atke 8 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Honda cm125c 124ccm 1983 godiste 36000 km u njoj nove svecice, novo ulje,nov akumulator lanac i laancanici u solidnom stanju, gume takodje motor u dobrom stanju, nove alu rucke, vizir i nosach bocnih kofera ide uz motor) registrovan do septembra 2012.god na mom imenu Razlog prodaje : malo mi je mali moze zamena za nesto slicno od 250 ccm cena : 1000 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti je lep motor ali bih imao isti problem/194 cm i 100 kg/.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atke 8 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala slican problem imam i ja aktuelno i dalje aktuelne zamene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atke 8 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki VX 800 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno, moguce zamene za nesto vece motocikle ne mora da su jaci kawasaki EL250, Honda Rebel ili nesto slicno uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...