turboluka 25 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog: svi koji imaju dva motora da otvore drugi nalog i da glasaju opet, ovako nema smisla Napred zeljeni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da oživimo malo ovu temu i glasanje.... MOTO GUZZI 2X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki 2x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan MZ 1x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan yamaha 2x kawasaki 2x mz 1x jawa 1x kvad 1x....jer treba jos neki? p.s sitnuriju od 50ccm ne brojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 20, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Honda x1 Mitre, koju Jawu imaš? Mo'š neka fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Decembar 20, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki - x1 Honda - x2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 20, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Honda x1 Mitre, koju Jawu imaš? Mo'š neka fotka? Imao sam cz 175 sport(ona sto je sama pravila mesavinu)ali pre 20 godina.Mozda i imam negde neku fotografiju ali ko zna gde Dao sam coveku da se provoza sa njom a on mi je u povratku bacio kljuceve od njegovog fice i tako je i otisla a ja sa ficom i bez dozvole za B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Honda x1 Mitre, koju Jawu imaš? Mo'š neka fotka? Imao sam cz 175 sport(ona sto je sama pravila mesavinu)ali pre 20 godina.Mozda i imam negde neku fotografiju ali ko zna gde Dao sam coveku da se provoza sa njom a on mi je u povratku bacio kljuceve od njegovog fice i tako je i otisla a ja sa ficom i bez dozvole za B Ааааааа Митре, побркао си лочиће... Рачунају се само мотори који су ТРЕНУТНО код тебе а не шта је било пре 20 год. Шта мислиш шта би онда тек рецимо Штампар или Друмскалисица требали да напишу, колико су се мотора измењали!? Листу на две стране!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Decembar 20, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Srećko, nek' si mu rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 20, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Honda x1 Mitre, koju Jawu imaš? Mo'š neka fotka? Imao sam cz 175 sport(ona sto je sama pravila mesavinu)ali pre 20 godina.Mozda i imam negde neku fotografiju ali ko zna gde Dao sam coveku da se provoza sa njom a on mi je u povratku bacio kljuceve od njegovog fice i tako je i otisla a ja sa ficom i bez dozvole za B Ааааааа Митре, побркао си лочиће... Рачунају се само мотори који су ТРЕНУТНО код тебе а не шта је било пре 20 год. Шта мислиш шта би онда тек рецимо Штампар или Друмскалисица требали да напишу, колико су се мотора измењали!? Листу на две стране!? Ok,ja mislio koje smo motore imali sve,ispravka: yamaha fz750 2 komada kvad 180ccm 1 kom skuter aprilia sonic 1 kom mini kross polini 50ccm 1 kom apenac 4 1 kom za sada toliko,a posle kataklizme mozda popunim ergelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 20, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine (kad sam glasao) beše Jawa, komada jedan. Sad je situacija drugačija, Yamaha, komada jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je prosle godine bio Suzuki, sad je Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 23, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Glasao - Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u kuci 2xKymco , 1xYamaha ...glasao za buraza (Yamaha),kad nije forumdzija khm.khm...IMA Husqvarna ,a nema Kymco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno. A ja sam bio ubedjen da je suzuki najzastupljeniji brend, mislim zbog pristupacne cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...