ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 6, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam se predstavim,ja sam jedan matori iz Zemuna koji je kupio skuter jer je u BG haos voziti kola. Zovem se Siniša i 1967 sam rođen.Sa motorima sam vodio borbu od svoje 12-13 godine i prošao sve razrede od Tomos automatika i stigoh do Jawe i MZ-a,kad sam trebao da pređem na jače motore saletela me sva bliža rodbina moja i od moje tadašnje devojke a sada žene da kupim kola a ne motor i tu me oteraše u kanal i ja kupih auto umesto motora.Provozam se ja sada ,uzmem motor od drugara da se izduvam malo da se ne zaboravi. Moja želja je bila GILERA NEXUS 300,ali nešto mi je iskrslo pa nisam mogao da se uklopim jer sam hteo novu. To smo ostavili za sledeću sezonu a za ovo leto sam kupio skuter koji meni pliva po ceni ai da mi odradi posao.To je SPRINT MAXX 125cc Toliko za sada od mene,kad negde zapne kukaću vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2648 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao matori iz Zemuna.Ja imam 20 godina vise od tebe, al sam jos mladic. Motori su cudo, prepolove ti krstenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 6, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz sinisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 6, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao matori iz Zemuna.Ja imam 20 godina vise od tebe, al sam jos mladic. Motori su cudo, prepolove ti krstenicu. Ja to samo onako u žargonu,a to da te podmlade 101% si u pravu pozz sinisa Pozzz,jel grešim il smo nas dvojica pili kafu u subotu na O. bari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2648 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo bili na severozapadu Vojvodine, tamanili riblji paprikas. Dosadila jagnjetina sa Tare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 6, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za kafu sam uputio vlasniku burgmana 650,rekao bih da je on to bio, sa drugarom mislim da se zvao Raša Za paprikaš moj glas,obožavam te varijante ljutkaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i bravo za Nexus,zelim ti kupovinu odlican motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 6, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i bravo za Nexus,zelim ti kupovinu odlican motor hvala,hteo sam ja da kupim motor al žena mi postavila ultimatum da neće sedati na njega samnom i izbor je pao na Nexus.Moja želja je bila T-max ali ta varijanta mi je malo preskupa za sada. A što ženče ne zna ja imam u planu da samo za sebe uzmem neki motor od oko 600cc,za svoju dušu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2648 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nece tvoja zena na motor sesce druga, pa ako nista drugo ono iz ljubomore eto nje iza tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Octobar 7, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nece tvoja zena na motor sesce druga, pa ako nista drugo ono iz ljubomore eto nje iza tebe. Ako ovo pročita izbušiće mi gume i na ovom skuteru :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan dobro došo "matori", tj. generacijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pozdravim mladjeg kolegu, i jedan savet u vezi zene, ne sekiraj se mnogo kupi sator i vrecu pa na susrete motorista, i kad se vratis gledaj slike sa skupa. zence ce da viri preko ramena pa kad vidi da tamo ima i cura koje voze sama ce da kupi vrecu za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...