Lug 1378 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan možda treba probati sa bogojavljenskom vodicom , ili, vodom sa otopljenog arktičkog leda, vekovima kupanom svetlošću aurore borealis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 27, 2013 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije nikakav test, nego reklama za tu firmu. Gde je 3 deo gde pokazuju to smanjenje potrosnje ? S obzirom da je auto od 2009. poešao 18000, trebaće mu godinu dana za tih 3-4000 koliko planiraju da pređu pre poslednjeg testa. Nije mi jasno zašto bi neko ko tako malo prelazi ugrađivao bilo šta u auto... njemi bi 20% uštede donelo 120 Evra GODIŠNJE! Jedino merodavno u ovom testu su vrednosti sa dynojet-a. Nebitno je što dynojet pokazuje više konja nego što vozila imaju, bitna je razlika koju će (ako će) da prikaže kad ga ponovo stave na uređaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Decembar 27, 2013 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je postavljen aprila 2012, a ugradnja je sigurno uradjena i pre toga. Prema tome do sad su sigurno mogli da istestiraju potrosnju, nego verovatno nema ustede, ili je vrlo mala, pa im se ne isplati da objave rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja nesumnjam,ali..da neprodjem ko moj drugar taxista,super je sve bilo dok nisu poceli akumulator za akumulatorom..alternator... a kaze smanjio je potrosnju nego... nego evo vako.. hocu da ugradim...platicu,ALI ocu da sednem gurnem kljuc upalim auto i da necackam neke dugmice potenciometre bla bla, aj da dolijem vodu ili tako nesto ok... ocu da mi se potrosnja smanji bar 20 do 30% ,da nemenjam stalno akumulatore te prazan te nevalja te ovo te ono... ako toga nebude...olupacu mu u glavu uredjaj i da vrati sve troskove...ah da pride ako bude bezobrazan nabicu mu u dupe taj hh2 i zapaliti da vidim jel ima reakcija.. jer necu da mi neko uzme 300 do 400e za nista...i da mi kaze pa nemoze vise od 2litra plina da se ustedi ili benzina..auto je bmw 735i,motor odlican... trosi u gradu 16l benzina i 19 do 20litra plina..na otvorenom...mozda 12litra benzina ili manje ako ga polako i normalno vozim ,bas picanski i 10,a plina od 11 12litra do 14.. eto sve hocu al da nebude posle e pa znas pa ovo pa ono..u 1700 obrtaja ide 80,evo ocu i sam tako da ga probam, polako neka bude tolka usteda... eto pristajem moze sve cemo se lako dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada ti uzme pare i stavi ih u dzep, tu je kraj. Nema posle ni pretnji ni sile, mozes samo sebi u stomak da skocis. Moj komsija je zaglavio bajbok jer je 2x tukao barabu koja mu duguje 3.000 EUR vec 4 godine, menja auta svakih par meseci a "nema odakle" da vrati dug. Prvi put je dobio opomenu, sledeci put - prdekana. Sada vise ne sme ni da pita. za pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 27, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ja nesumnjam,ali..da neprodjem ko moj drugar taxista,super je sve bilo dok nisu poceli akumulator za akumulatorom..alternator... a kaze smanjio je potrosnju nego... nego evo vako.. hocu da ugradim...platicu,ALI ocu da sednem gurnem kljuc upalim auto i da necackam neke dugmice potenciometre bla bla, aj da dolijem vodu ili tako nesto ok... ocu da mi se potrosnja smanji bar 20 do 30% ,da nemenjam stalno akumulatore te prazan te nevalja te ovo te ono... ako toga nebude...olupacu mu u glavu uredjaj i da vrati sve troskove...ah da pride ako bude bezobrazan nabicu mu u dupe taj hh2 i zapaliti da vidim jel ima reakcija.. jer necu da mi neko uzme 300 do 400e za nista...i da mi kaze pa nemoze vise od 2litra plina da se ustedi ili benzina..auto je bmw 735i,motor odlican... trosi u gradu 16l benzina i 19 do 20litra plina..na otvorenom...mozda 12litra benzina ili manje ako ga polako i normalno vozim ,bas picanski i 10,a plina od 11 12litra do 14.. eto sve hocu al da nebude posle e pa znas pa ovo pa ono..u 1700 obrtaja ide 80,evo ocu i sam tako da ga probam, polako neka bude tolka usteda... eto pristajem moze sve cemo se lako dogovoriti... Pod istim uslovima bih ga i ja pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodoničar 32 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nemam više ni volje a ni reči da se ubedjujem sa vama. Mislite šta hoćete, to vam bar niko ne brani. Ja i ostali garažni majstori nismo firme, nemamo 10 zapošljenih radnika, ne treba nam marketing, meni je