Bambi 200 Napisano Avgust 17, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Noćas oko 02 časa posle ponoći dogodio se još jedan saobraćajni udes u kome je jedna osoba izgubila život ! Udes se dogodio na Novom Beogradu u ulici dr Ivana Ribara u visini broja 91 (blok 61.) . Ne znam detalje , ali kažu mi da je je bio strvičan prizor i da je motor bio sasvim uništen da nije mogao da se prepozna na prvi pogled . Moje saučešće porodici ! Ako neko nešto sazna , javite ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, BEOGRAD – 17.8.2007 – 01,10 Na uglu ulica Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara na Novom Beogradu, došlo je do saobraćajne nezgode – sudara automobila „citroen“ registracije Bijelog Polja i motocikla marke „honda“. Tom prilikom na licu mesta od zadobijenih povreda preminuo je vozač motocikla Azir Z. (1982), dok je suvozač na motociklu Samir S. (1981), obojica iz Beograda, zadobio teške telesne povrede. Protiv vozača „citroena“ Marka Š. (1986) iz Beograda, biće podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Eto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Opet ta brzina... RIP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledah na Pinku o tom udesu. Motor bas dobro razbijen, nisu nosili kacigu ni vozac ni suvozac. Ali uopste nisu rekli da je vozac citroena kriv (a izgleda da jeste), mada nisu propustili da kazu da je rodbina poginulog motocikliste htela da bije vozaca citroena, pa su morali da ga zastite. Strasno! To je blizu moje zgrade, i bas u to vreme odprilike sam cuo neke motore kako "zuje" po Jurija Gagarina... Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Strahota! Bukvalno s prozora gledam na tu raskrsnicu. Celu sezonu ''forsiraju'' Jurija Gagarina i I.Ribara...Neminovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 18, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam u novinama kako je policija pokušavala u nekoliko navrata da ga zaustavi , ali ... Mlado , ludo ... Vozio je mnogo brzo , vozio je bez kacige ... Klinac koji je vozio citroena ga jednostavno nije ni video ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je citroen iz Jurija Gagarina skretao levo u Dr. Ivana Ribara... Ta rasksnica je dosta nezgodna jer je ustovremeno zeleno za levo, a i zeleno ovima što idu pravo u suprotnom smeru.. Stim što 95% automobila skreće levo i po nekom nepisanom pravilu oni imaju prednost... A dešava se često da se sa druge strane nađu neki delioci pravde pa se zalete na ove što skreću levo, iako u tom smeru automobil prođe jednom u pola sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 18, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Raskrnica je između Jurija Gagarina i Vojvođanske , dakle u visini MZ "Kozara" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ta raskrsnica je opasna nije ovo prvi udes motorcikla na toj raskrsnici. Dobar je pravac pa svi tu brze voze. Zao mi je momka nisam ga licno poznavao saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Avgust 20, 2007 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan u dr. ivana ribara sam i ja poslednji put jahao mog dukatija... mene je kreten sjebao bas na raskrsnici u visini kozare (stare okretnice 95)... jos uvek mi nije jasno, jedna od preglednijih raskrsnica... ali dzaba, covek skrece pravo na mene i posle me ljubi sto sam ostao ziv i kaze: "Nisam te video... dok nisi poleteo preko haube..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 20, 2007 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sinoc isto u ulici Jurija Gagarina kod kineza pao lik sa motora i nije ustajao nakon pada, u pitanju je plavo beli gsx-r. Zna li neko nesto o toj nesreci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je gore-pomenuta Honda u stvari stari CBR1000-F, koji je bio bez oklopa, jako loših guma i kočnica, samo sa ispravnih 100+ konjskih snaga...Mnogo su se brzo spuštali nizbrdo, mnogo brzo proleteli kroz raskrsnicu... Tuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...