Jump to content

Moto Zajednica

Transalp '87 - Papiri (Ram sa blokom)

Recommended Posts

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Aj' da probamo drugacije 1neznam.gif Motor je kao sto vecina ljudi zna, izgoreo, ram treba da se ispeskira, inace nije udaran i kriv i tako to...Agregatu su sigurno zdravi klipovi,klipnjace,radilica i jos neke stvari ja predpostavljam..Motor je registrovan do jula sledece godine na BG table i ja sam vlasnik. Cena je 250 e,fixna je i mislim skroz korektna s' obzirom da je registracija sa novim tablicama izasla, bez malo, toliko love...1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Moto servis Lion-s, 126 postova
  • Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

E ovako.Popizdeo sam kad sam video sta ti se desilo.Moj savet je da ne prodajes motor.Ja cu ti licno BESPLATNO sve rasturiti,ispeskariti,ofarbati i sklopiti...Na ovom forumu sigurno ima jos dobrih ljudi koji ima po neki deo za tvoj motor sto tebi treba a njima je visak,da pokloni...razmisli o tome...veliki pozdrav! :takoje:

• Podržavam 27

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

E ovako.Popizdeo sam kad sam video sta ti se desilo.Moj savet je da ne prodajes motor.Ja cu ti licno BESPLATNO sve rasturiti,ispeskariti,ofarbati i sklopiti...Na ovom forumu sigurno ima jos dobrih ljudi koji ima po neki deo za tvoj motor sto tebi treba a njima je visak,da pokloni...razmisli o tome...veliki pozdrav! :takoje:

Pozdravljam ideju i ne samo to već se prijavljujem da poklanjam prednji kočioni sistem od Africe, pa neka koristi od toga šta može.

• Podržavam 14

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Prijatelji, nemam reci za ovaj gest, mnogo lepo se covek oseti kad zna da ima oko sebe ljude koji su spremni na ovakvu vrstu pomoci, pogotovo u danasnje vreme, kada je svaka para prevelika! Svaka vam cast! E sad, ono cega se ja plasim je da ce sklapanje tog motora, bez jednog transalpa sa strane, kao donatora delova, biti strasno tesko i preskupo. Verujem da kapirate i sami koliko ima sitnih delova, raznih gumica, srafica i jos kojekakvih sitnica, bez kojih cela prica ne pije vodu. Onda na red dolaze prednja vila sa trouglovima, zadnji amortizer, pa delovi agregata koji su istopljeni, kompletna instalacija sa oba cdi-a i reglerom, cajgeri, plastike i rezervoar, sediste, pa felne...0plac.gif Dug spisak delova, a svi znamo koliko su na ceni delovi za endurace iz tih godina..Motor moze da sklopi neko ko ima havarisanog TA, pa mu treba prav ram kao osnova a sve sitnice i dosta glavnih delova ima sa svog motora, mislim da je za mene to neizvodljivo nazalost 1neznam.gif

Mnogo oduzih pricu, a hteo sam samo da vam se zahvalim od sveg srca, legende kakve se retko srecu, sta god vam ikada u zivotu zatreba, tu sam ako mogu da pomognem 1care.gif

• Podržavam 7

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

Prijatelji, nemam reci za ovaj gest, mnogo lepo se covek oseti kad zna da ima oko sebe ljude koji su spremni na ovakvu vrstu pomoci, pogotovo u danasnje vreme, kada je svaka para prevelika! Svaka vam cast! E sad, ono cega se ja plasim je da ce sklapanje tog motora, bez jednog transalpa sa strane, kao donatora delova, biti strasno tesko i preskupo. Verujem da kapirate i sami koliko ima sitnih delova, raznih gumica, srafica i jos kojekakvih sitnica, bez kojih cela prica ne pije vodu. Onda na red dolaze prednja vila sa trouglovima, zadnji amortizer, pa delovi agregata koji su istopljeni, kompletna instalacija sa oba cdi-a i reglerom, cajgeri, plastike i rezervoar, sediste, pa felne...0plac.gif Dug spisak delova, a svi znamo koliko su na ceni delovi za endurace iz tih godina..Motor moze da sklopi neko ko ima havarisanog TA, pa mu treba prav ram kao osnova a sve sitnice i dosta glavnih delova ima sa svog motora, mislim da je za mene to neizvodljivo nazalost 1neznam.gif

Mnogo oduzih pricu, a hteo sam samo da vam se zahvalim od sveg srca, legende kakve se retko srecu, sta god vam ikada u zivotu zatreba, tu sam ako mogu da pomognem 1care.gif

Cajgere otpisi, dacu ti ja moje sa DR-a 650RS, znam da pise Suzuki na njima, ali jbg, prepravicemo 0takoje.gif

Drage volje se prikljucujem akciji "Budi tu kad zatreba kolegi"

U46.jpg

• Podržavam 5

• Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro

Za instalaciju nemoj da se brines,napravicu je,a takodje za cdi-je ne brini,imam koji pasuju,a vec ce neko donirati regler i sto se struje tice to je to... :moto3:

• Podržavam 7

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

ako mozhesh da iskoristish ceo rep od GS500 sa sedishtem i nosach givijev-reci da ti to doteram! biche frankenstein ali bar u voznom stanju!

ako ti ne odgovara, poklanjam ti pa prodaj da imash za neke druge delove :)

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Imam ja i diferencijal od fergusona pa ako ti zavrsava... :nanana: Zamisli sta bi se moglo sastaviti od svih delova koje ti ponudimo???

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Bravo kraljevi :care::care::care:

Takodje,bravo Kraljevi

Svarno drugari svaka cast,ja jos uvek nemam sta da ponudim jer sa TA uzeo relativno skoro ali vidim da ovde ima extra likova,svaka cast jos jednom i puno uspeha u sklapanju Urose.:takoje:

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

par lampinih migavca, univerzalni.........samo trebaju kablom da se povežu.........

kada se dogovorite ko ce da sklopi TA, javite adresu pa da šaljem.........

poz

post-10974-0-28933700-1318535376_thumb.jpg

• Podržavam 1

E Urose vidis da nas ima dosta koji hocemo da pomognemo drugu u nevolji.Sad je na tebi da odlucis da li prihvatas pomoc.Nadji neki auto i kad god hoces doteraj motor da se pakuje...Pozz... :moto3:

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 405 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd04

Ako treba nesto da se zafarba, tu sam.. Moze i ceo motor, a moze i neki airbrush da padne ;) Nadam se da je dovoljno od mene.. :zdravo:

• Podržavam 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja