RSVMillenian 228 Napisano Februar 24, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ali i dosta skupa kaciga. http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=2397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Da kaciga je vrh , ali samo jedna firma je po meni bolja od ove, ARAI :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 25, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa ja imam obe i mogu reci da sam zadovoljan sa obe mada nekako se mnogo cesce hvatam za Shoei. Arai se nemoze kupiti preko interneta legalno jer su zaustavili isporuku svim online dilerima i svima koji prodaju ispod cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa ja imam obe i mogu reci da sam zadovoljan sa obe mada nekako se mnogo cesce hvatam za Shoei. Arai se nemoze kupiti preko interneta legalno jer su zaustavili isporuku svim online dilerima i svima koji prodaju ispod cene. Ne zele da prodaju kacigu koju prethedno nisi probao. Mozda i ispravna logika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 10, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to Djuro nego kontrolisu cene, ist to radi i Ohlins, moj drug je njihov ovlasceni serviser i prodavac u Chicagu i on nesme da ih prodaje ispod cene jer moze da izgubi njihovu licencu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10327 Napisano Mart 11, 2006 Drug član, 4558 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam ja i treba da stigne za nekih 10-k dana.Proslo godisnja RF-1000 je sada moja kaciga za drum,a X-11 je nova za trke (crvene boje naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Imacu uskoro u ponudi Shoei X11 Elias u L velicini, nova, neraspakovana. Vise info na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...