Peki 1215 Napisano Avgust 28, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je bilo dobro organizovano da sam ja prošao motorom do kraja makiške strane i nisam provalio da je bio skup. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekifamilija 0 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: VOZDOVAC-MEDAK Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji nikada nisu uradili nista ne treba da sude onima koji urade nesto.Bilo je propusta,izvinjavamo se,ipak je citav skup uradjen za samo 9 dana.Izvinjavamo se i sto nas do sad nije bilo na forumu.Zakazali smo u nedelju da bolje ispratimo goste.Umor je ucinio svoje,ja nisam spavao 9 dana.Toliko od Familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, naravno, prvi skup, problemi koji prevazilaze nivo decjih bolesti, izmena lokacije u zadnji cas, sve je to itekako moralo imati uticaja na samu organizaciju. Ko zeli biti tolerantan, treba da ima sluha za tako nesto, posebno sa aspekta da je ovo ipak prvo takvo iskustvo za organizatore. Tog sluha ce nestati ukoliko se naredne godine ponove isti nedostatci ali ukoliko se organizacije pokaze dovoljno zrelom da ih ne ponovi na bazi temeljne i ozbiljne analize prvog skupa, onda ce ostati prostora da se oproste i neki eventualni novi propusti. Ja licno nisam sklon da presudjujem onima koji nesto rade prvi put i ostavljam dosta, dosta prostora za nezameranje bas zbog toga. Kada vec postoji izvesno iskustvo i praksa u organizaciji, onda vec sasvim drugacije sudim. Da, na forumu se ipak neko mogao ranije pojaviti, najvise radi same informativne podrske koju forum sam po svojoj prirodi moze da pruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima sa foruma kao clan mk familije takodje se izvinjavam posetiocima skupa koji se nisu lepo proveli ja sam bila na ulazu do subote uvece...ne znam ko me je menjao u pojedinim situacijama... konstantno smo bili ispaljivani od strane sponzora, grada, pa i nasih pojedinih clanova...extremno smo se napatili... da kazem jedino bice bolje iduci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je ovo prvi skup koji organizuje MK Familija,ne bih rekao da je bilo nekih"strasnih"propusta. Ko nije organizovao skupove i ne zna koliko ima problema koji iskrsnu u toku organizacije.Skup je bio klasicno organizovan,nista mnogo bolji ili gori od vecine do sada odrzanih.Ja,licno, sam bio docekan veoma srdacno i na tome veliko hvala. Jedino mi nije jasno sto nije bilo vise bajkera,jer skoro da nisam bio ni na jednom skupu(a bio sam skoro na svim)na kome nisu bili i clanovi MK Familije. Veliki pozdrav za Dejana, Ivanu i ostalu familiju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 28, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio na skupu sa igorom (peacemaker) i prenocili smo... dosta malo ljudi je ostalo u nedelju i najveca zamerka je na ispracanju onih koji su ostali da prenoce... shta bi na kraju sa fijukom? jel je pao ili shta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja,licno, sam bio docekan veoma srdacno i na tome veliko hvala. Ja,lichno,sam dobio i poljubac na ulazu...utatatata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Mada sam relativno neiskusan što se skupova tiče, čini mi se da je veći problem bila loša posećenost nego neki manji "propusti" u organizaciji. U Beogradu ima bar nekoliko hiljada motorista, sramotno je što je posećenost bila tako mala. Poznajem hrpu ljudi koji su došli iz unutrašnjosti a mi, Beograđani da tako podbacimo. Naravno, informacije o skupu je bilo veoma teško dobiti ali svako iz Beograda je mogao da sazna gde je skup. Što se tiče devojaka i momaka iz "Familije", hvala na trudu, bićete bolji sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mada sam relativno neiskusan što se skupova tiče, čini mi se da je veći problem bila loša posećenost nego neki manji "propusti" u organizaciji. U Beogradu ima bar nekoliko hiljada motorista, sramotno je što je posećenost bila tako mala. Poznajem hrpu ljudi koji su došli iz unutrašnjosti a mi, Beograđani da tako podbacimo. Naravno, informacije o skupu je bilo veoma teško dobiti ali svako iz Beograda je mogao da sazna gde je skup. Što se tiče devojaka i momaka iz "Familije", hvala na trudu, bićete bolji sledeće godine. ma znas li ti gde je ada , pa jos kisa ako fljusne. neverovatno kako imamo slatke tj secerne komsije mislim na sve koji voze a nisu dosli ! mozda nebi bilo lose dogodine odrzati skup u strahinjica bana, mozda bi bilo vise komsija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...