Jump to content

Moto Zajednica

Sinoc u Stra Bana

Recommended Posts

• Zainteresovan, 494 postova

Vozikam se tako po gradu lagano i ae do stra bana da vidim sta se radi , puno motora parkirano , kafici umereno puni , vidim neku ribu koja seda na pezo skuter i vidim da joj neki lik objasnjava kocnica , gas itd .... ja stajem pored nje posto sam imao znak stop i cekam da neki lik prodje i samo odjednom sa moje leve strane gde je bila ta riba cujem PLJAAAAS , za nepuna 3 metra koliko je uspela da predje sa skuterom zakucala se u BMW R1200GS , BMW sija koliko je lep , onako pada dole , skrsio se od onu ogradu a riba se smeje  :o Dodah gas i odlazim da je ne bih ishutirao  >:(

P.S. Poseban pozdrav plavushici sa kojom sam se vozio do terazija ... gde je ona presla na 2 crvena a ja iscoolirao malo  ;D Mislim da vozi R1 ili R6 nisam siguran ... crveno beli ... cesto je vidjam .... i naravno ja sam jedini indijanac bio sa kacigom na glavi i jaknom sinoc u gradu ... sramota me bilo kad me pogledaju ljudi  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

..PLJAAAAS.. ..skuterom zakucala se u BMW R1200GS.. ..onako pada dole , skrsio se od onu ogradu a riba se smeje..

mikka, prijavi se da znamo da nije tvoj :-\

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Šta ima da ideš sa kacigom na glavi u SB? Ima da te linčuju.... kao one fore sa zemuncima i dorćolcima.....  ;D ;D ;D ;D

Guest farbach

Proletos sam bio u BG. Mislio sam da je na snazi zabrana nosenja kacige. Ista situacija kao kod Ceha, , samo ja u punoj opremi. Za razliku od lokalnog zivlja imam kacigu, auspuh, tablicu i vozim na 2000 obrtaja. Bar 15-ak motora je proslo pored drota, onako, nit' on vidi njih ni oni njega. Sacekam otraka, krecem i drot iskace ispred mene. Sumnjiv sam nesto krijem, nosim kacigu. E jos samo da mu stanem, pa da ispravljamo krive Drine zajedno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja