Jump to content

Moto Zajednica

Crash test moje moto jakne :)

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Eto i ja da se pridruzim grupi koji su proveravali tvrdocu betona,cekali redu za rentgen u urgentnom..

Cisto da ne bude da nisam probao,sad ne moram vise.

U pravu je svako ko je rekao da je vozac najopasniji kad pomisli da je savladao motor!

Opustis se i krenes da se zajebavas dok ne osetis koliko je asfalt tvrd.

Kad sam citao statistiku koja kaze da se vecina nesreca desi na pocetku ili kraju voznje tj u svom kraju mislio sam jbt pa tu poznajes svaku rupu kako tu da padnes?

E pa lako! zato sto voznja nije gotova sve dok ne uparkiras motor,ugasis ga i sidjes sa njega!

Previse se opustim kad vidim da se priblizavam kuci,cak sam sebe uhvatio kako otkopcavam kacigu dok sam jos na motoru priblizavajuci se svom parking mestu.

Stizem na posao,prazna ulica ispred firme (samo jedan auto parkiran pola na trotoaru pola na ulici-nikog unutra) bacim pogled na levo na parking da vidim koga ima (i zadrzim ga previse dugo-onako opusteno,stigao sam,motor ima samo 10konja,mogu da mu radim sta ocu,sve znam..),vratim pogled nazad i ugledah kolegu 2 metra ispred mene na sred ulice!

Cimnem u stranu i uspem da ga izbegnem ali prodjem na milimetar pored parkiranog auta i vec pomislih u sebi dobro je dok sam gledao da ne zakacim retrovizor kvacilom kad TRAAAS!!  letim 2 metra ka ivicnjaku.

Ne udarim glavom vec se zabodem levim ramenom tacno u ivicnjak i zaustavim se u mestu.

Sta bi jebote?? ostadoh u trenutku zbunjen da lezim na betonu.Ustajem polako i proveravam da li nista nisam slomio,dizem motor i gledam kakva je steta-ne vidim nista da visi,nista ne curi,nista izgrebano... Sad jos vise zbunjen i dalje mi nije jasno sta se desilo.

Taj kolega mi prilazi i kaze pa gde gledas (lik me video i stao ali sam ja i dalje isao na njega) jel si dobro i pokazuje mi POCEPANU gumu (po celoj duzini) automobila kojeg sam zakacio.

Tad tek primetim da mi je poluga menjaca skroz iskrivljena-sa kojom sam zakacio i pocepao gumu na autu zbog cega sam i pao.

Tek posle pocinjem da primecujem da jedva hodam,bol dolazi iz stopala,podkolenice,kuka ali ubedljivo najjace iz ramena.

Imao sam kacigu,jaknu i rukavice sa protektorima.

U urgentnom cekam red za rentgen gledam i ne mogu da verujem da nemam ni ogrebotinu na sebi.

Kaciga takodje nema ni ogrebotinu-nekako sam uspeo da odrzim glavu dalje od asfalta

Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da jakna nije imala protektore na ramenima ili da je nisam ni imao..

Auto je od mog prijatelja tako da nije strasno – sredicu ga a na motoru samo kriva poluga menjaca i slomljena kuglica na rucici kocnice.

Doktor kaze:dobro je,nema preloma,pij to i to,miruj,ladni oblozi..

Ja izadjem i pravac beer fest da proslavim svoj prvi pad  :)  dobro sam prosao

Pouka – zakljucite sami da li je vaznije da budete manekeni ili citavi ?

I kad pomislite da nesto znate tek tad nemate pojma sta sve moze da vam se desi samim tim sto dozvoljavate sebi da preuzmete vece rizike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 75 postova

Srecne ti rane, junace ;D Ja vec mislio da samo ja padam naokolo :)

BTW, nezgodni ti ostri, visoki ivicnjaci, ne razumem koj' ih moj postavljaju tako idiotski, ni nakon tri nedelje ne mogu da se oporavim...

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

e.. .steta samo sto je ljudima potrebno da padnu kako bi shvatili neke stvari al' dobro :)

samo da si ti ziv i zdrav ;)

Evo kako sad vozim dok cekam da mi stigne poluga menjaca-dobro je sto nema vece stete na motoru

a jos bolje je sto nisu morali na meni da improvizuju nesto slicno :)

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

aaaaahahhahahaha nisi normalan ludace jedan, pa fino sam ti rekao , al ne slushash me nishjta, skroz si neozbiljan heheheheheheheheh krpi to kako tako i vozi, da te ne cujem ;))))))))))))))))

Ako su nekome potrebne moje usluge-neka se javi i ponese tuborg :)

bio sam danas kod lika u Kozarcevoj 62a koji vari lim pa mi je zavario polugu menjaca dok mi ne stigne nova-rodic kaze brzo ce:za 2 meseca!

Pa da se u decembru bas lepo navozam  ccc    ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja