Boris_LION 1404 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Vozikam se tako po gradu lagano i ae do stra bana da vidim sta se radi , puno motora parkirano , kafici umereno puni , vidim neku ribu koja seda na pezo skuter i vidim da joj neki lik objasnjava kocnica , gas itd .... ja stajem pored nje posto sam imao znak stop i cekam da neki lik prodje i samo odjednom sa moje leve strane gde je bila ta riba cujem PLJAAAAS , za nepuna 3 metra koliko je uspela da predje sa skuterom zakucala se u BMW R1200GS , BMW sija koliko je lep , onako pada dole , skrsio se od onu ogradu a riba se smeje :o Dodah gas i odlazim da je ne bih ishutirao P.S. Poseban pozdrav plavushici sa kojom sam se vozio do terazija ... gde je ona presla na 2 crvena a ja iscoolirao malo ;D Mislim da vozi R1 ili R6 nisam siguran ... crveno beli ... cesto je vidjam .... i naravno ja sam jedini indijanac bio sa kacigom na glavi i jaknom sinoc u gradu ... sramota me bilo kad me pogledaju ljudi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ..PLJAAAAS.. ..skuterom zakucala se u BMW R1200GS.. ..onako pada dole , skrsio se od onu ogradu a riba se smeje.. mikka, prijavi se da znamo da nije tvoj :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima da ideš sa kacigom na glavi u SB? Ima da te linčuju.... kao one fore sa zemuncima i dorćolcima..... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Proletos sam bio u BG. Mislio sam da je na snazi zabrana nosenja kacige. Ista situacija kao kod Ceha, , samo ja u punoj opremi. Za razliku od lokalnog zivlja imam kacigu, auspuh, tablicu i vozim na 2000 obrtaja. Bar 15-ak motora je proslo pored drota, onako, nit' on vidi njih ni oni njega. Sacekam otraka, krecem i drot iskace ispred mene. Sumnjiv sam nesto krijem, nosim kacigu. E jos samo da mu stanem, pa da ispravljamo krive Drine zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...