Jump to content

Moto Zajednica

Transalp '87 - Papiri (Ram sa blokom)

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Najbolje bi bilo za početak da se sve rasturi i da se utvrdi spisak potrebnih stvari. Pored tog spiska se javljamo mi dobrovoljci i polako da ga kompletiramo.

Urke, ako si izgubio onu varnicu, kresnućemo je mi pa da palimo dalje.

Zasada, koliko vidim, ima toliko dobrih ljudi voljnih da ti pomognu.

Nećeš valjda da nas razočaraš?

Pored onih kočnica, imam punu kutiju šrafčića, nekih sitnih delova... i nudim se da ti prevezem to lešće gde treba da od njega postane opet makina na koju ćeš biti ponosan, a i mi pored tebe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Auuu,izgleda da smo stvarno ozbiljna ekipa....svaka cast svima,ovo je stvarno...ma nemam reci. !! Al mislim da je to ipak ogroman posao,koji,pitanje je kako ce se zavrsiti....lepo zvuci ovde na papiru,al znamo svi koja je muka sve to sprovesti u delo. Ne kazem da nije moguce,ali znajuci Urosa(vec20god) znam da nece hteti da opterecuje sve vas koji imate svoje poslove i ostale dnevne obaveze....ako na kraju ipak odluci to da radi ja dajem 100 eur,posto nemam nista od delova i ne razumem se u mehaniku....

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Braco, situacija je sledeca, imam varijantu da uzmem mozda motor od naseg drugara Milosa (Andrimil), na neke rate, u pitanju je ST u finom stanju..Verovatno da cemo napraviti dogovor da ga pazarim za neku razumnu cifru, a rata bi trebalo da bude na mesecnom nivou prihvatljiva za mene, posto trenutno i nisam u najsrecnijoj finansijskoj situaciji zbog cele price koja me je snasla..U svakom slucaju, ovde meni vise nije toliko vazno da li cu sklopiti taj motor, ili kupiti drugi, sve je to stvarno manje vise nebitno u poredjenju sa pozitivnom energijom koju ste dali meni, a verujem i svima koji su procitali ovu temu. Ovde nisu u pitanju prazne price, vec ozbiljne namere ljudi da pomognu svom kolegi u nevolji. Sto kaze Sinke, pokazali smo kakva smo ekipa i drugima, a i sebi samima !

• Podržavam 2

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Suzuki V-strom DL1000

E dete im islo u rikverc...

Ako zatreba mogu ti ja odradim plastifikaciju nekih delova! rezervoar, ram, itd! Javni na pp ako zatreba!

• дипл.инж.саобраћаја, 157 postova
  • Motocikl: R 1150 GS

можда ово није права тема за овај мој предлог, али одавде полази идеја, па ...

дакле, мишљења сам да можемо да направимо неку врсту фондације, сопственог осигурања, где бих депоновали ко шта има и колико, дакле, у обзир долазе и донације у резервним деловима који би се продавали и пунио буџет, формирати комисију која би располагала са тим средствима и у оваквим случајевим доносила одлуку о помоћи ...

ово је само идеја (контура), ако буде имала одзива, можемо детаљније разрадити све појединости ...

хвала

• Podržavam 1

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

можда ово није права тема за овај мој предлог, али одавде полази идеја, па ...

дакле, мишљења сам да можемо да направимо неку врсту фондације, сопственог осигурања, где бих депоновали ко шта има и колико, дакле, у обзир долазе и донације у резервним деловима који би се продавали и пунио буџет, формирати комисију која би располагала са тим средствима и у оваквим случајевим доносила одлуку о помоћи ...

ово је само идеја (контура), ако буде имала одзива, можемо детаљније разрадити све појединости ...

хвала

bilo je priche o tome, takodje i o zloupotrebi...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja