Šanke 92 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pantalone za baš hladno i mokro vreme, neki gore tex , po mogućstvu sa protektorima. Visok sam 175, težak 75, imam crne oči itd. kontakt na mob. jer radim od jutra do sutra 063/640 797 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ixon lone,kupljene u Markosu velicina L sa postavom i protektorima,ne promocive............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jer radim od jutra do sutra hladno ti je na radnome mestu kada uzimas pantalone,ako radis ceo dan kada se vozas. osim na posao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan A i sa posla ..., ha! Recimo danas sam stigao lepo da provozam do Mladenovca i pazarim jedne dobre pantale kod ćika Raje , Što dalje implicira da tema može da se šta god LOCK-uje ,zaključca ili protera sa foruma! Uzgred hvala na ponudi kolezi Z7 i pošto mi je danas rodžendan ne bih imao ništa protiv da već pomenuti koleza Z7 pošalje predmet ove teme na poklon , jel te kao mali znak pažnje, uspomenu i dugo sećanje!:BJB-ura:Kad već jel te nema nekih koleginica da mi čestitaju jel te gore pomenuti jel te rodžen dan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...