iksel 191 Napisano Avgust 16, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo da sa vama podelim nesto na sta sam naleteo trazeci delove za moju hondicu. U pitanju su katalozi sa svim (bar mislim) modelima Hondinih motora. Sajtu je pristupa preko MS remote desktop connection-a, a IP je 69.213.66.54 Ili skraceno za neupucene: Start>Run>mstsc> 69.213.66.54 Pozdrav svim kolegama PS ako nadjete nesto mozete me kontaktirati, pa da porucimo, cijena=prava sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna stvar. Ja sam na to naleteo preko Deti.de sajta, ai nisam bas skapirao kako se traze delovi. Bas jutros sam gledao dihtunge za zadnji cilindar. Ahhhh, ko zna mozda cu morati i da porucujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @rista Pronadjes tamo sta te interesuje, zapises part no., pa posle odes na ovaj link: http://www.servicehonda.com/parts.php pa ces tamo dobiti i cene. Nisam siguran da mozes naruciti samo taj jedan dihtung. Mislim da ide set kao SetA ( dihtunzi u bloku motora ) i SetB (van bloka motora) koji mozes i iz Louisa naruciti i kosta oko 50-tak evra. Ili das negde da ti naprave. Dobio sam tvoj PM, malo kasnije sledi i odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...