Jump to content

Moto Zajednica

ljiljak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ljiljak

  • Rođendan 28.04.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kikinda
  • Motocikl
    Z 750

ljiljak's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Potrebni su mi delovi za z750 2008.god i to.... 1.Vile 2.Rezervoar 3.Desni fuzaster, vozacev 4.Leva dekla 5.desna rucica komplet 6.Korman 7.Podrep (crna plastika)
  2. Kawasaki z750 2008.god.... imao sam udes pre mesec dana...udarila me zena autom...motor bolje prosao nego ja al dobro sad Problem...postavljam sliku ostecenja jednog stapa...pa me interesuje, kupovina drugog ili popravka? Nebih nista da se budzi ili karabudzi, ako je moguce super, ako ne zna se onda! Nebih da imam problema kasnije, ako ga prodam ili ako ga budem vozio!!! I naravno, kod koga odneti da pregleda da li je sve ok sa prednjim vilama?
  3. posto juris R-a aj da menjamo kljuc za kljuc http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71547-suzuki-k1-gsxr-600/ Ti trazis 4150e za kes a ja 4700e za kes. Gde je tu menjanje kljuc za kljuc!? Kojom logikom?
  4. Sad je bas hitno....gazda drugog motora ceka jos nedelju dana. Tako da je cena 4700e narednih nedelju dana! Ako ga ne prodam do tad ostaje kod mene
  5. Najgore vreme za prodaju al najbolje za kupovinu Tako sam i ja nasao nekog lepo "R"-a kojeg bi voleo da :moto3:pazarim ali pre toga onda moram da prodam svog mezimca Kawasaki Z 750 ABS cena: 5000e god: 2008. registrovan do 22.juna 2012. presao 20000km i jos uvek prelazi mazen i pazen...slike u prilogu Sad ono bitno, da ga ne prodajem i da ostaje meni za sledecu sezonu...promenuo bih gume. promenjene sad na pola sezone...al su vec izvozane (zadnja uglavnom), promenuo bih lanac i lancanike...mada kazu da ne treba i to je sve! Ako sam nesto propustio il nekog jos nesto zanima neka pita!
  6. bolje lepo napisi sve za jaknu sta imas....velicine, obime, nosena da ne.....cena. I ti zakaci slike! Naravno, kontakt mob ako hoces. Mnogo bolje deluje.
  7. Ne radi ti link p.s. E sad radi...i sad je bolje...al su sad moji komentari suvisni he he he.....
  8. Ajde ako ti nije problem uslikaj neki mobilni il tako nesto pored ove manje! Ne mogu da steknem pravi utisak velicine...meni treba mala torbica za pare, mobilni i sitnice.... Hvala
  9. Treba druze al je velika nazalost
  10. Koja je velicina kacige? Posto koliko vidim svugde, da je velicina XS (53-54) a S (55-56) Hvala
  11. a joj pa gde 64/65 kaciga je extra samo je malo, mnogo, velika za mene steta
  12. @ Urban Cruser...mislim da bi treba prvo da proveris neke stvari pre nego pocnes da ocenjujes postove!!! POJAS NIJE PRODAT MENI!!!!!!!! A dajes mi negativnu
  13. Zbog cega minus meni??!?!? Ja sam rekao da mozemo da imamo dogovor. Pojas nije meni prodat niti mi se javio prodavac!!! Ne kontam zbog cega meni negativno ODMA?!?! :zbunjen:
  14. Moze li ovde da se javi neki Admin i da kaze, zbog cega ovde negativna ocena?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja