ljiljak 9 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore vreme za prodaju al najbolje za kupovinu Tako sam i ja nasao nekog lepo "R"-a kojeg bi voleo da :moto3:pazarim ali pre toga onda moram da prodam svog mezimca Kawasaki Z 750 ABS cena: 5000e god: 2008. registrovan do 22.juna 2012. presao 20000km i jos uvek prelazi mazen i pazen...slike u prilogu Sad ono bitno, da ga ne prodajem i da ostaje meni za sledecu sezonu...promenuo bih gume. promenjene sad na pola sezone...al su vec izvozane (zadnja uglavnom), promenuo bih lanac i lancanike...mada kazu da ne treba i to je sve! Ako sam nesto propustio il nekog jos nesto zanima neka pita! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan prelep je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor nema sta a to si lepo gore napisao "Najgore vreme za prodaju al najbolje za kupovinu"Za ovako lep motor nadam se da ce se brzo naci kupac srecno sa prodajom !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 19, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Sama MOC! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bas hitno....gazda drugog motora ceka jos nedelju dana. Tako da je cena 4700e narednih nedelju dana! Ako ga ne prodam do tad ostaje kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bas hitno....gazda drugog motora ceka jos nedelju dana. Tako da je cena 4700e narednih nedelju dana! Ako ga ne prodam do tad ostaje kod mene posto juris R-a aj da menjamo kljuc za kljuc http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71547-suzuki-k1-gsxr-600/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bas hitno....gazda drugog motora ceka jos nedelju dana. Tako da je cena 4700e narednih nedelju dana! Ako ga ne prodam do tad ostaje kod mene posto juris R-a aj da menjamo kljuc za kljuc http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71547-suzuki-k1-gsxr-600/ Ti trazis 4150e za kes a ja 4700e za kes. Gde je tu menjanje kljuc za kljuc!? Kojom logikom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To samo mogu da ponudim o tome se radi.... nista lose .... POzdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...