ojsfajl 393 Napisano Avgust 27, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa svojom limuzinom u kampu Pefkari, video, pobedio... Vidjen si, bas smo komentarisali limuzinu, a vidjeni su i jos neki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa svojom limuzinom u kampu Pefkari, video, pobedio... Vidjen si, bas smo komentarisali limuzinu, a vidjeni su i jos neki Sto se ne javiste, bilo je vatrene vode za toliko da se podruzimo i pokvasimo grla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel moze neko da.mi kaze koliko je iznajmljivanje skutera ,automobila ili nekog veceg motora? Verovatno je prekasno: XT600, dva komada na do tri dana - 35 evra dnevno. Po komadu. Cena na bum, licni upit, sredina jula. Verovatno moze jeftinije, ranijom rezervacijom i/ili iznajmljivanjem na duze, odnosno van spica sezone. Nismo uzeli, neckali se i zakljucili da je bolje da se kupamo taj dan nego da vozimo po brdima. ovde, Golden Beach Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Avgust 27, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa svojom limuzinom u kampu Pefkari, video, pobedio... Vidjen si, bas smo komentarisali limuzinu, a vidjeni su i jos neki Mala je kao secer, preslatka je! Veliki pozdrav od Bandolerosa za vas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mv.obrenovic 10 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zahvalim Bandolerosima, oni su krivci što smo bili na ovako lepom mestu i što se sad patimo po povratku u Srbiju. Usput evo i nekih slikica, kamp, cene i naravno Giola 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 3, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan .... da znaš, po povratku sa Thassosa potrebno je nekoliko psihoterapija da se vratiš u kolotečinu Elem, iako smo bili u špicu sezone uboli smo ekstra mesto za 3 šatora čak smo mogli da biramo gde ćemo. Mopede smo parkirali napolju kod recepcije i nije bilo nikakvih problema. To što bi nas koštao parking motora u kampu smo uglavnom popili Kamp je u dosta boljem stanju nego pre 2 godine, pre svega mislim na više hladovine. Uložili su u sistem navodnjavanja (kap po kap) i masline su se baš oporavile. Pre 2 godine su bile na izdisaju. Sve u svemu bilo je ekstra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Maj 23, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se neka ekipa za Tasos ove godine? Prosle godine zbog finansija nismo uspeli, ali ove godine definitivno pada Tasos, mi krecemo oko 14-15 jula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 23, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sin i ja, motorom, 11-27. jula, Limenas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Maj 23, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo 16 jula za Asprovaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kada se ukrcate na trajekt za Tasos,jel se motori vezuju ili stoje samo na copavoj?Jel su stabilni samo na copavoj ako se ne vezuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2576 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne vezuju se,stabilni su.Baš ako je neko nevreme,možeš da budeš tu kod motora,da pridržiš . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor postane nestabilan zbog nevremena na trajektu, motor je poslednje o čemu ćeš da razmišljaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Maj 24, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vozio nekoliko puta trajektom, i manjim i vecim, i nema frke, mora da bude baaas bas neko opiceno nevreme da bi motor pao. A jel ide jos neko u kamp Pefkari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 24, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kada se ukrcate na trajekt za Tasos,jel se motori vezuju ili stoje samo na copavoj?Jel su stabilni samo na copavoj ako se ne vezuju? Ako hoćeš možeš da ga vežeš, ima i za šta. Prvi put kada smo išli sa KLE-om baš nam je bio problem, natovarili ga kao mazgu pa su nam ga na trajektu vezali. Prošle godine smo bili u kampu u špicu sezone, očekivali smo po komentarima da nećemo uspeti da nađemo mesto za šator. Međutim, u kamp smo stigli radnim danom pa nije bilo problema. Vikendaši su otišli kući i mesta je bilo za biranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala babicu borise,Biker-Boy i Bandolero. Neki plan je da supruga i ja zapalimo na Tasos 5 juna na 4-5 dana,jel zna neko jel ok pocetak juna na Tasosu? Vidim da je trajekt poskupeo za 1e i sada je 12e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo 16 jula za Asprovaltu. Ne znam da li si ikad bio u Asprovalti? Mesto je totalno pasivno,Asprovaltu i Nea Vrasnu obidjes za sat vremena pesaka. Ja sam bio dva dana i nisam nimalo odusevljen. Zavisi kako ko dozivljava odmor... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo 16 jula za Asprovaltu. Ne znam da li si ikad bio u Asprovalti?Mesto je totalno pasivno,Asprovaltu i Nea Vrasnu obidjes za sat vremena pesaka. Ja sam bio dva dana i nisam nimalo odusevljen. Zavisi kako ko dozivljava odmor... Pozdrav Znam.Plan nam je da prespavamo u Sofiji, 2 dana provedemo u Asprovalti na moto skupu a onda idemo u kamp u Paraliji i u povratku prespavamo na Ohridu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo 7. maja: Golden Beach, tek pocinje da zivi, 8. maja Ko hoce da prosara, najtoplije preporucujem da potrazi smestaj, nekako mislim idealno je pri povratku sa Tasosa, u Nea Iraklitsi ili Nea Peramosu. Mesta su umivena, ima smestaja koliko hoces, Kavala je blizu za setnju i obilazak uvece, a odmah iza Peramosa, gledano iz pravca Kavale ka Solunu, nalazi se fantasticna plaza Amolofi (Ammolofoi). To je zapravo niz plaza, fin zuti pesak, sa dinama u zaledju i kaficima na svako malo. Pogled na Tasos kao bonus. Dobra je fora jer u odlasku skrati voznju za najmanje dva sata, racunajuci cekanje na trajekt, ukrc i iskrc, odnosno voznju do iza Kavale. Amolofi, 9. 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan mali tip: Kada prodjete Solun, sidjite odmah sa autoputa i vozite pored jezera, starim putem kroz Megalo i Mikri Volvi, pa kroz Asprovaltu i starim putem, pored mora. Nije mozda bitno sto cete da ustedite jedno 5-6 evra putarine u svakom pravcu, nego sto je put neuporedivo lepsi. Pritom, od Asprovalte do Peramosa zive duse, moze da se pegla isto kao na autoputu. Na autoput se vratite kod Peramosa, da zaobidjete krkljanac u Kavali i preskocite do Keramotija. https://www.google.rs/maps/dir/Eparchiaki+Odos+Lagadas-Mikris+Volvis,+Volvi+572+00,+Greece/40.6803598,23.5500517/40.6755765,23.6710671/40.7890055,23.8375786/40.8165531,24.2859581/40.8645189,24.296159/@40.8417964,24.383878,11z/data=!4m15!4m14!1m5!1m1!1s0x14a853e29d13e0ed:0xaf73ca128d430c67!2m2!1d23.2731972!2d40.6811828!1m0!1m0!1m0!1m0!1m0!2m1!1b1!3e0?hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Jul 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Novo poskupljenje u kampu, sada 1 dan za dvoje odraslih sa motorom i malim satorim izadje okruglo 20eur, kontam da ih kriza naterala, ovogodisnji rast cena je mnogo drasticniji naspram proteklih godina, cekam razvoj situacije posle referenduma, pa da vidim da li da se usudim uopste ici tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 5, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nađe tu informaciju, po cenama na njihovom sajtu ispada u špicu sezone (2 odrasle + šator) 16.5 eura + popust 10% za lojalne goste tjst ako si redovan gost. Videh sad, uračunao si ulazak motorom +3.5 eura A šta će ti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Jul 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja nisam jos lojalan jer prvi put idem tamo Pa nekako mi frka da mi bajk stoji napolju van kampa, lepse spavam kad znam da je unutra na sigurnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jul 5, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi do sad nismo imali nikakvih problema, parkirali smo uvek ispred rampe kod recepcije. Rampa se spušta u 22:00h tako da ti nema ulaska motorom posle povečerja on ostaje napolju. 3 puta smo bili i nisam još čuo da je nekome nešto zafalilo, što u kampu što ispred. Što se toga tiče opušteno a i uštedeo si 3.5 eura dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Jul 5, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa da znas, radije bi pojeo ili popio tih 3,5 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...