cosmossat gsr 600 1 Napisano Avgust 29, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Sozina ono je kriminal 2x sam prosao ne plativsi jednom u 4 ujutru ( nije bilo policije na izlazu ka podgovrici ) a drugi put uh pisao sam o tome ali........... Necu to vise da radim i nosicu kacigu i pomagacu bakicama do 30 god da predju ulicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi kod nas trebalo poceti sa sitninom na salterima za registraciju i osiguranje, pa onda sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, to pogadja radnike saltera banaka, ne stize do usiju/ociju onih koji bi eventualno trebali cuti/videti probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Onda da sve cifre u registracionim listovima pisemo rimskim brojevima Ali ne vredi ni to, niko ih ne dira sto su spori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 31, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Istrani! Poseban pozdrav MK PIRATES iz Novigrada i njihovom predsedniku! Igore videli smo te na RTL-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan definitivno, kad sve postane beznadezno, vreme je da se ukljuci mozak kraljevi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Carevi Licno, i mene nerviraju visoke putarine...i registracija/osiguranje...bezobrazno su visoki u odnosu na automobile...i naravno, nervira me nemogucnost registrovanja motorcikla za odredjeni period...onoliko koliko moze da se vozi ovde...s'obzirom da se po snegu ne vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan neki dan je konacno stigao dopis u kojem koncesionar odnosno Bina Istra trazi sastanak sa predstavnicima motorista,pa cemo uskoro cuti i rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 27 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan sta reci.....SVAKA CAST..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Carevi ;D Ja bi bio prvi za tako nesto da se malo sete i nas bajkera meni ljudi do Batočine i nazad mi bi trebalo vise nego za gorivo !!! Sramota bre naravno da platio nisam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...