alkoni 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSXR 600 SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi oba retrovizora za pomenuti model, automat za pokazivac N (neutral polozaja u tabli), teleskopi, far. Pa ako nesto neko ima od ovoga sto meni treba, neka se "oglasi", hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam teleskope malo krive 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alkoni 0 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Suzuki GSXR 600 SRAD Prijavi odgovor kao problematičan imam teleskope malo krive 0641980814 i moji su takvi.. PS. koliko su krivi i jel moze neka fotka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...