bobangsxr 1362 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga licno kupio u Svajcarskoj i ocarinio, papiri se vode na moje ime ali ga nisam registrovao.Motor je 92 godiste i presao je 60100 kilometara. Gume imaju veoma dobru saru, masina radio kao sat, ne trosi ulje, sto se vidi po auspusima, ima sitnih ogrebotina na laku po maskama od koriscenja.Nemojte da mi se smejete ali mi je pao u stranu kad sam ga istovario iz kombija i sad ima na maski kod desne dekle naprsnuce, slikacu i to. Primetio sam da je levi stap malo masan tako da bi trebao semering da se zameni, mada je veoma malo popustio, jedva da se primeti na prstima.Lanac je na pola. Stavljen mu je originalan volan, na slici ga nema, i stavljene su hrom rucke. Uz njega dajem na poklon tank torbu marke IXS. Prodajem ga samo zato sto nemam vise vremena da vozim motor, sad sam vise izvan Srbije nego u njoj, motor sam uvezo u aprilu a od tad sam presao sa njim 70 kilometara E sad sto se tice cene, ja bih ga najradije menjao za neki autic, jer je moj cale prodao njegov auto pa sad ja nemogu da stignem na red od njega da vozim moj auto, tako da bi uzeo nesto za caleta. A cena za kes bi bila ona koliko je mene izasao, ja sam ga platio 660 franaka i carina sa prevozom do srbije me je izasla 625 i 100 franaka gorivo sto sam bio po njega u CH od mog stana do stana prodavca i nazad . To sve po danasnjem kursu u evrima je tacno 1133 evra. Slikacu ga opsirnije cim uhvatim malo vremena Samo vas molim da mi ne nudite neke zamene tipa jugic iz 90 po ceni od 1000 i da mi doplatite jos 100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel još imaš ovaj volan sa slike ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel još imaš ovaj volan sa slike ? Imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...