branichevac 4 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Suzukijem GS 500 E,`94 god. sa 27000 km na satu.Masina je ok,leti kao zmaj Pozdrav svima-vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, svaka cast! A sto se boje tice... Mislim, gej je okej, kazu, ali bih ja ovo ipak ofarbao u mat crnu ;D Zelim ti da te dugo i dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da je lihte roze pa na tufne, vazno da ima dva tocka i da se daleko cuje. Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, lep si motor pazario! Samo da te dobro sluzi a lako ces ga vec prefarbati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Avgust 22, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, neka ti je srecan a i mozda sam ja gej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 22, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitamoooo! lepa makina, a boja se meni svidja ... ne znam sta 'oce ovi ostali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor, dugo da se vozis .... nego koliko si ga platio, ako nije tajna... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebes bre boju, samo ti cepaj, SVAKA CAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rssole 0 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Tuono Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece covek gore... kakva bre boja... RIDE THE WINDS OF CHANGE BRE!!! Nek ti je srecan i dugovecan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobar motor! Nego, nekako mi ta boja malo... hm... vesela! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan "Pomoc oko kupovine - sa 2300 na 1700 evra?!" tako se zvala tema u kojoj si rekao da se motor cudno ponasa,a koliko vidim sa slika to je taj motor,zar ne?kako si odlucio da kupis suzanu?motor izgleda OK,boja....a boja kao boja moze da se farba drugacije,ali ovako je drugaciji od ostalih... sa srecom da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 24, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor, a shto se boje tiche varijanta sa shljokicama je mnogo lepsha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan al boja je-katastrofa! sto rece najzli bolesna gej varijanta En, ovo je zdrava gej varijanta. Onaj moj je bio bolesna gej varijanta. Ako oćeš Mad Max Mat Black, vidi bikusov GS. Ako hoćeš grmljavinu, poslušaj mu auspuK. U svakom slučaju, GS500 te nauči stvarima koje ni ne znaš da si naučen dok ti ne zatrebaju. U zdravlju da ga voziš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...