maski 1033 Napisano Septembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tražim da iznajmim stan za dvoje u šapcu, MRDŽENSI!!!! potrebno je da stan bude u kraju gde nema kerova, gde nema dece i gde nema agresivnih frustriranih i glasnih trudnica (hormonaly induced aggression). stan u kraju koji garantuje miran san od pet ujutru do dva popodne (radim od 19 do 7). kamioni, motori, autobusi i tehno muzika nisu problem. uz to mogu da spavam. ozbiljan sam. moramo da se iselimo iz ovog sanatorijuma (hilandarska) pod hitno inače ne garantujem za svoje postupke. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Septembar 24, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je najludji oglas koji sam na forumu procitao!!!! sreno... izvini za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sutra idem da vidim stan u pop lukinoj 9. ako neko od kolega ima bolju ideju/ponudu/savet/preporuku.... tu sam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Septembar 24, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan sutra idem da vidim stan u pop lukinoj 9. ako neko od kolega ima bolju ideju/ponudu/savet/preporuku.... tu sam.... Pop Lukina 9 - to je dvorišna zgrada? Napiši malo više šta te interesuje i do koliko para. Jednosoban, dvosoban, namešten, prazan...? Imas Oglasnik 015 koji izlazi petkom, lokalni oglasnik u kojem je lepa ponuda stanova na izdavanje. Ako si zainteresovan mogu ti slikati strane sa oglasima i poslati na mejl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan to znači da je oglasnik izašao juče. sutra ću da pogledam na kioscima da li ga još ima. ne treba mi veliki stan. 30-40 kvadrata je dovoljno. potrebno je da bude namešten i bilo bi poželjno da ima veš mašinu (ovaj u kom sam sada je nema). ono što je imperativ, što je najvažnije je da je mir i tišina u tom periodu kad treba da se odmorim. posao mi je izuzetno fizički naporan pored toga što mi ugrožava zdravlje (zračenje) i nemam slobodnog dana u toku nedelje... tako da taj komšiluk gde deca trče po stanu, trudnice se svađaju s mužem i detetom po ceo dan, komšijski ker koji ne prestaje da laje... i te fore, nikako ne dolaze u obzir. znači, od juna pa do nove godine radim i spavam. i kad spavam moram da se odmorim... ne mogu da priuštim da šizim zbog debila iz okoline.... jer onda ne mogu da radim..... sada, posle dva i po meseca tolerisanja ovakvih uslova, sam na ivici nerava. .... ovaj stan u pop lukinoj je 34 kvadrata i 130 evra. ako ima negde nešto da isunjava ove moje uslove/potrebe, a da je cena niža - javite da odem da pogledam. e, da, puno hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 24, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tesko naci takav stan u sapcu...pop lukina je jako prometna ulica i u tom periodu obicno klinci iz hemiske u povratku kuci prave dreku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hvala garvolini za tip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan našli stan. pop lukina 9/1 nova zgrada, uvučena od ulice. nema veš mašinu, nema šporet, nema kerove, nema decu, ima podno grejanje, klimu, kablovsku, parking mesto i kućni red odštampan na 5 A4 stranice. tema lock. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...