zlatar 3 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stigao iz sutomora i ubio se trazeci clanove bjb. kad ih pitam jesu li clanovi cude se ko da sam ih pitao jesu li videli bin ladena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bmw je iz 52-ge i dosao je iz Nis :o, cbx je majstor Rausa iz Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stigao iz sutomora i ubio se trazeci clanove bjb. kad ih pitam jesu li clanovi cude se ko da sam ih pitao jesu li videli bin ladena. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stigao iz sutomora i ubio se trazeci clanove bjb. kad ih pitam jesu li clanovi cude se ko da sam ih pitao jesu li videli bin ladena. Pa, majku mu, uzeo si broj telefona... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam ga uzeo misleci da cu dole naci neki internet klub. i kad sam nasao nece da otvori stranicu. pukoooooo sam od muke. isao sam na ulaz i pitao nekog lika is sutomora da li te zna ali po imenu gaso on nije mogao da se stei. vristao sam od muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ajde, biće prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan dace bog!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Samo si trebao da potrazis visokog crnog na KLE 500... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan tebe sam mislim primetio kada si isao od kampa ka magistrali ali dok sam video tablicu bd bilo kasno da se derimpam po sutomoru mislim da si sa ortacima otisao u bar. mislim da je to bila nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan da, u nedjelju smo otisli u Bar do ,,Pulene'' samo sto sam se zamjenio taj dan sa drugom za motore pa sam vozio Pegaso, a u ,,Puleni'' sam cekao picu najduze u istoriji cekanja pica izgleda da ljudi mnogo vole picu tamo pa naraucuju ko ludi. Bice prilike, mozda me zaustavis negdje oko Prijepolja (u prvoj polovini oktobra tuda cu sa Peugeot Expertom ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan posle granice stani kod patrole i pitaj za mene recice ti da li radim pa cemo se videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bio moj cale i keva. Ako ima slika postavljam ih sutra kad se vrate sa mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan lele kako sam lijepo ispo, postadoh mediska licnost sumalo meni je bilo kratko ali slatko, puste obaveze, srecan sam sto dobacih uopste do tamo, sve u svemu fino druzenje i prijatna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo stigoh sinoc oko dva sata kuci.skup kao skup nije bio nista posebno ekstra,po programu i desavanju,ali nije bio ni los,sto sigurno nije smetalo mojim prijateljima i meni da se ekstra lepo provedemo.kada dobijem slike,ja cu ih ubaciti sto se tice vremena Cool , na zlatiboru,verujem da nije bilo vise od stepen,dva,a kad smo usli u crnu goru,imali smo lep prizor,na vrh planina,sneg :shock iz svilajnca su krenula u petak 8 clana MK ROAD KINGS,a jedan prijatelj nam se pridruzio tek u subotu,a juce smo se vratili nas petorica,ostali se odmaraju dole jos neki dan Very Happy ko nije bio motorom do crne gore,mnogo je propustio,to je jedno jako lepo iskustvo,a posebno prelep deo,je voznja po celom primoriju,sto na mom satu pokazuje 1300 lepih kilometra pozdrav od ROAD KINGSa,pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja ubacim neke slikice kojih ce biti mnogo vise kad dovrsim putopis. Pozdrav za Vukana (Wulfi) i Gashu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me zeza ovaj upload slika ... Bio ja i mnogo mi se svidjelo...valjda zato sto je prvi put ;D Nisam uspio nikoga da prepoznam, pa ni Wolfyja :-\ A ono da ljudi nisu culi za BJB ... stvarno istinito Elem... dobrodoslica : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... nastavak slijedi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima jos ... ;D nadam se da ne gnjavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan strpite se , brzo ce kraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan brzo cu, brzo cu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos ovo i nema vise ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bili!Videli!ODUSEVILI SE!Mali skup ali bilo je odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast vrednima na fotkama.Jeste sve je tako i bilo.Mi smo stigli jos u sredu i bili do ponedeljka i dobro se proveli.Upoznali dosta motorista ali nikog iz BJB. Pozdrav Ivanu i hvala na gostoprimstvu i organizaciji.Doslo nas je dvoje a upovratku 8 motora.U Sokolcu su nas docekali "Vukovi sa Romanije" ipriredili nam nezaboravan rucak sa sve pravim vukovima u drustvu oko nas...Pozz.Vukovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znas pricu o coveku,pa se ne trpaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...