Jump to content

Moto Zajednica

stan - šabac

Recommended Posts

• chef, 1843 postova

tražim da iznajmim stan za dvoje u šapcu, MRDŽENSI!!!!

potrebno je da stan bude u kraju gde nema kerova, gde nema dece i gde nema agresivnih frustriranih i glasnih trudnica (hormonaly induced aggression). stan u kraju koji garantuje miran san od pet ujutru do dva popodne (radim od 19 do 7). kamioni, motori, autobusi i tehno muzika nisu problem. uz to mogu da spavam.

ozbiljan sam. moramo da se iselimo iz ovog sanatorijuma (hilandarska) pod hitno inače ne garantujem za svoje postupke.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 89 postova
  • Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC

sutra idem da vidim stan u pop lukinoj 9. ako neko od kolega ima bolju ideju/ponudu/savet/preporuku.... tu sam....

Pop Lukina 9 - to je dvorišna zgrada?

Napiši malo više šta te interesuje i do koliko para. Jednosoban, dvosoban, namešten, prazan...?

Imas Oglasnik 015 koji izlazi petkom, lokalni oglasnik u kojem je lepa ponuda stanova na izdavanje. Ako si zainteresovan mogu ti slikati strane sa oglasima i poslati na mejl.

• chef, 1843 postova

to znači da je oglasnik izašao juče. sutra ću da pogledam na kioscima da li ga još ima. ne treba mi veliki stan. 30-40 kvadrata je dovoljno. potrebno je da bude namešten i bilo bi poželjno da ima veš mašinu (ovaj u kom sam sada je nema). ono što je imperativ, što je najvažnije je da je mir i tišina u tom periodu kad treba da se odmorim. posao mi je izuzetno fizički naporan pored toga što mi ugrožava zdravlje (zračenje) i nemam slobodnog dana u toku nedelje... tako da taj komšiluk gde deca trče po stanu, trudnice se svađaju s mužem i detetom po ceo dan, komšijski ker koji ne prestaje da laje... i te fore, nikako ne dolaze u obzir.

znači, od juna pa do nove godine radim i spavam. i kad spavam moram da se odmorim... ne mogu da priuštim da šizim zbog debila iz okoline.... jer onda ne mogu da radim..... sada, posle dva i po meseca tolerisanja ovakvih uslova, sam na ivici nerava. ....

ovaj stan u pop lukinoj je 34 kvadrata i 130 evra. ako ima negde nešto da isunjava ove moje uslove/potrebe, a da je cena niža - javite da odem da pogledam.

e, da, puno hvala!

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

tesko naci takav stan u sapcu...pop lukina je jako prometna ulica i u tom periodu obicno klinci iz hemiske u povratku kuci prave dreku

• Podržavam 1

• chef, 1843 postova

našli stan.

pop lukina 9/1 nova zgrada, uvučena od ulice. nema veš mašinu, nema šporet, nema kerove, nema decu, ima podno grejanje, klimu, kablovsku, parking mesto i kućni red odštampan na 5 A4 stranice.

tema lock.

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja