Stankovic.93 12 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan -Suzuki jakna- velicina S i L- 150e jedna, jakne su samo jednom obucene imaju protektore -Suzuki jakna (rocket)- L - 80e sa protektorima -FLM dvodelni kombinezon gornji deo 54, donji 56- 150e maalo koriscen, progorela leva nogavica sa unutrasnje strane -Kisni kombinezon SUZUKI, koriscen- 20e -Kisni kombinezon sa navlakama za cizme, nije koriscen-40e -Pantalone za cross, koristene par puta-50e -Obicne rukavice- L- 10e par, imam dva para -Dainese rukavice- L - 80e -Pojas Dainese sa stitinikom za ledja- M - 70e -Cross naocare progrip- 40e komad, imam dvoje, nove nikad koriscene -IXS kaciga- M - 100e sa dva vizira, crni i providni -IOTA kaciga nova, jednom nosena-60e -Sorc sa protektorima- S - 30e -Supermoto protektori za kolena i laktove- 80e u kompletu -KTM patike- 44 vel. - 60e - Cross cizme koriscene- 44 vel. -50e -Univerzalne cizme- 44 vel. - 70e Napomena: sva oprema je iz moje garaze, razlog zbog kog je prodajem je zato sto hocu da kupim par vrednijih stvari... Cene su okvirne ako neko ima neku primedbu neka napise u komentaru.. Tel. 064/970-65-38 Srdjan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto me zainteresovalo trenutno su patike KTM, ali u Zemunu Nove kostaju 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Octobar 9, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan jel cena za ixs kacigu fixna? zainteresovan sam.. kad i gde bih mogao da dodjem i pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok , širok i težak ako nije problem što pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan jel cena za ixs kacigu fixna? zainteresovan sam.. kad i gde bih mogao da dodjem i pogledam za cenu se uvek mozemo dogovoriti, kaciga ima par sitnih ogrebotina... ja budem u backoj palanci.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok , širok i težak ako nije problem što pitam 180cm i 82kg... nije nikakav problem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bil poslao za sarajevo ove rukavice..mislim na ove obicne..ako hoces odg na pm da se dog.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa ovim Suzukievim kisnim odelom na nogavicama,jel to moze da se opere ili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Octobar 23, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan bil poslao za sarajevo ove rukavice..mislim na ove obicne..ako hoces odg na pm da se dog.. nije problem, samo ne znam preko koje sluzbe mogu to da ti posaljem... naravno, ako pristajes da platis posljku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Decembar 5, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa ovim Suzukievim kisnim odelom na nogavicama,jel to moze da se opere ili... stvarno ne znam da li moze da se opere... ja ga prodajem takvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...