samostalni jahac 2 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb 750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali zna neko gde mogu da se kupe, ili naprave produzene komande... U sustini treba mi za magnu 500, ali nije bitno od kog su motora, upasovacu ih vec... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 64 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam od kavasakija en500 fabricke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samostalni jahac 2 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb 750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi ih mozda prodao, i koliko ih cenis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 64 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanimaju moze inf... na tel 014 227 042 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...