pera-s 434 Napisano April 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan taj dan kad smo mi prolazili tuda je malo padala kisa pa je ta bela prasina licila na neko belo blato, usput smo na jednoj krivini naleteli na damper al smo se mimoisli nekako! I niko nas nije terao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 3, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan pravi off je i do zevsovog oka kad se ide, mi smo iznamljene skutere terali za sve pare pod punim opterecenjem(na svakom skuteru minimum 170kg) Bandolerosi, sa kle-om slobodno tamo na off ali polako i nema razloga da brinete za gumi defekt! Evo par slika sa off-a, ruta koja spaja otprilike panagiu i mermernu plazu, inace put koji koriste damperi iz kamenoloma evo i linka ka jos slika sa tasosa(ako vec postavljao) https://www.facebook...35417463&type=3 E pero-s....da sam ja vozač ( ili bolje kad budem bila ) samo bi na off i išla ...kao ova naša ekipa sa foruma.....Probali smo mi par puta..... kojekude.....malo je komplikovano kad je dvoje ali je osećaj strava lud ......tako da hoćemo....poslušaćemo te.... pa šta bude! A ako bude...ti si kriv... ........šalim se i hvala svima na sugestijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma samo polako, bez zurbe i uvek u pripravnosti! Tereni tamo zaista nisu toliko zahtevni kao sto ova nasa ekipa sa foruma bira ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Tasos je divan... Obišao sam Tasos, pošto sam tamo iznajmio motor Yamahu XT 660 R. Obišao sve plaže, koje su predivne... Svaka čast na putovanju, a nije ni loša ona ideja otići preko Bugarske, pa se vratiti preko Makedonije... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 23, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah putopis i super je! Toliko je super da je vec pao dogovor sa lepsom polovinom da upravo u istom kampu provedemo letovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 23, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @ profesore ...možda ove godine baš tako i uradimo...... do tamo preko Bugarske..... to nam je i Lale ( Lalajko) preporučio.... @ Marre e baš nam drago da je takav utisak ostavilo na vas pa ste odlučili da tamo letujete! Nama je i bio cilj da napišemo što više informacija ( cene, kvalitet kampa i sl.) zbog onih koji bi možda hteli da idu....Mi smo prošle godine preko drugara sa jednog drugog foruma ( foruma ljubitelja kampovanja) došli do svih potrebnih informacija....poverovali ..... otišli..... i oduševili se!!!! Inače smo i mi na istom mestu sa "pogledom na more" početkom jula.... ...........ako je "slučajno" ....nešto ostalo nepoznanica u šta čisto sumnjam .....tu smo za sve potrebne informacije! Pozzz za oboje od Bandolerosa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 24, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to forum ljubitelja kampovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 24, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Lale evo link http://www.putovanja.info/forum/ ....a tamo ćeš videti da u okviru nekih destinacija imaš posebne teme za ljubitelje kampovanja....tamo smo se mi raspitali o svemu a kasnije pisali o svojim iskustvima zbog ljudi koji bi išli........ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 24, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Bandolera...pitanjce...kako znati u kom periodu je kamp pun ako je ikako moguce. Citam na forumu sa linka da je npr. polovinom avgusta bila guzva. Ako budemo isli posle vas sacuvajte nam mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 24, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Paaa rezervacija u kampu nije moguća Špic sezone je avgust kada je i najveća gužva u kampu. Moja pretpostavka je da i u tom periodu uvek ima nekoliko slobodnih mesta za šator, ali su verovatno najbolja mesta zauzeta. Možeš se eventualno informisati mejlom ili telefonom http://www.camping-p...i.gr/contact-us Ma bre, put pod noge i na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 24, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A mesto čuvamo, naravno, ako zaista dolazite posle nas! Razmenimo kontakte i tako to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBS 102 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljen sam energijim kojom ste opisali ovaj vas put. Atmosfera je preneta u potpunosti. Ja sam prosle godine obisao dobar deo Grcke trazeci dobar kamp da odvucem prikolicu ove godine. Kada sam obisao ovaj kamp, bio je zatvoren (25. septembar), tako da nisam imao prilike da ga obidjem. Nasao sam neki drugi. Solidan i poprilicno jeftin. Planirao sam ovih dana da odvezem prikolicu na Tasos. Dobro je da sam procitao vas fantastican putopis, jer cu prvo svratiti u Pefkari da se raspitam za cenu za celu sezonu. Jos jednom, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 25, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala BOBS!!! Jupiii baš će nas biti dosta tamo ovog leta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Heh..pozdrav svima..a posebno vama double"B"..... I ja sam kao i neki bas kasno video ovaj putopis....tek sada... Toliko mi se sve dopalo da nemam reci.... Svaka vam cast.... Posto nemam iskustva sa kampovanjem (za sada samo zelju), zanima me sta radite sa svim stvarima dok niste u kampu? Da li to sve ostavite u satoru bez bojazni da bi moglo da dobije noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 25, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U kamp mogu da uđu samo "meštani kampa". Novac i dokumente uvek nosiš sa sobom a sve ostalo bez razmišljanja ostavljaš u šatoru i niko ti ništa pipnuti neće. Ako si otvoren i druželjubiv otprilike kao mi brzo ćeš upoznati sve ostale u svojoj okolini. Čuvaš ti njima kada nisu tu, a oni tebi kada si odsutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 25, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i drugi član double"B" -a .....još nešto doda ....Tamo su ti druže svi kao jedna velika porodica. Svi se svima već posle jednog dana javljaju i pozdravljaju kao što kod nas u manjim mestima ljudi imaju tu lepu vrstu kulture, navike i nemaju stil velikih gradova - otuđenost! Nudi se hrana....piće....pomoć u naduvavanju dušeka...postavljanju šatora....ma zaista je fenomenalno! Na plaži se takođe bez problema ostavljaju peškiri, suncobrani, lopte, knjige....i ide do šatora....gde ti opet sve drangulijice stoje kako si ostavio....I zaista tamo nema šanse da je neko drugačiji jer da jeste ne bi ni išao na kampovanje! Ipak su ljudi koji vole da kampuju zaista specifični i drugačiji na najpozitivniji način...vrlo otvoreni, prirodni, druželjubivi, predusretljivi ...Bar je naše dosadašnje "kampersko" iskustvo takvo gde god da smo bili a pogotovo u ovom kampu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako sam i mislio.....ali rekoh da ipak pitam.... Verujem da su to neki "drugaciji" ljudi.....i nadam se da cu uskoro upoznati nekoliko takvih... Pozdrav...laku noc... Vreme je za krevet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 29, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak na Thassos se primiče. Za zainteresovane evo korisnog linka gde možete naći informacije o cenama i redu vožnje feribota. Pozdrav svima Trajekti Thassos - Cene i red vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Opet idete u isti kamp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 29, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U isti naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.... Nema razloga menjati nesto sto valja... Dakle da ocekujemo jos jedan putopis....sada sa TDM-om...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 29, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari...ja odoh posle 10 avgusta.. Ako nije problem probajte da barem zapamtite pumpe gde su sta su itd... Posto idete uskoro zelim vam srecan put i lep provod I ostavite nam neki trag 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 30, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno! Tebi takođe srećan put i dobar provod a informacija o svemu će biti kada se vratimo. Jedva čekamooooo da krenemooooo..... ......a tek da stignemo i bućnemo seeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 30, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju tj. sutra u emisiji Sat tema "kako stici do tasosa preko bugarske"...vredi pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...