bobangsxr 1355 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne prerade, meni se licno ne svidja ali se vidi da je u nju ulozeno mnogo truda i novca, pa samim tim je i predstavljam ovde U pitanju je honda cbr 1000f model za 1987... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano Octobar 13, 2011 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Octobar 13, 2011 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Stare Kawe serije Z,pa cak i one cvaje (KH) su mozda i najlepsi golaci.Mnogo to nesto prekrajti,dodje mu k'o zlocin. Steta za onu XT odozgo,mislim da su je upropastili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 13, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne prerade, meni se licno ne svidja ali se vidi da je u nju ulozeno mnogo truda i novca, pa samim tim je i predstavljam ovde U pitanju je honda cbr 1000f model za 1987... Ni meni se nešto ne sviđa ovako u kompletu, ali ima stvarno nekih detalja koji su Kao recimo blatobrani, originalno, praktično, a i ne stoje mu loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 13, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Stara Kawa Z ubija , po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 689 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog dvotockasa i od mene ili mozda ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan MZ rodjaci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prerade sa stilom? Moguće, ako se budže oklopi od novijeg-ljepšeg modela i ako to radi neko ko ima osjećaja za to. Cafe Racer-i i Street Fighter-i su odavno postali nadmetanje, ko će više da se usere u svoj motor. Ko će da stavi niži volan, širi volan, krivlji volan, uže sjedište, kraće sjedište, visočije sjedište, ko će da napravi auspuh koji služi da najbolje grmiš, pucaš, ispržiš nogu, ko će da smuti ružniju boju, nađe najogavniju masku, očerupa najdlakavijeg šišmiša da tapacira sjedište... I ko će drugi nego italiani, napraviti street fighter-a ili cafe racer-a da izgleda kako treba, a uz to ima i neku svrhu. Ovako su svi cafe racer-i i street fighteri izgledali u glavama svojih tvoraca, pre nego su se odlučili da ih učine "posebnim", da im daju neki "lični pečat". Neki su bili uspješni u tome, velika većina nije. P.S. Znam da ovo ne spada u prerade, ali su jedini sa stilom u toj klasi Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan http://i282.photobucket.com/albums/kk269/klue003/lymetyme010.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Novembar 1, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Mene bi bila sramota da vozim kvazi okrpljen R6 kao ovaj na slici. Mislim ako je vlasniku bio cilj da mu motor izgleda neprepoznatljivo onda je uspeo,jedva da lici na Yamahu. A da ima funkciju ima,da flahovima drzi ono maski sto je ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Funkciju.....ha ha, super Ne znam šta je smješnije, njegova "funkcionalnost" ili činjenica da si ga stavio u temu "prerade sa stilom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Mene bi bila sramota da vozim kvazi okrpljen R6 kao ovaj na slici. Mislim ako je vlasniku bio cilj da mu motor izgleda neprepoznatljivo onda je uspeo,jedva da lici na Yamahu. A da ima funkciju ima,da flahovima drzi ono maski sto je ostalo A nije te sramota da vozis matorog rg-a hahahah... Osnovna funkcija ovog motora je stunt,a ovi flahovi strucnjace na rg 80 su crash barovi,da kad motor padne,padne na njih i po njima kliza,inace ovakvi motori se prave uglavnom od potpuno ispravnih i kompletnih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Funkciju.....ha ha, super Ne znam šta je smješnije, njegova "funkcionalnost" ili činjenica da si ga stavio u temu "prerade sa stilom" A koja je funkcija dukatijevog fajtera,osim da drnda i da sa njim odes do kafica i da se pohvalis crvenom frezom.... I jos nesto me interesuje,jel ima tvoj motor neku funkciju osim da sve pare potrosis za njega opravljajuci ga,da uzivas u brzini to ne mozes,jer je spor da sporiji ne moze biti,a i to koliko moze ne smes da mu das gas poispadace klipovi,ili ce prolupati,a opet kako i da stanes kad mu ni kocnice ni ogibljenje nije nesto ,a za neko putovanje bi i mogao,ali ne ipak ni to jer ti na tvom nemas ni sediste,vec neki tanki sundjercic,to odgovara za voznju do 2km maksimum.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Trolololo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da nista pametno nemas da kazes .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi na tvoju glupost trošio moje pametne odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ti tako ogranicen,a da imas pametne odgovore,da nesto znas ne bi vozio gpz-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam baš ko iz teme u temu dokazuje koliko je ograničen... Možda je to osoba koja nikad ništa pametno nije rekla, samo podjebava iz teme u temu, hvali svoj polomljeni R i slične "prerade", a na avataru mu je njegova slika pored Mel Gibsona 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ograniceni,duhovito nema sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Novembar 1, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan pravi fajter,koji ima pravu funkciju,kojeg je lepse voziti od dukatija koji nema nikakvu funkciju osim da drnda,i sto je njesra koje dosta kosta i ima skupo odrzavanje.... http://i292.photobucket.com/albums/mm8/macdaddyblake/sf3.jpg Mene bi bila sramota da vozim kvazi okrpljen R6 kao ovaj na slici. Mislim ako je vlasniku bio cilj da mu motor izgleda neprepoznatljivo onda je uspeo,jedva da lici na Yamahu. A da ima funkciju ima,da flahovima drzi ono maski sto je ostalo A nije te sramota da vozis matorog rg-a hahahah... Osnovna funkcija ovog motora je stunt,a ovi flahovi strucnjace na rg 80 su crash barovi,da kad motor padne,padne na njih i po njima kliza,inace ovakvi motori se prave uglavnom od potpuno ispravnih i kompletnih motora... Pametnice nasa Cega da me bude sramota? Pre tog matorog RG-a sam vozio FZR-a od 600 kuba pa me opet nije bila sramota. Inace FYI taj matori RG je godinu dana stariji od tvog fajtera Hvala ti sto mi objasnio sta je crash bar i koja mu je funkcija. Resio si mi misteriju,a ja se godinama pitam kakvi mi to tumori rastu po Suzani Vecina fajtera nastaje tako sto neko kupi slupan ili sam slupa RR motor. Kod nas je taj slucaj u 85% situacija. Seti se od cega si uradio svoj motor Btw Dukati koji si citirao pri kacenju slike R6-ice je cafe racer (ako me moc razlikovanja kategorija i dalje sluzi,a verujem da je tako) i nema nikakve dodirne tacke sa osakacenim R-om. Mozda je ta R6-ica i bila cela pre prerade,ali po "kvalitetu" i potencijalu majstora koji je krojio crash bar koristeeci se flahom ne bih rekao. I za kreatora teme: zasto si uopste i dodao "fajteri sa stilom" u naziv teme kad vec postoji jedna tema gde se kace slike fajtera? Tema je imala lep potencijal.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Rg i da je nov je njesra... Ova r6 mora biti ovakva,jer sluzi za stunt..... A od cega sam ja uradio moj motor,prosvetli me.... meni licno je bilo lakse da uradim kakav je fabricki bio,ali ja to nisam zeleo,vec sam ulozio duplo vise para i vremena,da bi napravio kako je meni odgovaralo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Novembar 1, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rg i da je nov je njesra... Ova r6 mora biti ovakva,jer sluzi za stunt..... A od cega sam ja uradio moj motor,prosvetli me.... meni licno je bilo lakse da uradim kakav je fabricki bio,ali ja to nisam zeleo,vec sam ulozio duplo vise para i vremena,da bi napravio kako je meni odgovaralo... Ok tvoje mosljenje,meni je dovoljan Od cega?! Ti mene zayebavas! Od motora u fabrickom stanju si napravio fajtera,pobedio si A da si ga sredio za sve pare jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 1, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan isfajtan 929rr vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 1, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @ mohiganjc Ako si stvarno uložio više para u svoju "preradu", nego bi potrošio na vraćanje u fabričko stanje ti nisi samo glup(kao što sam do sad mislio) nego si i izuzetno nesposoban(mislio sam i ovo, al to nisi tako često dokazivao). A tema je "Prerade sa stilom", a ne "Srbijanac sa kompleksima", tako da kad urednici ovo pobrišu mogao bi da se pridržavaš toga. @ Thaedass Ono što je on okačio je olomljeni R6 koji je neko "preradio" da mu služi za izdrkavanje a ne za stunt. Jer da ga je neki profi preradio za stunt stavio bi mu korman(veća mogućnost pokreta), drugačije nogare za vozača(veće, zbog boljeg oslonca), skinuo nogare za suvozača(da mu se pri padu ne zabiju u nogu), sklonio sve plastike koje nisu neophodne, udubio bi rezervoar i stavio slajdere na prednjoj i zadnjoj osovini. A ovde je neko, ko je već jednom pao i polomio se, stavio crashbar da kad opet padne ne slomi istu nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...