SuperPOP 1231 Napisano Septembar 26, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, hvala bogu, došao je i taj dan da ja konačno dođem na red, posle svih dečijih, ženinih i svih ostalih zahteva da postanem ponosni vlasnik motocikla SUZUKI BURGMAN AN 400. Upravo danas, popodne, sam pazario ljuti MAXI skuter 2005. godište u dosta solidnom stanju i prvi utisci su fantastični. Trudiću se da sva zapažanja i doživljaje sa motociklom predstavim članovima i tako mojim iskustvima da pomognem nekome da se odluči ili ne odluči za kupovinu ovako skupe igarčke Do sada sam manje vozio, a više gurao, popravljao, restaurirao i šta sve ne stari Suzuki GS 650 G koji je od davno prestao da bude pouzdani pratioc i drug na drumu, a više čudo inžinjeringa prohujalih vremena koje zauzima podosta mesta u garaži, i sve manje u srcu. E od danas se sve menja i konačno mogu učiniti više da dobijem onaj mali logo na blatobranu i da postanem član velike porodice ljubitelja putovanja, druženja i uživanja na dva točka. Inače imam 34 pune (juče napunio), zovem se Goran i najveće dostignuće su mi dva sina (3g.prvi i 3m. drugi) koje sam dobio u koperaciji sa mojom divnom saputnicom Milenom. Živimo u Borči, radimo i trudimo se živimo. Toliko za sad, idem malo gledati mog novog najboljeg druga. Pozz za sve! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gorane i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz i srecno sa bugijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1243 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan lepo receno od srca, nek te taj novi drugar lepo slusa:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao komsija,koje je boje burgman da te prepoznam kad te sretnem u borci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 26, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Srebrne boje, sa uvek upaljenim dugim svetlima i širokim osmehom ispod kacige, ne možeš da me ne vidiš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4647 Napisano Septembar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5984 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Lepo predstavljanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 27, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan E bas lepo predstavljanje. Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...