Jump to content

Moto Zajednica

Gogi & Bugi K5

Recommended Posts

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

Poštovane kolege, hvala bogu, došao je i taj dan da ja konačno dođem na red, posle svih dečijih, ženinih i svih ostalih zahteva da postanem ponosni vlasnik motocikla SUZUKI BURGMAN AN 400.

Upravo danas, popodne, sam pazario ljuti MAXI skuter 2005. godište u dosta solidnom stanju i prvi utisci su fantastični. Trudiću se da sva zapažanja i doživljaje sa motociklom predstavim članovima i tako mojim iskustvima da pomognem nekome da se odluči ili ne odluči za kupovinu ovako skupe igarčke

Do sada sam manje vozio, a više gurao, popravljao, restaurirao i šta sve ne stari Suzuki GS 650 G koji je od davno prestao da bude pouzdani pratioc i drug na drumu,

a više čudo inžinjeringa prohujalih vremena koje zauzima podosta mesta u garaži, i sve manje u srcu.

E od danas se sve menja i konačno mogu učiniti više da dobijem onaj mali logo na blatobranu i da postanem član velike porodice ljubitelja putovanja, druženja i uživanja na dva točka.

Inače imam 34 pune (juče napunio), zovem se Goran i najveće dostignuće su mi dva sina (3g.prvi i 3m. drugi) koje sam dobio u koperaciji sa mojom divnom saputnicom Milenom.

Živimo u Borči, radimo i trudimo se živimo.

Toliko za sad, idem malo gledati mog novog najboljeg druga.

Pozz za sve!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja