci da si napravio dobar izbor dodatne opreme :takoje: :

Visok sam 176 cm, imam standardno sediste i stavio sam "Kappa" vizir i osecanja su pomesana: Veci deo gornjeg dela tela je oslobodjen pritiska vetra, oseca se malo na spoljnom delu ruku i ramenu, ali je i to mnogo bolje nego onaj originalni malecni BMW-ov vizir.

Sto se tice glave: Vetar udara negde iznad vizira, tako da je sa malo pognutom glavom o.k. Sa onim BMW-ovim preko 120 sam jedva pomerao glavu da pogledam u retrovizor. I ja sam napravio mali previd, inace bi se i Kappa-vizir pokazao jos bolje: Podigao sam volan 2cm za jos uspravnije sedenje i lakse upravljanje, tako da je to verovatno razlog sto je gornji deo kacige sada malo vise strci. Ili cu da nadjem nize sediste kao tvoje ili cu da vratim volan na normalnu visinu... a mozda i oboje, pa ce biti jos i bolje.

p.s. ako kupac hoce vise sediste, mozemo da mu pomognemo tj. da se menjamo, ako hoces

:zdravo:

• U prolazu, 14 postova

Ma nema off-a majstore..sve informacije koje nekome mogu da pomognu su zlata vredne :takoje:

Nije problem za sediste..ako se neko pojavi sa zahtevom za visim..ocas posla cemo da preuredimo situaciju.

Inace..na satu dodato jos 400 km..juce i danas nisam mogao da odolim..pa sam napravio mali krug..po kraju :moto3:

Ma nema off-a majstore..sve informacije koje nekome mogu da pomognu su zlata vredne :takoje:

Nije problem za sediste..ako se neko pojavi sa zahtevom za visim..ocas posla cemo da preuredimo situaciju.

Inace..na satu dodato jos 400 km..juce i danas nisam mogao da odolim..pa sam napravio mali krug..po kraju :moto3:

Nije mi bila neka namera, samo mi onako spontano pade napamet.

A sto se tice onih "400 Km"... "nije tesko zabu u vodu naterati" :lol::takoje:

• U prolazu, 14 postova

:takoje::takoje::moto3:

Danas verovatno pada jos kojih 200-tinak..cisto da se ne ulenji :zvizduk:

Pa zato i vozamo motorine :zdravo:

Posto imam interesenta koji je jaaaako veliki..mozda na kraju i napravimo tu razmenu.

Cujemo se svakako na PP ako dodje do toga :takoje:

Pozz!!

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS Twin

0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

Prodao, i hvala bogu kupio ja!

Jos se upoznajem sa motorom , ali pri prvoj voznji i deluje perfektno, Upravljiv, startan, udoban...

Kupio sam rolbar i donji stitnik za motor, tako da je sada motor napakovan u fulu.

Napravio sam pravi pogodak jer je napakovan sa dosta dodatne opreme (abs, wunderlich vizir, centralni stender, stitnici za ruke, bord kompjuter, senzori naduvanosti guma, pokazivac brzine, bmw-ov punjac za akumulator, givi maxia kofer), prava kilometraza, neogreban, sve su svemu VRH!!!

POZDRAV!1zdravo.gif1moto3.gif

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja