svrle 2 Napisano Avgust 17, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam dilemu oko kupovine motora koju sam pomenuo u par postova,desilo mi se nesto sto nisam mogao ni da zamislim.Ortak od buraza putuje na skolovanje u london na godinu dana,i ostavio mi je motor da ga odrzavam i vozim posto je cuo od mog brata koliki sam zaludjenik i koliko ja to volim,jer bi mu ovako stojao bezveze u garazi i zato sto nema kome drugom da ga ostavi.I dogovorili smo se da ga ja uskoro registrujem posto istice registracija i odrzavam kako treba jer je motor stvarno super i taj decko se stvarno trudio sam ga odrzava tako da ja ne planiram da ga razocaram i da mu pokvarim motor.Inace motor je gsx-r750 iz 2004 god.E sad zanima me koje je najbolje ulje da sipam u njega posto stvarno nemam predstavu.Jedva cekam ponedeljak da mi ga dotera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za Motul 300V 15-50 viskoziteta. Ta mashina se izuzetno vrti i stvarno ne treba stedeti kad je rec o ulju. Inace, i ja vozim GSX-R 750 '04, pa navrati ako budes imao priliku, da vidim ja tu mashinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka za Motul 300V 15-50 viskoziteta. Ta mashina se izuzetno vrti i stvarno ne treba stedeti kad je rec o ulju. Inace, i ja vozim GSX-R 750 '04, pa navrati ako budes imao priliku, da vidim ja tu mashinu... Odlicna peporuke, jedino bih ja jos provjerio koje sve gradacije preporucuje fabrika (konsultovati stari dobri User Manual) (ja stavljam 10w40, meni ova 15w50 nije tamo na spisku...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Avgust 18, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovako gledam sto se tice gradacija. Fabrika i za moju HONDU RR preporucuje 10-40 verovatno i za tu Suzanu.Usled velikih spoljasnjih temperatura i gradske voznje kada se temperatura motora penje i do 110 stepeni,odlucio sam se za 15-50. To isto kazu i trkaci sa staze gde su velika opterecenja. Dakle moja preporuka:ako planiras da se vozis i kada su spoljne temperature od 10-30 stepeni sipaj 10-40. Ako ces ga voziti samo tokom leta sipaj 15-50. NARAVNO M O T U L. Ako imas problem oko nabavke istog javi se da ti pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde mogu da na nabavim motul ovde u bg-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a gde mogu da na nabavim motul ovde u bg-u? Na mali milion lokacija... Mass kod hrama Svetog Save, Guevara na NBG, Ugrinovačka u Zemunu....svaka druga moto-prodavnica ima Motul na lageru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ugrinovacka mi je najbliza pa cu tamo da pogledam.A koja je cena tog 300v ulja?I na koliko se km menja ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ugrinovacka mi je najbliza pa cu tamo da pogledam.A koja je cena tog 300v ulja?I na koliko se km menja ulje? Oko 16E/lit, menja se na kolko treba, tj. koliko je propisala fabrika za taj model, iliti koliko ti serviser kaže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 20, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan I na koliko se km menja ulje? Ako korektno vozis, nema razloga da ga menjas pre 6k km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam na koliko se menja,zato sto jedan ovde kod mene u kraju menja na 3000 km,a meni to zvuci preterano.I jos ga ni ne przi tako da stvarno ne znam sto to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...