AdrenalinSpeed 112 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem full face kacigu .. ne flip up... agv,shark,held,suomy... bilo koji proizvodjac samo da je dobro ocuvana ili nova i da je M velicina....do 150 eura... ili me uputite dje ima u BG da se uzmu nove kacige ili neka radnja ili neki sajt ??? Sve ponude odje ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pik.ba/artikal/1735445/kaciga-shark-s-600/ ova je 90e,,,u bijeljini je a za dostavu nema da brines ako ti se svidja!!! ja sam od grance 2km,pa mogu da posaljem brzom postom!!! ili ovog vasom drzvnom sa naplatom evo br 00387/65/699-551,,velicina je M,,i ima vrecicu svoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam AGV K3 u Markosu pre desetak dana kupio za oko 11000 dinara. Zasto bi kupovao polovnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 14, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan spale ima li nekih kros kaciga na popustu tamo i koliko para? sorry za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj za prodaju ako te interesuje -Uvex Xenova nov 110 eur m veličina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan mozel slika agv,,planiram da kupim novu kaciga Ja sam AGV K3 u Markosu pre desetak dana kupio za oko 11000 dinara. Zasto bi kupovao polovnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem full face kacigu .. ne flip up... agv,shark,held,suomy... bilo koji proizvodjac samo da je dobro ocuvana ili nova i da je M velicina....do 150 eura... ili me uputite dje ima u BG da se uzmu nove kacige ili neka radnja ili neki sajt ??? Sve ponude odje ili na pm jel odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan spale ima li nekih kros kaciga na popustu tamo i koliko para? sorry za off! Uh uopste nisam video pitanje, ja sam iz Kragujevca, zvao sam ih telefonom i devojka koja se javila mi u roku od 5 minuta poslala slike tri kacige koje su bile moja velicina a da mi je odgovarala cena. Izabrao sam jednu i dobio je brzom postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan mozel slika agv,,planiram da kupim novu kaciga Ja sam AGV K3 u Markosu pre desetak dana kupio za oko 11000 dinara. Zasto bi kupovao polovnu? ovakva je kaciga: http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=5939 sa providnim vizirom, normalno. jedina mana, magli vizir na semaforu od kad je pocela hladnoca, pa svaki semafor podizem vizir za jedan zub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan mozel slika agv,,planiram da kupim novu kaciga Ja sam AGV K3 u Markosu pre desetak dana kupio za oko 11000 dinara. Zasto bi kupovao polovnu? Hvala za ovaj lik, a i za informacije. Zvao sam Guevaru pa mi je rekao 20% popusta trenutno sad! Mislim da ce za 1mj ti popusti ici i vise! pa da kupim neku novu. Ova AGV K3 model mi se svidja jer nije viskoka u predjelu brade, u odnosu na druge agv modele,po kad zalegnem pri vecoj brzi onda bi morao popravljad polozaj,, Svidja mi se ona mat 46, moram zvati ta pitam imal je na stanju ovakva je kaciga: http://stores.sportb...ail.bok?no=5939 sa providnim vizirom, normalno. jedina mana, magli vizir na semaforu od kad je pocela hladnoca, pa svaki semafor podizem vizir za jedan zub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem full face kacigu .. ne flip up... agv,shark,held,suomy... bilo koji proizvodjac samo da je dobro ocuvana ili nova i da je M velicina....do 150 eura... ili me uputite dje ima u BG da se uzmu nove kacige ili neka radnja ili neki sajt ??? Sve ponude odje ili na pm jel odgovara? Koliko je prodajes ? kako je ocuvana ? ima li crni vizir ? koja je velicina ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Novembar 18, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam AGV K3 u Markosu pre desetak dana kupio za oko 11000 dinara. Zasto bi kupovao polovnu? AGV K3 11000din? o.O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kacigu JoeRocket rkt101, narucena iz usa, jedino sto je S velicina, dobro ocuvana, placena 200e na popustu (bila 330e), uz nju idu svi prospekti, kutija i torbica, uz nju ide i dodatni srebrni vizir (placen 35e), viziri sa HJC kaciga pasu na ovaj model, kojih ima i kod nas. Cena 140 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan http://motokucalazarevic.rs/ponuda/held/kacige_tosari.html Glanc nova, crna, 13000 dinara. 0658230921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...