Petartdm 169 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan 05.07.2011. U odlicnom stanju sve osim lanca on je malo sumnjiv jos neka ilj*adarka i ja mislim da je kraj . Gume MICHELIN PILOT ROAD 2 -NOVE- i prednja i zadnja stavljene pre 2000km kad je i menjano ulje (Motul strogo) . Ivanov produzeni vizir stavljen prosle godine . uticnica 12 vol. Sva tri kofera su u odlicnom stanju (ispravna).Presao je 55020km na zadnjem putovanju do Grcke prosle nedelje Sta jos mogu da dodam osim da mi je zao ali vremena je malo treba probati jos toliko toga..... Motor je na moje ime ,mazen je i pazen kao sto i zasluzuje jer je veoma dobar i poslusan ......! Cena 3300eura. Evo i dosta slika a po zelji mogu poslati i vece slike na mail tel 063409442 0600757555 Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Pero i ti nas napustas? aj nek' je sa srecom prodaja..... mada greota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Sta je Pero i ti nas napustas? aj nek' je sa srecom prodaja..... mada greota Ma nasmejao mi se jedan FJR 1300... moj davnjasnji ljubimac ...pa sam resio da se malo sa njim prodruzim a kako i sad imam dva motora neko mora da ode ... Zena neda NJENOG !!!! Dragstara i sta da kazem ...jeste GREOTA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan uffff FJR.. :ooo: ako je tako onda neka ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan 2999,oo EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, izgleda kao nov, isto kao i moj. Imam malo off pitanje: Hocu da kupim Mishelin Pilot Road 2. Kako su se pokazale na TDM-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Po meni veoma kvalitetna guma ...lepo naleze u krivinama ,dobro vodi i drzi pravac na kisi i vlaznom putu .... odlican izbor jer dobro prianja (lepi) na asvalt . Pruza pravo sigurnost u krivinama .A vec znamo kakvo je zadovoljstvo voziti tdm-a kroz krivine Ja sam ih ovde nabavio.... http://www.reifen.co...earch/CarWinter 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Super je cena, ali kako dalje? Jesu ti isporucili u Srbiju ili gde? I koliko te je kostalo sve, pogotovu carina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Super je cena, ali kako dalje? Jesu ti isporucili u Srbiju ili gde? I koliko te je kostalo sve, pogotovu carina? Pa lepo je imati prijatelja na ciju bi adresu oni poslali gume a onda on autobusom posalje tako da carine nema ali i isporuka autobusom nije ispod 50eura. Ja sam imao srece da je moj prijatelj uvozio kola i stigle su mi gume na kucnu adresu .....ali bitno je imati prijatelja a oni vec znaju kako stize roba ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju, imas par plusica od mene za info. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan uff, kad bi ti hteo da prodas nosace kofera a ja imao pare koje trazis bilo bi vrh Ili ako ima neko ko bi mi dao da iskopiram samo sipke koje nose wingrack posto ga vec imam...platicu! Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan uff, kad bi ti hteo da prodas nosace kofera a ja imao pare koje trazis bilo bi vrh Ili ako ima neko ko bi mi dao da iskopiram samo sipke koje nose wingrack posto ga vec imam...platicu! -------------------------------------------------------- Ma ti sigurno imas te pare samo ja nisam za prodaju po delovima ...znas ako ne ode on ...odo ja s njim...... letos na uzivanje a onda mi sve treba a usput namestio ja i novi DiD 525 boje zlata ..sad samo sustiiii . Stavicu slike neki dan a slikacu i sipke a mogu i da ih izmerim ..ono u milimetar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vidi PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan uff, kad bi ti hteo da prodas nosace kofera a ja imao pare koje trazis bilo bi vrh Ili ako ima neko ko bi mi dao da iskopiram samo sipke koje nose wingrack posto ga vec imam...platicu! -------------------------------------------------------- Ma ti sigurno imas te pare samo ja nisam za prodaju po delovima ...znas ako ne ode on ...odo ja s njim...... letos na uzivanje a onda mi sve treba a usput namestio ja i novi DiD 525 boje zlata ..sad samo sustiiii . Stavicu slike neki dan a slikacu i sipke a mogu i da ih izmerim ..ono u milimetar ma ubi me to sto mi trebaju samo sipke koje ga nose a wingrack imam...moram da nadjem nekog bar da iskopiram sipke pa ako neko hoce platicu samo da napravim kopiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUU kako je ovo bila lepa nedelja .....da mi je ovo posao sigurno nebi ovoliko uzivao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...