Salyhoo 15 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari i drugarice, naravno. Evo i mene konacno na forumu... Zovem se Sale, imam 26 godina, iz Beograda sam. Vozim motor vec skoro 3 godine. Trenutno vozim Kymco Xciting 250 (reci ce ljudi nije to motor, to je skuter )) znam, znam... ). Toliko od mene za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan nema razloga da ti "smeta" sto vozis skuter sve je to na dva tocka pa smo svi manje vise braca, ako ti benzin udje u usi i dusu, sam ces pozeleti nesto vece, brze, sa vecim brzinama i prenosom na kais ili kardan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim... Pala je promena motora... Stigla je Yamaha R6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim... Pala je promena motora... Stigla je Yamaha R6 Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...