Jump to content

Moto Zajednica

Sutomore ?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 666 postova

sad sam stigao iz sutomora i ubio se trazeci clanove bjb. kad ih pitam jesu li clanovi cude se ko da sam ih pitao jesu li videli bin ladena.

Pa, majku mu, uzeo si broj telefona... :o

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 113 postova

ma nisam ga uzeo misleci da cu dole naci neki internet klub. i kad sam nasao nece da otvori stranicu. pukoooooo sam od muke. isao sam na ulaz i pitao nekog lika is sutomora da li te zna ali po imenu gaso on nije mogao da se stei. vristao sam od muke.

tebe sam mislim primetio kada si isao od kampa ka magistrali ali dok sam video tablicu bd bilo kasno da se derimpam po sutomoru mislim da si sa ortacima otisao u bar. mislim da je to bila nedelja

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

da, u nedjelju smo otisli u Bar do ,,Pulene'' samo sto sam se zamjenio taj dan sa drugom za motore pa sam vozio Pegaso, a u ,,Puleni'' sam cekao picu najduze u istoriji cekanja pica  ;) izgleda da ljudi mnogo vole picu tamo pa naraucuju ko ludi.

Bice prilike, mozda me zaustavis negdje oko Prijepolja (u prvoj polovini oktobra tuda cu sa Peugeot Expertom  ;) )

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Bio moj cale i keva.

Ako ima slika postavljam ih sutra kad se vrate sa mora.

• Svrati ponekad, 254 postova

lele kako sam lijepo ispo, postadoh mediska licnost sumalo ;)

meni je bilo kratko ali slatko, puste obaveze, srecan sam sto dobacih uopste do tamo, sve u svemu fino druzenje i prijatna voznja

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

evo stigoh sinoc oko dva sata kuci.skup kao skup nije bio nista posebno ekstra,po programu i desavanju,ali  nije bio ni los,sto sigurno nije smetalo mojim prijateljima i meni da se ekstra lepo provedemo.kada dobijem slike,ja cu ih ubaciti

sto se tice vremena Cool , na zlatiboru,verujem da nije bilo vise od stepen,dva,a kad smo usli u crnu goru,imali smo lep prizor,na vrh planina,sneg :shock

iz svilajnca su krenula u petak 8 clana MK ROAD KINGS,a jedan prijatelj nam se pridruzio tek u subotu,a juce smo se vratili nas petorica,ostali se odmaraju dole jos neki dan Very Happy

ko nije bio motorom do crne gore,mnogo je propustio,to je jedno jako lepo iskustvo,a posebno prelep deo,je voznja po celom primoriju,sto na mom satu pokazuje 1300 lepih kilometra

pozdrav od ROAD KINGSa,pa se vidimo

• Svrati ponekad, 111 postova

Nesto me zeza ovaj upload slika ...  >:(

Bio ja i mnogo mi se svidjelo...valjda zato sto je prvi put  ;D

Nisam uspio nikoga da prepoznam, pa ni Wolfyja  :-\

A ono da ljudi nisu culi za BJB ... stvarno istinito  :(

Elem... dobrodoslica :

• Motocikl: BMW R1100RS

Svaka cast vrednima na fotkama.Jeste sve je tako i bilo.Mi smo stigli jos u sredu i bili do ponedeljka i dobro se proveli.Upoznali dosta motorista ali nikog iz BJB. Pozdrav Ivanu i hvala na gostoprimstvu i organizaciji.Doslo nas je dvoje a upovratku 8 motora.U Sokolcu su nas docekali "Vukovi sa Romanije" ipriredili nam nezaboravan rucak sa sve pravim vukovima u drustvu oko nas...Pozz.Vukovi! :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja