StevanM 3 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ko u Srbiji prodaje Alpha jakne a da to nije Urban Shop i Army Shop? Konkretno me ova jakna interesuje ali u svetlo sivoj boji pa ako neko ima neki info bio bih mu jako zahvalan da podeli sa mnom http://armyshop.rs/prodavnica/product_info.php?cPath=93_94&products_id=186 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod nas niko vise ne prodaje ove jakne, a da su original. Imas ih ovde, ako te ne mrzi da cekas do leta. http://www.woodland.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=28&Itemid=53〈=en Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod nas niko vise ne prodaje ove jakne, a da su original. Imas ih ovde, ako te ne mrzi da cekas do leta. http://www.woodland.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=28&Itemid=53〈=en Pozz Još kad bi kod nas bilo kao u Solunu... artiklima u woodland-u smo uspevali da cenjkanjem oborimo cenu i za 20-30%. U Srbiji je Jevropa, nema cenkanja u radnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja koliko videh, nema tog modela kod njih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja koliko videh, nema tog modela kod njih.... Sta li si ti gled'o? Slike 11, 12 i 13 (gledano odozgo na dole). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Octobar 14, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je hteo M65? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Da li si ti uopste pogledao link koji sam ja ostavio?! Ako kojim slucajem i jesi onda ne vidis razliku izmedju dva modela.↲ Evo sad malo edukacije: Na linku koji si ti postovao i na slikama koje si naveo se nalazi model CWU 45 u razlicitim bojama a na linku koji sam ja postovao MA 1 D-tec. Ako malo bolje pogledas moj link i procitas opis jakne bice ti jasna razlika.↲ P.S. Nije u redu da ja ispadnem slabovid a vidim ka' shoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte na prvom linku pri dnu strane naslov je "Korisnici koji su kupili ovaj proizvod su birali i neke od ovih". HA HA HA !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ehhhhhh... kad sam još imao takvu fantomku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Novembar 3, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Da se neko nije setio možda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan aj ja da osvezim temu, original jakne ima u MODS 69 kod pravnog, a isto tako u ARMY SHOP-u garantujem da su original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar MODSS 69 drzi Alfu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja da ima u Army Shop-u ali su malo jači sa cenama....jbg može im se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, mislim da im i nije mnogo jaca cena. Pre 4-5 godina sam u Solunu, u onom delu Ignjacije gde se nalaze Army shopovi, gledao Alfine spidfaer jakne i bile su samo 10e jeftinije nego u BG-u, tako da sam se odlucio da je,ipak, kupim u Army shopuu u Bg-u. Sto se mene tice, Alpha vredi svaku paru. Pomenutu jaknu nosim vec,evo 5 godina i u opste ne izgleda iznoseno. Prethodna, takodje Alpha, je trajala 8 godina a prezivela je sito i reseto. Cak, ni posle toliko godina, u opste nije izgubila formu (nije se otromboljola, kao one s buvljaka, onako, da visi), ali joj je impregnacija toliko stradala, da je upijala vodu ko sundjer. Drugari, takodje, imaju Alpha faerke po nekoliko godina i ni jednoj ne fali nista,a bas su izlozene maltretiranju u vidu guzvanja, polivanja pivom, razvlacenja i tako... A sta gledas Alphino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u MODS u su bile letos ali fajerke i par nekih pantalona, a sad ne znam nisam skoro bio, ako te interesuje vijetnamka crna imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...