Marko011 2457 Napisano Septembar 16, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za nešto ozbiljnije Ajde prvo info: Motor: Honda CBR 600 F Godište: 1995 Predjena kilometraža: 57500 Registracija: 03.08.2012 (tek registrovan) Servisi tokom sezone: Lanac D.I.D. (prešao oko 2000 km), lančanici GT (prešli oko 2000 km), zadnja guma Dunlop Qualifier RR (nova), prednja Michelin Pure Power 2CT u odličnom stanju, promenjeni paknovi napred i kočiono ulje 5.1 (2000km), zamenjene lamele i neopheodne prateće elemente uz istu, očišćen hladnjak i stavljena nova tečnost, očišćeni i naštelovani karburatori, 4 NGK svećice (oko 4500 km). Krajem prošle godine stavljen Joškin regler, akumulator. Dodatna oprema: Harris ručke, slajderi Cena: 2.350,00 EUR E sad, motor je 95o godište, nije nov! O ceni nećemo na forumu da se raspravljamo, toliko ga cenim i toliko vredi. Održavan je redovno kod Igora XT, tu i tamo ima koju ogrebotinu, znači ništa za picajzle, za isti mogu da keširaju 9 soma evra u Delti i da kupe novu 600F. Imao sam jedno proklizavanje sa 30 km/h i pao mi je jedanput u mestu na BB zbog mog neiskustva. Ništa vitalno nije oštećeno, samo je bila kozmetika u pitanju. Slike idu redosledom: Kakav je bio - slike neposredno posle proklizavanja (kod Igora na opravci i servisu) - slike kada sam ga sredio da bude još lepši Kontakt: Marko, 061/2225581 Zamena može iskljućivo za VFR 800 VTEC uz moju doplatu, ali da nije crvena boja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 22, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno hoces zamenu uz tvoju doplatu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71547-suzuki-k1-gsxr-600/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan sad tek vidim za sta bi menjao .... nista Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sveža fotka, danas na ušću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jos nisi nasao blatobran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan nisam, jel imaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nemam, ali sam ti mogao naci vec 100 puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ajde 101i pogledaj temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69579-potrebna-pomoc-vlasnika-honde-cbr600-f3-95-to-ili-96-to-godiste/ evo jos jednom moj broj 061/2225581 ili mi pošalji PP kada budeš našao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan dečko je l' se mi znamo?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 23, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u fazi hibernacije u garaži, ali nije problem da se pogleda, ili proba (ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju, ili po garaži pošto je velika i prostrana). Naravno pre toga nazvati radi dogovora oko termina. slike sa novim blatobranom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 23, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zamena može iskljućivo za VFR 800 VTEC uz moju doplatu, ali da nije crvena boja. Imam ja crveni ali nije V-tec, pa ako odgovara ? :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 24, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja crveni ali nije V-tec, pa ako odgovara ? :) da nije crvena boja tražim nešto mladje za putešestvije po Evropi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 24, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan evo još par svežih slika pre 10ak dana dok je bilo još sunčano i lepo vreme motor izgleda kao na slikama............bez ikakvih ulaganja, osim da prebacite vlasništvo na vaše ime.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 24, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se komsija, vidis da ti nudim tacno ono sto ti naveo neces :) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se komsija, vidis da ti nudim tacno ono sto ti naveo neces :) . može zamena za karavan uz moju doplatu ili iste vrednosti........do 2000 kubika......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolam3 7 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha,1995 god ,2350 jevreja, 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 2, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha,1995 god ,2350 jevreja, http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75791-kako-skupiti-pare/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan "E sad, motor je 95o godište, nije nov! O ceni nećemo na forumu da se raspravljamo, toliko ga cenim i toliko vredi. Održavan je redovno kod Igora XT, tu i tamo ima koju ogrebotinu, znači ništa za picajzle, za isti mogu da keširaju 9 soma evra u Delti i da kupe novu 600F". Mislis, za 17 godina mladji... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 2, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan "E sad, motor je 95o godište, nije nov! O ceni nećemo na forumu da se raspravljamo, toliko ga cenim i toliko vredi. Održavan je redovno kod Igora XT, tu i tamo ima koju ogrebotinu, znači ništa za picajzle, za isti mogu da keširaju 9 soma evra u Delti i da kupe novu 600F". Mislis, za 17 godina mladji... ne mislim..............znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 3, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan naopako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 9, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 2350 u zameni 2000 za keš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 12, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 28, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan danas posle spa-tretmana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...