krlebdp 13 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju, motor iz naslova, vlasnik 4 sezone, odrzavan, registrovan do aprila 2012 givi nosac, givi kofer 52 l, arrow izduv... valjalo bi ga "obuti" i uraditi servis. Godiste je 92 presao 51000 km nije farban i padano sa njega... Eto tako, to je to. Da cena je cca 2000 evropejaca. Pozdrav veliki svima. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, jedna od najlepsih koje sam video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Au, jedna od najlepsih koje sam video Delimo isto misljenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan lepa,dobra, pouzdana.... hvala, trudio sam se moja nestabilnost me tera da je menjam inace, ona nije zasluzila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepa,dobra, pouzdana.... hvala, trudio sam se moja nestabilnost me tera da je menjam inace, ona nije zasluzila Ajde pa nek je sa srecom prodaja ko god da je kupi nece se zajebati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Septembar 26, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lutka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1700 samo do nedelje, ko voli nek izvoli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan korektno totalno za ovako finog konja 1700 samo do nedelje, ko voli nek izvoli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan POSLEDNJA NAJNIZA PONUDA 1600 EVRA, FIXNO BEZ NOSACA I KOFERA. EVO I TEL. ZA LAKSI KONTAKT 065/57-24-299 - KRLE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Moze li samo kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan moze i neka zamena od danas zzr 1100, tl 1000, vtr 1000, cbr 1000f .... uz moju doplatu, u zameni cena 2000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 18, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan tako je lepa :[ steta sto ne postoji nacin da bude moja...osim ako ne dobijem na lotou... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan tako je lepa :[ steta sto ne postoji nacin da bude moja...osim ako ne dobijem na lotou... srecno sa prodajom hvala na komplimentu za moj bajk a mozda se iznadje nacin i bez lotoa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tenera prodata, moze tema da se zakljuca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...