mungos55 8 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, zovem se Marko i iz Beograda sam. Nakon 30 godina zivota smatram da sam dovoljno sazreo da sednem na dva tocka i prepustim se uzivanju koje pruzaju motocikli. Trenutno sam u procesu dobijanja dozvole A kategorije i trenutno nemam motor. Plan je da se pripremim za sledecu sezonu i onda...nema nazad - napokon. Interesuju me supermoto i enduro motori, a za pocetak ce verovatno izbor pasti na neki supermoto do 250ccm. Jos jednom, pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sa 37 godina polagao za A pa plozio i kupio motor od 750 kubika. Neki pricali nemoj prvi motor da bude od toliko kubika to je za tebe mnogo i hvala bogu nisam ih poslusao i sada imam motor od 750 kubika i vec vidim da trebam da trazim nesto jace. Sta ce ti 250 kubika uzmi nesto jace, nisi vise dete ti vec trezveno razmisljas, ako se vozis bar da osetis vetar . U svakom slucaju DOBORO DOSAO . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...