M.M.M. 12 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nx650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Dominatora 650 '97 godiste, ali membrana na karburatoru se pocepala Da li neko ima tu membranu (za prodaju naravno) ili mozda zna gde bih mogao da je nabavim? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi po forumu (pretraga) - Andjelko (Exman) je imao slican problem i kupio je membranu od nekog ko ih proizvodi u Bg. Mislim da je cena oko 10e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Octobar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji pp našem članu vidik. Čovek odlično reparira pocepane membrane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/47910-da-pozdravim-sve-prave-bajkere-i-ujedno-i-predstavim/page__p__876555__hl__vidik__fromsearch__1#entry876555 Moje preporuke za čoveka, meni odradio membranu za kawasaki. Brzo , efikasno , profesionalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Octobar 14, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za majstor Djuru.Meni je napravio vec desetak membrana i mnooogo sam zadovoljan...0638968694 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Octobar 14, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Lično, mislim da je Gosn Đure Vidika bolja od originalnih, finija, mekša i sigurno dugotrajnije drži formu. I mislim da ima nešto bolji odziv na gas pri malim obrtajima. U svakom slučaju više nego preporuka. Cena više nego bratska. Samo jedan savet, ne rasturati samu membranu nego sve u kompletu odneti i ne žuriti sa paljenjem nakon ugradnje, uostalom, daje Vidik instrukcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 15, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan glas sa Đuru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 15, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jes valaj,Djuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.M.M. 12 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nx650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste dosta slozni oko ovog coveka, pozvacu ga. U svakom slucaju hvala vam puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...