Arakis 6216 Napisano Septembar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom čestitke Joški i Žuži za osvojene medalje a hvala i svima vama koji ste bili sa nama u Kisaču Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 18, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ovoj temi malo slika http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69887-iii-moto-gulash-party-17-09-2011/page__st__20 a na FB sve ostalo što sam slikao ima i vas http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2170750465523.2115167.1149574693 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 19, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim,sa dosta zakasnjenja,ali sta cu kada me je izmorilo takmicenje ,a u mojim godinama vec treba vise vremena za regenreaciju Puno vam hvala na podrsci,bilo mi je vrlo drago sto smo definitivno bili najbrojnija ekipa. Zao mi je sto je tajming za kuvanje bio kakav je vec bio,pa mnogi nisu sacekali kraj pa da se najedu gulasa,ali ja sam tu nemocan. Nadam se da ce sledece godine biti ispravljena ta greska,pa da mozemo da jedemo dok je jos dan,a ne po noci bez osvetljenja... Medalju uopste nisam ni ocekivao ove godine,jer znam dosta njih koji su se takmicili i znaju svoj posao.A posto je medalja ipak osvojena,-sta da vam kazem? -Sreca,sreca,radost! Za dodelu se vezuje i jedna anegdotica Naime,od sve buke nisam cuo kada su prozvali broj 10(nas broj),pa tako nisam ni otisao po medalju Srecom pa su Zuza i Melinda bile tamo pa su one to ucinile. Kasnije tokom veceri sam razgovarao sa organizatorom,bilo je reci o svemu,a pominjane su i nagrade. Nisu hteli da mi poveruju da sam ja trece mesto,rekli su,-ne,nisi ti,nego jedna zenska ekipa,njih dve su dobile medalje :) Kako god,sve je bilo super! Vidimo se i dogodine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 19, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Joška, prirodan talenat je jedno, ali stvarno moraš više da vežbaš da bi osvojio 1. mesto. Predlažem da vežbaš barem jednom mesečno, a mi ćemo pomoći oko rasčišćavanja terena... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19648 Napisano Septembar 19, 2011 Integrisan, 8580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladozenja... ti nemas pametnija posla nego da citas Forum? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 19, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Samo na brzaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joška!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mladozenja... ti nemas pametnija posla nego da citas Forum? Samo na brzaka... Pise na cigaret-pauzi... :lol: @brmbrm, svaku srecu Tebi i Tvojoj mladi zelim, ne zameri na sali! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlično malo je kasnio organizatorski gulaš ali je zato bio odličan 5+.društvo odlično šta više poželeti osim da se vidimo dogodine.Arakisu pozdrav najbrojnijoj ekipi od Limenka sa najudaljenije destinacije. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Joska svaka cast. :jee1: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joška!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne male panoramice. Malo se duze ucitava, budite strpljivi. Ovo je smanjena verzija. Tu su i verzije od 9mb pa kome se svidja neka skine http://hotfile.com/dl/130281142/6559c3f/Panorama_Kisac_2011_-_9mb.jpg.html 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan mene bilo bas lepo pozdrav za sve vidimo se na nekoj od sledecih okupljanja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh videh u telefonu slike sa Gulašijade u Kisaču...sorry..evo koga interesuje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Još par komada Toj bi bilo toj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Octobar 19, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bas nam je bilo lepo Kad cemo jopet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan zaista bi se moglo ponovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bas nam je bilo lepo Kad cemo jopet Ma izmislićemo mi već nešto...ovog puta će biti neka zimska klopa "pihtijada", "sarmijada"...... samo da se lepo družimo... Naravno uz uslov...zatvorena prostorija..i okolina Bgd-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Octobar 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvona 20 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda XL600V Transalp - Brunhilda Prijavi odgovor kao problematičan Bas nam je bilo lepo Kad cemo jopet Ma izmislićemo mi već nešto...ovog puta će biti neka zimska klopa "pihtijada", "sarmijada"...... samo da se lepo družimo... Naravno uz uslov...zatvorena prostorija..i okolina Bgd-a Za sarmijadu cu i da cupkam napolju, samo ako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan moze i prsutijada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan moze i prsutijada Vidi ga...ko da je upravo sa Zlatibora..pa mu samo pršut na pameti.......a gde je tu komplet lepinja, a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 20, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan moze i prsutijada Vidi ga...ko da je upravo sa Zlatibora..pa mu samo pršut na pameti.......a gde je tu komplet lepinja, a? prsuta, duvan cvarci, domaca pogaca i kajmak i naravno komplet lepinja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sad znamo gde ide sledeća BJB vožnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...