urosAT 312 Napisano Octobar 10, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ponude mogu na pm, ili na tel. 063 806 8562 ..Uros BG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 11, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da probamo drugacije Motor je kao sto vecina ljudi zna, izgoreo, ram treba da se ispeskira, inace nije udaran i kriv i tako to...Agregatu su sigurno zdravi klipovi,klipnjace,radilica i jos neke stvari ja predpostavljam..Motor je registrovan do jula sledece godine na BG table i ja sam vlasnik. Cena je 250 e,fixna je i mislim skroz korektna s' obzirom da je registracija sa novim tablicama izasla, bez malo, toliko love... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da off-ujem... Ali nisam upucen! Kako ti buraz izgore motor?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 11, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da off-ujem... Ali nisam upucen! Kako ti buraz izgore motor?! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70507-ukraden-transalp-na-dorcolu/page__p__1138460__fromsearch__1#entry1138460 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu! Tuga covece... U soku sam, ne znam sta drugo da kazem... Mamu im bre j.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Octobar 12, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Popizdeo sam kad sam video sta ti se desilo.Moj savet je da ne prodajes motor.Ja cu ti licno BESPLATNO sve rasturiti,ispeskariti,ofarbati i sklopiti...Na ovom forumu sigurno ima jos dobrih ljudi koji ima po neki deo za tvoj motor sto tebi treba a njima je visak,da pokloni...razmisli o tome...veliki pozdrav! 27 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Popizdeo sam kad sam video sta ti se desilo.Moj savet je da ne prodajes motor.Ja cu ti licno BESPLATNO sve rasturiti,ispeskariti,ofarbati i sklopiti...Na ovom forumu sigurno ima jos dobrih ljudi koji ima po neki deo za tvoj motor sto tebi treba a njima je visak,da pokloni...razmisli o tome...veliki pozdrav! Pozdravljam ideju i ne samo to već se prijavljujem da poklanjam prednji kočioni sistem od Africe, pa neka koristi od toga šta može. 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, nemam reci za ovaj gest, mnogo lepo se covek oseti kad zna da ima oko sebe ljude koji su spremni na ovakvu vrstu pomoci, pogotovo u danasnje vreme, kada je svaka para prevelika! Svaka vam cast! E sad, ono cega se ja plasim je da ce sklapanje tog motora, bez jednog transalpa sa strane, kao donatora delova, biti strasno tesko i preskupo. Verujem da kapirate i sami koliko ima sitnih delova, raznih gumica, srafica i jos kojekakvih sitnica, bez kojih cela prica ne pije vodu. Onda na red dolaze prednja vila sa trouglovima, zadnji amortizer, pa delovi agregata koji su istopljeni, kompletna instalacija sa oba cdi-a i reglerom, cajgeri, plastike i rezervoar, sediste, pa felne... Dug spisak delova, a svi znamo koliko su na ceni delovi za endurace iz tih godina..Motor moze da sklopi neko ko ima havarisanog TA, pa mu treba prav ram kao osnova a sve sitnice i dosta glavnih delova ima sa svog motora, mislim da je za mene to neizvodljivo nazalost Mnogo oduzih pricu, a hteo sam samo da vam se zahvalim od sveg srca, legende kakve se retko srecu, sta god vam ikada u zivotu zatreba, tu sam ako mogu da pomognem 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 13, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, nemam reci za ovaj gest, mnogo lepo se covek oseti kad zna da ima oko sebe ljude koji su spremni na ovakvu vrstu pomoci, pogotovo u danasnje vreme, kada je svaka para prevelika! Svaka vam cast! E sad, ono cega se ja plasim je da ce sklapanje tog motora, bez jednog transalpa sa strane, kao donatora delova, biti strasno tesko i preskupo. Verujem da kapirate i sami koliko ima sitnih delova, raznih gumica, srafica i jos kojekakvih sitnica, bez kojih cela prica ne pije vodu. Onda na red dolaze prednja vila sa trouglovima, zadnji amortizer, pa delovi agregata koji su istopljeni, kompletna instalacija sa oba cdi-a i reglerom, cajgeri, plastike i rezervoar, sediste, pa felne... Dug spisak delova, a svi znamo koliko su na ceni delovi za endurace iz tih godina..Motor moze da sklopi neko ko ima havarisanog TA, pa mu treba prav ram kao osnova a sve sitnice i dosta glavnih delova ima sa svog motora, mislim da je za mene to neizvodljivo nazalost Mnogo oduzih pricu, a hteo sam samo da vam se zahvalim od sveg srca, legende kakve se retko srecu, sta god vam ikada u zivotu zatreba, tu sam ako mogu da pomognem Cajgere otpisi, dacu ti ja moje sa DR-a 650RS, znam da pise Suzuki na njima, ali jbg, prepravicemo Drage volje se prikljucujem akciji "Budi tu kad zatreba kolegi" 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dosta delova agregata koji su izgoreli imam,gume,lanac,lancanike....sto zatreba,tusam!Normalno za Urosa sve gratis! 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Octobar 13, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Za instalaciju nemoj da se brines,napravicu je,a takodje za cdi-je ne brini,imam koji pasuju,a vec ce neko donirati regler i sto se struje tice to je to... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pase rezervoar od Tengaija imas ga od mene! Nije kao nov ali moze da posluzi 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam stari vizir od mog TA i nove lamele... Meni ne trebaju, s'toga, tvoje su 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 13, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ako mozhesh da iskoristish ceo rep od GS500 sa sedishtem i nosach givijev-reci da ti to doteram! biche frankenstein ali bar u voznom stanju! ako ti ne odgovara, poklanjam ti pa prodaj da imash za neke druge delove 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kraljevi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Octobar 13, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kraljevi I ja samo to mogu da kazem, stvarno fantasticno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja i diferencijal od fergusona pa ako ti zavrsava... Zamisli sta bi se moglo sastaviti od svih delova koje ti ponudimo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kraljevi Takodje,bravo Kraljevi Svarno drugari svaka cast,ja jos uvek nemam sta da ponudim jer sa TA uzeo relativno skoro ali vidim da ovde ima extra likova,svaka cast jos jednom i puno uspeha u sklapanju Urose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 13, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan par lampinih migavca, univerzalni.........samo trebaju kablom da se povežu......... kada se dogovorite ko ce da sklopi TA, javite adresu pa da šaljem......... poz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kompletan prednji far i nosac osiguraca... Mozda i stopaljku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam crevo prednje kocnice za Transala i vizir za model od 94-99. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Octobar 13, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan E Urose vidis da nas ima dosta koji hocemo da pomognemo drugu u nevolji.Sad je na tebi da odlucis da li prihvatas pomoc.Nadji neki auto i kad god hoces doteraj motor da se pakuje...Pozz... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Octobar 13, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan +1 e da, uz cajgere imam da ti dam i topove, fabricke od DR 650 RS, a i rep...a mozda nadjem jos nesto, pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 13, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sirene i creva za gorivo, samo da iskopam iz dzhumbusa ajde urke ne zajebavaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nesto da se zafarba, tu sam.. Moze i ceo motor, a moze i neki airbrush da padne Nadam se da je dovoljno od mene.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...