brki82 210 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas za "PILULU",al nest drugo bi trebalo.Batine i to kakve.Ne samo ako nama kradu ili pale motore,nego svako ko unistava necije dobro treba ga obeliti od batina.Kad pomislim koliko sam se mucio i bukvalno gladovao za motor i da dodje neki narkoman ili protuva koja 'oce leba bez motike,da mi ga ukrade ili da ga unisti...uh.Nema tu drugog leka,coveku upalise motor i na tome ce se zavrsiti. Al kazu da nasilje radja nasilje,i kad bi smo mi odgovorili istom merom,sta bi onda bilo?! Sa druge strane,mozemo psiholoski uticati na njih,a to bi dalo mozda rezultate.Skupiti 30-50 motora i provozati se ispred kuce pocinioca i malo se tu zadrzati.Svega par minuta sa jasnom porukoM, HOCES LI JOS DA PALIS? Ili-HOCES LI JOS DA KRADES? Al se plasim i svoje reakcije kad bih video nekog da mi se muva po dvoristu i oko garaze,s obzirom da znam sta mi se nalazi u cosku pored ormana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 12, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan u bem ti klosare sta uradise od motora reko bih sad svasta , ali suzdrzacu se od komentara na adresu onih zivotinja koji mogu ovako nesto uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aki, ne vredjaj zivotinje, one ovako nesto ne bi uradile dzigi, imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...