dovoljno 20-ak zadovoljnih mušterija i to mi je najbolja reklama, i miran sam. Ja ne mogu da kažem, brate garantujem ti 30% dodji da ti ugradim uredjaj, a kada mi daš pare, nema me, ko jebe i tebe i tvoj auto. Mogu da garantujem da je uredjaj ispravan, da neće da curi nakon 100 km, da neće da prazni akumulator, da ne gura vodenu paru koja će da ti sjebe motor, itd... Ako je motor ok, ako se pogodi količina gasa iz prve, i ako dobiješ uštedu 20-30% to je to, svi srećni. Ako ne, vratiću ti novac do dinara, i opet svi srećni, probali smo, nije moglo, jebi ga. Ne ugradjujem ja uredjaje u nekoj vukojebini, na parkingu pa ne znaš ni gde sam, ni šta sam, niti dolazim na kućne adrese, nego sednemo posle kod mene, domaćinska je kuća hvala bogu, popijemo kafu, rakiicu, štagod. Naravno da ne bih sebe stavljao u situaciju da mi svako dolazi u pola noći, da traži pare natrag a da sam svestan da sam ga prevario. Jednostavno nisam takav čovek. Ako nešto što sam ja napravio ne radi, trošak je samo moj i tu nema dalje. Toliko od mene, pozdrav i svako dobro svima. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan stvarno šteta, što funkcionisanje, tj., ušteda sa ovakvim uređajima nije merljiva, makar toliko, da svojim ekonomskim prednostima, ni dan danas ne konkuriše nafti. da sve ovo radi kako bi smo mi hteli, benzin bi MORAO biti jeftiniji. kako za sad, osim TNG-a, Metana, benzin nema alternativu, HHO nije opravdao očekivanja, ne računajući placebo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nemam više ni volje a ni reči da se ubedjujem sa vama. Mislite šta hoćete, to vam bar niko ne brani. Ja i ostali garažni majstori nismo firme, nemamo 10 zapošljenih radnika, ne treba nam marketing, meni je dovoljno 20-ak zadovoljnih mušterija i to mi je najbolja reklama, i miran sam. Ja ne mogu da kažem, brate garantujem ti 30% dodji da ti ugradim uredjaj, a kada mi daš pare, nema me, ko jebe i tebe i tvoj auto. Mogu da garantujem da je uredjaj ispravan, da neće da curi nakon 100 km, da neće da prazni akumulator, da ne gura vodenu paru koja će da ti sjebe motor, itd... Ako je motor ok, ako se pogodi količina gasa iz prve, i ako dobiješ uštedu 20-30% to je to, svi srećni. Ako ne, vratiću ti novac do dinara, i opet svi srećni, probali smo, nije moglo, jebi ga. Ne ugradjujem ja uredjaje u nekoj vukojebini, na parkingu pa ne znaš ni gde sam, ni šta sam, niti dolazim na kućne adrese, nego sednemo posle kod mene, domaćinska je kuća hvala bogu, popijemo kafu, rakiicu, štagod. Naravno da ne bih sebe stavljao u situaciju da mi svako dolazi u pola noći, da traži pare natrag a da sam svestan da sam ga prevario. Jednostavno nisam takav čovek. Ako nešto što sam ja napravio ne radi, trošak je samo moj i tu nema dalje. Toliko od mene, pozdrav i svako dobro svima. odlicno,i kolko to zadovoljstvo kosta,,a bese kako ti tamo na fb..cinimi se da sam te kontaktiro. znaci moze i da se ugradi i proba 7dana,pa da vidimo jel to to,,gurnem kljuc plug end play nema ono nema ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Friday, June 20, 2008 Getting started in HHO ? What you NEED to Know. Well seem the WHOLE dam world is on the HHO kick, WELL! Sorry to say you are getting bent over royally. No! I'm not saying that its a ripoff or scam but you are getting taken for a ride by every scam artist and DIY E-Book thief, So here the plain TRUTH. 1. You can build it for as little as $50.00 in Home Depot / Lowe's products. 2. Plans for the Do It Yourselfer's is readily available on the web for FREE at Hydrogen Garage 3.Beware of the E-bay thief's and band wagon GURUS who claim to have invested 1000's of hours and money into building a system just for people like YOU! They are just trying to make a buck or several hundred's of bucks off of you. Don't get me wrong they have their purpose in the scheme of things to come, example is the accessories you will need to make the HHO system work properly which I'm getting too shortly. 4. Beware of the HIGH priced systems on the web that claim to have spent hundred of hours and money on development on the system they claim will get you that amazing 50% plus increase on MPG , Come on now $800.00 to $2000.00 for a HHO system that cost the less than $50.00 to build, Now yes they have the right to make a few bucks off of the kit but 800 % profit? 5. Yes it will get you better MPG but it will be short lived and your vehicle will adjust the fuel to air mixture to restore the balance back to manufactures specs of 14.7/1 feel ratio, that being the Smog and gas guzzling pig's we all need to survive in this country where we so love our cars and trucks! Let me explain this in simple terms: {HHO} Hydrogen is a hotter and cleaner burning fuel, Hydrogen is 2-1/2 times more combustion power than gasoline and when it is introduced to the internal combustion engine as a supplemental fuel it makes the fuel in your tank {Gas} burn more efficiently and completely therefore leaving little or no wasted fuel to go out the tail pipe. Unfortunately the sad truth is once your car is started the oxygen sensors in the exhaust pipe will measure the O2 levels in your exhaust send a voltage signal of zero to one volt, one volt being a lean mixture to the ECM {computer in your car} where as the ECM will use those reading to adjust the fuel/air mixture and add or decrease the fuel injected into the engine, So when you have an HHO generator hooked up and running to supplement gas being burned the exhaust going out of the engine is going to come out cleaner with less! much less! wasted fuel causing a lean reading and making the ECU adjust the fuel/air mixture by dropping in much more fuel than needed to get it back to the happy gas guzzling pig it was built as. That being said now for the part you didn't know or was never told about without a trip the the local HHO forum or the several hundred video post on the many video hosting sites, YOU NEED TO ADD A EFIE OR MAF/MAP enhancer to get the full benefits out or your HHO generator. And for an added bonas you should also add a PWM Pulse width modulation unit, It puts out a solid state pulsed square wave DC current essentially making brown's eGas read about Browns gas HERE Terms: EFIE Electronic Fuel Injection Enhancer Curcuit: The EFIE device helps your engine run at 18/1 fuel ratio, rather than the regular stoichiometric mixture of 14.7 /1 ratio. MAP / MAF Enhancer : The Manifold Absolute Pressure sensor and Mass Air Flow sensor determine the pressure and volumn of air into the engine. These devices change the voltage output readings coming from each sensor to the ECM and either raise {MAF/MAP} or lower {O2} the voltage signal {signal being in millivolts} to the ECM and tricking it to believe its in a rich ratio causing it to NOT dump extra fuel in to engine. Dangers of the Enhancers are you need to NOT use them when you turn off the HHO generator during driving or any running condition or you will damage your engine so be sure to have them wired into the HHO system so they turn off when the system is in failure {blown fuse, low water , etc} because you have changed the readings so that the engine ECM thinks that its running rich mixture when in reality without the HHO turned on it is in a lean run setup and you Will burn out the engine. OK now the fun part, I have spent many hours,, well weeks to be exact messing with the different type of cell designs and have watched hundreds of videos and seen so very good designs and some total crap that people have tried to build "WOW" they should have stayed awake in science class. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Januar 10, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Starijia vozila nemaju komp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkeja 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Погледајте Како је емисија Галилео тестирала ХХО уредјај хттп://ввв.прва.рс/веб-тв/емисија/галилео/9863/галилео---ауто-на-хидроген.хтмл Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 16, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me samo koliko je ovaj servis platio Prvoj televiziji za ovu emisiju. Strasno.. Sto nisam neka vlast ... joj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Mi Srbi smo definitivno neka posebna vrsta.... Zasto jednostavno ne odete kod coveka da vam ugradi kada vam nudi besplatno i bez obaveze placanja ako nema nikakve ustede, vec teoretisete kako to ,jednostavno ne moze da radi??? Ne znam da li ste gledali isto na Prvoj kako je decko zamenio postojeci motor elektromotorom i covek se vozi za neke smesne pare.E sad pitanje zasto proizvodjaci ne prave iste? Inace sam zadovoljni korisnik hho vec 3 godine. Sam sam ga napravio i ugradio tako da ne reklamiram nikog, vec sami uredjaj, u smislu da po mnogima cudom radi Sent from my ZP990+ using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mi Srbi smo definitivno neka posebna vrsta.... Zasto jednostavno ne odete kod coveka da vam ugradi kada vam nudi besplatno i bez obaveze placanja ako nema nikakve ustede, vec teoretisete kako to ,jednostavno ne moze da radi??? Ne znam da li ste gledali isto na Prvoj kako je decko zamenio postojeci motor elektromotorom i covek se vozi za neke smesne pare.E sad pitanje zasto proizvodjaci ne prave iste? Inace sam zadovoljni korisnik hho vec 3 godine. Sam sam ga napravio i ugradio tako da ne reklamiram nikog, vec sami uredjaj, u smislu da po mnogima cudom radi Sent from my ZP990+ using Tapatalk Upoznao covjek slucajno, i vidio i njegov auto i uredjaj. I to dva puta u razmaku od par mjeseci. Potvrdjujem sta je rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blejd85 2 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja se slazem da nas sa balkana nema nigdje, najlakse je sjesti za komp i pisati da nista ne valja, a ako treba da se donese casa vode onda se to trazi da neko drugi uradi. ja podrzavam i vjerujem ovim ljudima sto su to probali i kazu da funkcionise, nisam neki hemicar fizicar, ali mi izgleda logicno da to reaguje. i vidim svi ovi sto su "protiv" svi se ismijavaju e izmislite vi i vozite na vodu, a ovde je rijec o malim kolicinama hidro gasa, koji sluzi samo kao booster, a da nije to bukvalno voznja na vodu. A nzm da li sam na ovom ili nekom drugom forumu procitao da alternator pravi "visak" energije koja nije potrebna autu, i ujedno se iskoristi i ta energija, pa neka pomogne koliko moze, nije problem koliko ce da proizvede plina, bilo koliko dosta je. ja bih samo zamolio ove iskusne ljude da podijele svoja iskustva koja su im se najbolje pokazala, znaci koje su to neke najbolje velicine ploca, oblik, zatim polozaj rupa, onda broj elektroda, onda koji elektrolit, zatim koja je najbolja struja da se regulise sa PWM, i bez njega, i tako neke druge stvari koje su bitne. da okace neke tutorijale za izradu, crteze i tako to. za ove sto vjeruju u to, a ovi sto ne vjeruju neka sjede i pisu kontra komentare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodoničar 32 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno druže koje se gorivo sipa, poželjno je što lošije gorivo. Ćale je imao najbolju uštedu dok je u dizela sipao lož ulje, jer najgore sagoreva a vodonik poboljšava sagorevanje i do 95%. Ovde govorimo o uredjaju koji firma proizvodi serijski kako bi zadovoljio svaki motor. Dokazao sam sebi da jedan isti generator montiran na dva potpuno ista motora daje različite rezultate, a kod nekih motora i nema uštede. Kod Rexton-a 2.9 tdi sam imao i povećanje potrošnje sa 11 na 14.5 L, kontraefekat, a zašto, ne znam. Tako da serijska proizvodnja jednog istog uredjaja ne biva. Generatori sa tankim dihtunzima prave vlažan plin, što bi u teoriji trebalo da odgovara dizel motorima, ali ne mora da znači 100%. Vodena para ne smeta dizelu jer gorivo ne pali varnica, struja, već pritisak i svi znamo da dizeli idu primetno bolje kada pada kiša ili je vlažnost vazduha velika. Deblji dihtunzi se koriste kod benzinskih motora jer rade suv plin sa klasterima, monoatomski H i O. Opet napominjem, ne mora da znači 100% jer sam imao obrnute situacije, da kod benzinca bolje radi generator koji bi trebao da bude za dizela. Znači uvek na lageru 2-3 različita generatora, i ako jedan ne da dobre rezultate, skidanje i zamena. Najbitnija stavka je da dobro kondicionirate generator, tj. ploče. Da ploče naprave poluprovodni sloj, tanak film koji na suncu ima spektar boja, da se elektroliza ne odvija na samim pločama, nego u vodi izmedju dve ploče. Takve ploče traju do 10 godina a generator radi konstantno na istoj struji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poluprovodni sloj? Prijatelju, ti ili treba da konkurises za stipendiju drzave pa nastavis svoja istrazivanja koja ce ti doneti neko ozbilno priznanje iz fizike, tehnologije... ili da se manes toga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan A nzm da li sam na ovom ili nekom drugom forumu procitao da alternator pravi "visak" energije koja nije potrebna autu, i ujedno se iskoristi i ta energija, pa neka pomogne koliko moze, nije problem koliko ce da proizvede plina, bilo koliko dosta je. Necu polemisati o uredjaju da li radi ili ne. Ali gore citirano moram da demantujem, tj izjava nije tacna ili je kolega pogresno protumacio sto je procitao negde. Naime alternatori ugradjeni u vozila uvek imaju mogucnosti da proizvedu nesto vise el. energije nego sto svi potrosaci na vozilu mogu da potrose. Ali on ne proizvode "visak", naprimer alternator na mojoj hondi moze da proizvede 185W pri 5500 RPM i to je maksimum kako ga je fabrika proizvela i predvidela da radi, ali on ne proizvodi konstantno 185 W pri 5500 RPM vec samo onoliko koliko je potrosacima potrebno u datom trenutku i od toga zavis njegovo opterecenje. I razlika u snazi potrebnoj da se vrti alternator na recimo bas tih 5500 RPM u praznom hodu ( nema potrosaca) i pri maksimalnom opterecenju (neki potrosac od 185W ili u kratkom spoju) je OGROMNA! Samim tim sto koristite tu dodatnu struju koju alternator moze da proizvede uzmate i dodatnu snagu od motora da bi okretao taj isti alternator. Ako jos nekome nije nije jasno da pokusam ovako. Zasto nebismo uzeli motor od 1 kW i povezali ga da tera generator od 3 kW, sa generatora bi trosili 1 kW za motor a 2 kW bi bilo viska da se trosi... E jebiga NE MOZE! Mada necu da osporavam uredjaj, mozda vi sa dodatnim konverzijama oblika energije uspevate da proizvedete dodatnu energiju i u tom slucaju svaka vam cast, a za gore napisano odgovorno tvrdim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan stize leto,sad ce potrosnja sama da padne pravo vreme za biznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodoničar 32 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta je silicijum ? Germanijum ? Kiselootporni inox oznake aisi 314 L sadrži u sebi neki procenat silicijuma, a kada se koristi kod elektrolize taj silicijum izbija na površinu ploče i stvara poluprovodni sloj. Umesto da serete ovde o nečemu o čemu pojma nemate, uzmite dve ploče lima i potopite ih u 5% rastvor NaOH, povežite na 12 V na razdaljini od 5 cm. U startu se mehurići stvaraju na pločama a kasnije se taj proces pomera sa ploča i mehuri se stvaraju u vodi izmedju ploča. Ne znam kakav to tip čoveka trebaš da budeš da tvrdiš da nešto ne radi a veze nemaš o tome, niti si probao. I Pepsi kompanija verovatno ne zna šta će sa parama pa je u 200 kamiona ugradila hho sisteme i štedi godišnje 3 000 000 $. Jebi ga, neko im je složio priču i prejebao ih. Štampar i dhm011, oboica ste obični plitkoumni majmuni. Dovidjenja svima, odoh sa ovog foruma. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodoničar 32 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=-awiwJh05KM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam pokazujes ko je plitkouman, prostacino. Umesto da izneses neki proverljiv argument kojim ces potkrepiti svoje teorije ti sve vreme tvrdis da nesto radi ali ne znas zasto. To o o cemu ti mislis da imas pojma su malo pametniji i obrazovaniji od tebe vec uradili, ispitali, proucili i sve to zapisali u knjige. Jbg, znam da je nezgodno to citati kad mora da se srice slog po slog. Lakse je pogledati YT klipove i raskrinkravati svetske zavere, To koliko imas pojma govori i tvoja racunica da 1 kamion moze godisnje samo na gorivu da ustedi 15.000 USD. U najgoroj varijanti, to je 10 tona dizela! Da ustedi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blejd85 2 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne branim nikoga ovdje, ali ja nzm kako mozete da napadate covjeka koji radi to i koji je to testirao, mozda se on "ne razumije" u te hemije fizike matematike, ali covek to radi i ima efekta. a vi ako se razumijete toliko ajde sad objasnite kako to moze, posto po vama je to ne moguce. evo ni ja se ne razumijem u te nauke toliko do detalja, pa cu da pokusam, i ako mi uspije da ima pozitivan efekat, onda cu da pitam vas strucnjake kako je to moguce. Svi vi treba da imate na umu koliko god da znate puno vise ne znate, "sto vise znas vise i ne znas" to je puka istina. a ima nekih stvari sto se prosto desavaju a nema se za to objasnjenje. ja podrzavam praktican rad, kada vidim da nesto radi onda tu ne pomaze nikakva kontra nauka. nego se vi naucnici prihvatite posla i dajte rjesenje koje je najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dhm011 26 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan branis ga,kako ga ne branis. ne podcenjuj ga ,razume se odlicno u nauku : psihologiju i ekonomiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...