Markoooo 3 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan motor je preradjen u cafe racer, stanje je veoma dobro, agregat je perfektan, zadnja guma solidna, prednja dobra, motor se vodi na mene, slike govore sve, cena nije fiksna, za vise informacija pozvati... od ulaganja ulje i filter na pocetku sledece sezone i zadnja guma, ovako je samo sedi i vozi... moguca je zamena, ponudite pa cemo videti... Cena 1000 eura, za kes nije fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan neka ponuda, zamena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Malo vise informacija. Godiste, model, kilometraza, kubikaza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se da je gsx750e ~'82. da je neki kawasaki zaplakao za trapovima i još ponekom sitnicom. btw, uzmi testeru i okrati rep ili još bolje ponovo osmisli sedište i rep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ma ako ne prodam motor a nije mi ni zapelo preradjujem rep na prolece i vozim se sledece sezone, dobar mi je motor skroz, nije sto je moj, nego popalio sam se na dukati monster pa bi prodao ovaj i dodao kes da kupim monstera, to mi je sada cilj... inace prednja viljuska, ceo kocioni sistem prednji i zadnji i tockovi su od gpz600r... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelan oglas... Moze zamena za neki motor ili auto uz moju doplatu... informacije porukom na : 063327294 0643997694 0618068680 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan cena 800 eura al' bez pogadjanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan I nerece koji je motor u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan hhahaha... ja sam izgubljen slucaj, motor je suzuki gsx550ef iz 84 god, prednja viljuska i oba tocka kao i sistemi za kocenje su od gpz 600r, sve je leglo odlicno, nema mana sto se toga tice, satovi su od suzuki gsx600f, povezana je obrtaljka i kontrolne lampice a fali sajla za kilometar sat ona kosta 10 eura kod mog drugara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 9, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema nikakve veze sa cafe racer-om! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...