Sinisa-Sabac 87 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan stara 6 meseci,telefon je 100% ispravan,ne baguje,ne koci itd...baterija traje 2-2,5 dana zavisi kako se koristi...jedina mana na telefonu je sto mi ponekad 3 dugmica dole (nemaju veze sa ekranom i touchscreenom) iz cista mira ne reaguju telefon tada sve radi ok i touchscreen samo dugmici ne reaguju,ja ga samo ugasim i upalim i i opet rade ok,to mi se desi jednom u 10-15 dana,mislim da verovatno gubi kontakt negde i nije nista strasno posto telefon nikada nije otvaran niti sam ga nosio u servis ja garantujem za to! Uz telefon ide samo USB kabal preko kojeg ga punim i povezujem mobilni sa racunarom...Za sva ostala pitanja slobodno pitajte cena:150eur moguca i neka zamena za drugi mob. i doplata (u zameni je Xperia malo skuplja jbg) KARAKTERISTIKE http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2342/Sony-Ericsson/XPERIA-X10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan ispravka. .. na telefonu je bilo promenjeno punjenje i od tada je pocelo to sa ta tri dugmeta verovatno serviser nije neki kontakt lepo namestio kad je sklapao telefon, posle toga nije otvaran niti namestan sem tog punjenja, malo pre sam se cuo sa prvim vlasnikom i to mi je rekao, telefon je kupljen kod nas ali garancija je zagubljena tako da garanciju kao i da nema. .. sve u svemu telefon ja koristim i sve lepo radim osim sto ponekad zezaju ti dugmici, ponavljam da ga nisam nosio u servis garantovano! !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...