unas 786 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Bronza ljudi, bronza BJB Joška gulaš je osvojio 3. mesto. Slike malo kasnije, naša ekipa je bila najbrojnija. Bravo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Osvojio nas Joska trece mesto, medalja od po' kile . Naravno i ZuZa je dobila medalju kao vredni i verni pomocnik :kotlic: Uglavnom, bilo je odlicno, lepa kolona od 21. motora sa dosta lepih saputnica veselo se provlacila ravnicama i lakat krivinama Svima puno hvala na odlicnom drustvu a Bokiju.64 i Dr Mabuzeu na odlicno obavljenom Redarskom zadatku. Ja sam trenutno u Temerinu a slike uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan U Sremskim Karlovcima sačekali su nas klinci željni dobrih motora pa je "palo" fotografisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan stigosmo i mi kući. odlično proveden dan, hvala na druženju i vidimo se na sledećoj vožnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sastojci za gulaš...red mesa, red papaka, red džige...i gulaš za sve nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmmmm,mogo lepo,mmmmmnogo fino! bravo za josku!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Joška svaka čast na medalji i hvala na ovom sjajnom danu. Vožnja taman kako treba, bez žurbe i nervoze. Kako i priliči predelima kojima smo prolazili. BJB opet osvetlali obraz kao najbrojnija ekipa. Redarima hvala na pažnji. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 17, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A Vi stigli a..... ja pokušao da izađem iz Novog Sada, pa na Kać, Balosava, Šajkaš, ...Titel.....nisam ni znao da od Novog Sada do Beograda ima 200 km...mislio sam da je bliže.... javio sam ženi da se ne sekira ...ujutru stižem kući u Smederevo . Sve u svemu , lepa vožnja .... a gulaš je bio .... ne znam ..nisam ga jeo... .al posle celog dana gladovanja, verovatno je vredeo svih 250 dinara.....kud ne ponesosmo roštilj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bronza ljudi, bronza BJB Joška gulaš je osvojio 3. mesto. Slike malo kasnije, naša ekipa je bila najbrojnija. Cestitam, ali ce morati vise da vezba dogodine. Moracemo svi vise da poradimo na Joskinom gulasu,... zbog Joske naravno! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako je Joška osvojio 3. mesto: Da bi gulaš bio medju najboljima potrebno je prvo potpaliti vatru od specijalne vrste drveta. Kotlić se sprema. Prvo se stavlja luk iseckan u blenderu. Naravno, u nedostatku istog i nož može da posluži. Bez strpljenja nema ni dobrog gulaša. Zatim se stavlja meso. ...i još mesa. Paradajz Paprika I još malo strpljenja (sikirica pouzdano smiruje živce). Sve se polako krčka. I Joškin gulaš skoro pri kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 17, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I još malo zanimljivih fotografija: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Joška svaka ti čast ! Čestitke od supruge i mene, nadam se da ste nam uzorak bronzanog gulaša po "nekome" poslali na stručnu analizu Baš vam je bilo super, lepo ste se izvozali i družili. Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 17, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Joški i ja i nadam se, da ću imati šansu u živo probati njegov gulaš. Uz takve prilike uvek se setim i na takmičenje mađarskog paprikaša .... http://www.mycity.rs...-paprikasa.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 17, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan I još malo zanimljivih fotografija: lepe fotke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 18, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo kako to izgleda uživo. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod . Joški čestitke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Septembar 18, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan ....i još malo sa terena. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kada se malo sumiraju utisci mislim da je bilo lepo i opusteno. BJB ekipa u (skoro) najjacem sastavu - Pablo, IgorXT, Acim i mi ostali veseli akcijasi uvelicali smo takmicenje u organizaciji NS Riders-a i mislim da smo bili najbrojnija ekipa i sigurno jedna od najveselijih. Zbog tajminga organizatora nismo uspeli (neki jesu ) da probamo gulas naseg takmicara Joske ali drago mi je da je kvalitet u kontinuitetu - i prosle i ove godine pehar i medalja. Hvala vam na prelepom druzenju i jedva cekam da opet negde akcijasimo, najbolji ste! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 18, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ko ce da mi objasni zasto ovaj avlijaner nije hteo, ili nije smeo da pojede ovaj gulas, heheheh??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je moja Goca brojala pojeo je 3 pune cinije tako da se odvalio od klope Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 18, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo smo se proveli. Akcija je uspela. Kuci smo stigli u 5 ujutru. P.S. Joskin gulas je bio najbolji. Sudije nemaju pojma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Браво Јошка!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio kući posle odlično provedenog vikenda i kao što sam obećao, malo probranih slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...