Nemanja123 0 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde u Bg-u moze da se kupi za Sprint F VISION prednja viljuska, prednja felna i zadnja felna !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan u Beogradu prodavnica ADJ kompani u Radnickoj, tamo ja kupujem neke delove pozdrav Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ivane. Postoji li neki sajt sa tacnim cenama, ili moram da odem do prodavnice i licno da ih pitam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobmaxx 6 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj prijateljski savet...massetechnic novi sad,generalni zastupnik za sprint motore u srbiji...ako ne zhelish da se istovarish ko volina u adj-u...za vecinu delova znaju da budu skuplji chak i preko 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala buraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom jeste tako a ja zaboravih da ti kazem i za Novi Sad mada nisu uvek jeftiniji, narucio koroman od njih , jer u ADJ-u nije bilo i bio je skuplji, no bio je hitan poz Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, naravno provericu cene i uzecu tamo gde je jefitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda imam i ja,zvrcni ujutro,063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan i napisi kad uzmes gde si uzeo i posto da znam mozda cu to morati da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan heh,ja imam od 50cm,,a njegov je 125,,,,ah,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg :S Zvao sam ADJ Company. Felna po komadu 6 soma i viljuska 5 soma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupe polovne felne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pomognem http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72733-sprint-fvision-125cc/ malopre video, i ja jurim neke sitnice poz Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bump ?! Ima li gde prodaja polovnih delova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan aj uzmi moj ceo za 400e pa skidaj sta hoces...sve ispravno i 170ccm agregat.kako god da okrenes izadje te jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju, ali ne planiram da u ovaj skuter ulozim preko 150e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 18, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog takvog u delovima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72733-sprint-fvision-125cc/page__p__1163783#entry1163783 a imam i novih delova kao i par komada skutera u delovima javi se na pp da ne bude da se reklamiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja123 0 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog takvog u delovima http://forum.bjbiker...83#entry1163783 a imam i novih delova kao i par komada skutera u delovima javi se na pp da ne bude da se reklamiram Poz, pustio sam ti pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos,125cc 0 Napisano Octobar 13, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Потребна ми је предња виљушка,пластика,контакт брава За спринтер ф висион ко има нека пошаље цене на 0612270299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...