srrdjan 315 Napisano Septembar 25, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan tel 035 568 597 i 062 11 866 37 (Darko,Brana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Toooo care! Ako se ikada budemo sreli, podseti me na ovo i imas pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 29, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Decembar 22, 2014 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam komplet Yamasaki 250 u dijelovima, sve osim klipa i cilindra, inače isti je kao Princ 250, pa ako kome treba šta neka me kontaktira na pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 27, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan stara tema,ali mozda dobijem odgovor kineski kvad 200cc,masina nosi oznaku 163fml(vodeno hladjenje),koliko sam istrazio kopija Hondine masine CG200 jel zna neko ,gde pronaci i kupiti delove za ovu masinu u Srbiji,dihtung glave je siguran,za dalje cu videti kad se otvori.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan За варијанту са воденим хлађењем, рекао бих - тешко. Ја сам тај мотор виђао код нас само на некаквим квадовима увезеним ко зна којим путем. Да је ваздушно хлађење, имао би користи од неких делова за "Кивеј Спид", "Кинроудовог" крузерчића са 150 кубика и било чега базирано на ЦГ-у. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другари, слабо сам у овом сектору, надам се да може једно питање Бобина за Orion agb 29? 4т, 125 кубика Јел има наћи код нас негде и по којој цени Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно да, али тешко да ћеш је наћи тако што ћеш тражити "Имате ли бобину за Орион АГБ 29?". Прелопатај шта нуди "Мотобајк" и сигурно ћеш наћи шта ти пасује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 23, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan upravo sto zorge rece,ja sam se napatio tako trazeci fucking kineske delove trazi po fizickom izgledu da je ista i trazi za 125ccm 4t,svih 1287 kineskih proizvodjaca motora ugradjuju iste delove vezano za elektriku mislim da je cak ta bobina ista kao i za 50 i 110ccm http://www.motobikeshop.rs/product/bobina-kineski-atv-50-110-minarelli-cn_RC17034.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма можда би човеку одговарала и бобина од новијих АПН-аца. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da na kineza pasu svi delovi samo da pasu srafovi i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gisha 4 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, imam problem sa princem 125 , izgleda da jedan cdi zeza nekad radi nekad ne radi, znate li gde mogu da nabavim cdi za princa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 10, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na onom linku iznad verovatno imaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 11, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, imam problem sa princem 125 , izgleda da jedan cdi zeza nekad radi nekad ne radi, znate li gde mogu da nabavim cdi za princa? jesi probao kod uvoznika? http://www.sprintscooters.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pragoth 0 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio kineza. Marka je Siamoto geko 125. Motor ima problem sa glavom motora, posto tu idu dva auspuha. Jedan drzac koji je direktno napravljen na glavi, gde idu srafovi je pukao skroz. I sad zbog pritiska izbacuje nenormalno ulje tuda. Pokusavam da nadjem odgovarajucu glavu ali posto sam nov u svemu ovome ne znam cak ni gde da potrazim. Zvao sam neke ljude koje sam dobio kao preporuku, ali niko nema to sto mi treba. Kad sam kupio motor receno mi je da skoro svi delovi od Princa odgovaraju i njemu. Moze li neka pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Дај неку фотку саме машине, јер мени гуглање даје мотоцикл са различитим машинама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...