vladimirtika 65 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam sediste, doduse samo sundjer i presvlaku. Ako pomaze tu sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje bi bilo za početak da se sve rasturi i da se utvrdi spisak potrebnih stvari. Pored tog spiska se javljamo mi dobrovoljci i polako da ga kompletiramo. Urke, ako si izgubio onu varnicu, kresnućemo je mi pa da palimo dalje. Zasada, koliko vidim, ima toliko dobrih ljudi voljnih da ti pomognu. Nećeš valjda da nas razočaraš? Pored onih kočnica, imam punu kutiju šrafčića, nekih sitnih delova... i nudim se da ti prevezem to lešće gde treba da od njega postane opet makina na koju ćeš biti ponosan, a i mi pored tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,izgleda da smo stvarno ozbiljna ekipa....svaka cast svima,ovo je stvarno...ma nemam reci. !! Al mislim da je to ipak ogroman posao,koji,pitanje je kako ce se zavrsiti....lepo zvuci ovde na papiru,al znamo svi koja je muka sve to sprovesti u delo. Ne kazem da nije moguce,ali znajuci Urosa(vec20god) znam da nece hteti da opterecuje sve vas koji imate svoje poslove i ostale dnevne obaveze....ako na kraju ipak odluci to da radi ja dajem 100 eur,posto nemam nista od delova i ne razumem se u mehaniku.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Braco, situacija je sledeca, imam varijantu da uzmem mozda motor od naseg drugara Milosa (Andrimil), na neke rate, u pitanju je ST u finom stanju..Verovatno da cemo napraviti dogovor da ga pazarim za neku razumnu cifru, a rata bi trebalo da bude na mesecnom nivou prihvatljiva za mene, posto trenutno i nisam u najsrecnijoj finansijskoj situaciji zbog cele price koja me je snasla..U svakom slucaju, ovde meni vise nije toliko vazno da li cu sklopiti taj motor, ili kupiti drugi, sve je to stvarno manje vise nebitno u poredjenju sa pozitivnom energijom koju ste dali meni, a verujem i svima koji su procitali ovu temu. Ovde nisu u pitanju prazne price, vec ozbiljne namere ljudi da pomognu svom kolegi u nevolji. Sto kaze Sinke, pokazali smo kakva smo ekipa i drugima, a i sebi samima ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako ipak rešiš da sklapaš imam je štitnike ruku, mislim da su baš od Transalp-a . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan E dete im islo u rikverc... Ako zatreba mogu ti ja odradim plastifikaciju nekih delova! rezervoar, ram, itd! Javni na pp ako zatreba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 15, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan можда ово није права тема за овај мој предлог, али одавде полази идеја, па ... дакле, мишљења сам да можемо да направимо неку врсту фондације, сопственог осигурања, где бих депоновали ко шта има и колико, дакле, у обзир долазе и донације у резервним деловима који би се продавали и пунио буџет, формирати комисију која би располагала са тим средствима и у оваквим случајевим доносила одлуку о помоћи ... ово је само идеја (контура), ако буде имала одзива, можемо детаљније разрадити све појединости ... хвала 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 15, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan можда ово није права тема за овај мој предлог, али одавде полази идеја, па ... дакле, мишљења сам да можемо да направимо неку врсту фондације, сопственог осигурања, где бих депоновали ко шта има и колико, дакле, у обзир долазе и донације у резервним деловима који би се продавали и пунио буџет, формирати комисију која би располагала са тим средствима и у оваквим случајевим доносила одлуку о помоћи ... ово је само идеја (контура), ако буде имала одзива, можемо детаљније разрадити све појединости ... хвала bilo je priche o tome, takodje i o zloupotrebi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se predomislis ,ja sam tu za nalepnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...