aca-pn 6492 Napisano Septembar 11, 2011 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se zove odmor, svaka cast momci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,Mija je na poslu pa cu ja da nastavim ovaj evropski deo ....Nekako se mi po mraku i klizavim krivinama(ko je bio u grckoj zna kakvi su putevi) dovukosmo do nasih apartmana,kako smo parkirali masine ispred,sjatise se nasi koji su to jutro dosli bus om...E koji ste carevi,niste normalni,ladno ste dosli motorima,svaka cast...i ostali komentari...A tek da im vidite izraze lica kad su culi da planiramo celu Albansku obalu da provezemo ...U svakom slucaju u apartmanima samo nasi i makedonci,najvise beogradjana i to ekipa nasih god...Do 00.....Raspakovasmo se,malo se prosetasmo pa solja krevet,pa u mleko sutradan nas bude mirisi iz obliznje pekare... djakonije koje smo morali da probamo....Nakrkasmo se pa pravac na zupla.... Danka se priseca svojih Egipatskih dogodovstina... malo bleje na lokalnoj plazi,pa opet nazad u apartman na has... olimpijske igre na bazenu Naigrasmo se ko deca,pa resismo malo da se provozamo po okolini... dal da nosimo opremu...??? Ma jok idemo ko pravi Grci samo kupaci i japanke i udri..... svracamo do obliznjeg Benitses a... Zaje i Bani... malo poziranja i idemo dalje...Usput mi se ucini zanimljiva jedna divlja plazica i ja reko aj da sidjemo motorima do vode... krenem ja prvi,kad ono dole toliko dubok sljunak,a velik nagib ,sto se i ne vidi bas lepo na slikama... a zajebano izgurati slotiju u japankama... osta motor sam da stoji,ma kako pipnem gas tako ga ukopavam sve dublje,aj reko sjebacu i lanac i disk,da ga izvucemo mi na ruke... gorile izvlace iz dubokog sljunka,posle je sve islo kako treba,a mija pronadje put kroz plazu gde je sljunak kolko tolko utaban...nema slika jer je Danka htela da nas polomi sto smo se glupirali i spustali motorom na plazu Kuci na pranje pa sa ekipom iz apartmana idemo uvece u neku zajebanciju.... deo ekipe iz apartmana.... rooookaj.... zbunismo i lude engleze,svojim ludiranjem,totalno su bili u drugom planu ja se jos drzim.... ..... I tako se cirkalo to vece,kao i ono na Ohridu...Sutra bar nigde ne zurimo..... Odosmo da 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 11, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sinke i mijo..legende..! što kaže lalajko, sada se i meni ide na more... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11005 Napisano Septembar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan sinke i mijo..legende..! što kaže lalajko, sada se i meni ide na more... da znas i ja bi opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jutro nas je probudio miris iz pekare,a drugo vrapci sa ove palmice.... hteo sam da ih pobijem.... Za danas smo odlucili da odemo na zapadnu stranu ostrva koja gleda na Italiju,posto smo mi bili na istocnoj.... posle kratke voznje od 30 ak min stizemo na plazu Ag.Georgios... lep zuti mekani pesak sitan kao brasno.... odma pocinje glupiranje... malo sam i oplodio Miju... bezanija da se dzin ne razbesni... ljudi moji ,more je toliko cisto i lepo...ma milina jedna.... Taverna iznad plaze sa nasom zastavom... ovde smo se odmarali dok smo bili na plazi Nasa zastava je presudila da jedemo u taverni malibu moja umetnicko-morska.... Dankina salata... moji kederi i hamburger od Mije Amera!.... Najedosmo se kako tako...pa krenusmo dalje ka jugu ostrva do sin city a kavosa,gde nocu haraju Englezi...(kasnije cemo im i tu objasniti,na njihovom terenu ) Danka je nekako uspela da savlada cudoviste iz Jonskog mora... A onda je pala i trka na 100m... gde je Chicha bio Tenere ,a ja CBR 1000rr Kao Bolt,kroz cilj uz sprdnju... Inace plaza na Kavosu i nije nesto,voda je plitka u nedogled i nije bas najcistija,ali je zato ostatak ostrva opravdao ocekivanja ,pogotovo severni i zapadni deo.... macke sa parkinga gde smo parkirali motore...odmaraju,vrucine su nesnosne pa i njima... Iscrpljeni od sunca i kupanja,sedamo na frape kod nekog dekice u bar u na plazi,medjutim skontasmo da imamo samo jos 5eur,a za kafu nam treba 2x3=6....Pitamo deku dal moze da smuti 3 kom za 5e,on se prvo nesto neckao,al posle kad je cuo i da smo iz Srbije,pristade, i tu popismo jedan od boljih frapea... ...i to u drustvu macaka... Inace mestani sa Krfa ,pogotovo oni stariji jako vole i postuju nas narod ,valjda su ostale emocije koje su se prenosile sa kolena na koleno jos od Solunskog fronta i stradanja nase vojske,plave grobnice....ali o tome narednih dana... Krecemo nazad...... proveravamo dal su vrapci jos tu....nema ih jos,mada su uskoro krenuli,izgleda da rade izjutra i predvece...majku im j... Toga dana napunismo frizider i to onako bas bahato,bilo je tu svega i svacega....Nakrkasmo se ,malo izblejasmo u kaficu ispred apartmana pa na kunt 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2036 Napisano Septembar 11, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Trcao si u plicem delu varalice! Posto su masline? Gde je Metaksa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Trcao si u plicem delu varalice! Posto su masline? Gde je Metaksa?? Hahaah ,ma nije tu je ista dubina bukvalno 1km od obale,masline su oko 5eur kg,feta isto,ali to kod privatnika,verovatno ima i jeftinije...Metaxu ne volimo ,al smo zato pivo i vino drali...Inace cene su uglavnom kao u Bg u.....Kafa 1.5,nes 2e,pivo 0.5l 0.5,0.6e voda 6l 1.5e ,hleb 0.8e giros 1.7e klopa u restoranu od 5-12eur.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 11, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Trcao si u plicem delu varalice! Posto su masline? Gde je Metaksa?? Hahaah ,ma nije tu je ista dubina bukvalno 1km od obale,masline su oko 5eur kg,feta isto,ali to kod privatnika,verovatno ima i jeftinije...Metaxu ne volimo ,al smo zato pivo i vino drali...Inace cene su uglavnom kao u Bg u.....Kafa 1.5,nes 2e,pivo 0.5l 0.5,0.6e voda 6l 1.5e ,hleb 0.8e giros 1.7e klopa u restoranu od 5-12eur.... sinke slobodno ovo shvati kao pretnju i tuci dok te ruke nose... pisi bre nastavak !!! ps. cuo sam da su cene na krfu jace nego na lefkadi ali ove tvoje su super... inace u onoj njihovoj feti od ovcijeg i kozijeg bih mogao da se udavim ona nasa feta je tesko sr**** pps. jeste li isli do meteora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Trcao si u plicem delu varalice! Posto su masline? Gde je Metaksa?? Hahaah ,ma nije tu je ista dubina bukvalno 1km od obale,masline su oko 5eur kg,feta isto,ali to kod privatnika,verovatno ima i jeftinije...Metaxu ne volimo ,al smo zato pivo i vino drali...Inace cene su uglavnom kao u Bg u.....Kafa 1.5,nes 2e,pivo 0.5l 0.5,0.6e voda 6l 1.5e ,hleb 0.8e giros 1.7e klopa u restoranu od 5-12eur.... sinke slobodno ovo shvati kao pretnju i tuci dok te ruke nose... pisi bre nastavak !!! ps. cuo sam da su cene na krfu jace nego na lefkadi ali ove tvoje su super... inace u onoj njihovoj feti od ovcijeg i kozijeg bih mogao da se udavim ona nasa feta je tesko sr**** pps. jeste li isli do meteora ? Pa to su cene,sigurno da ima nekih lokala i radnji gde su jace,al ima i gde su slabije... Nismo isli do meteora jer smo isli na skroz drugi prelaz i mcd u gr ,a posle u al Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojko, svaka cast, bas znate da se zezate, odlican putopis, ceka se nastavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trcao si u plicem delu varalice! Posto su masline? Gde je Metaksa?? Hahaah ,ma nije tu je ista dubina bukvalno 1km od obale,masline su oko 5eur kg,feta isto,ali to kod privatnika,verovatno ima i jeftinije...Metaxu ne volimo ,al smo zato pivo i vino drali...Inace cene su uglavnom kao u Bg u.....Kafa 1.5,nes 2e,pivo 0.5l 0.5,0.6e voda 6l 1.5e ,hleb 0.8e giros 1.7e klopa u restoranu od 5-12eur.... Ha ha ha,sit se nasmeja....pa ljudi jel znate koliki je Sinketov rekord u trci na sto metara?....pa 70 metara!! ....meni se pred kraj trke isprecila neka cev u vodi ,pa sam morao da zakocim,inace je sada na tom mestu naftna busotina....zbog mog zarivanja u pesak pri kocenju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme i za posetu Paleokastrici,zapadna obala Krfa na koju dolaze uglavnom italijani,ali i ostali kao sto smo mi Danka mi nije silazila sa grbace Sedosmo u jedan kafe na plazi,zvani Posejdon.... ....gde sam se uverio da je bio obdaren ...Danka se sprdala sa fotoaparatom,ali je napravila ozbiljan pomak u svojoj karijeri fotografa...uverite se i sami... ...bice tu jos dosta fotki iz Paleokastrice,no isti taj dan se selimo na Glifadu gde je plaza lepa ,peskovita,ali je bilo malo bucno po nasem ukusu,posto se tu prave one vestacke dnevne zurke sa sve animatorom.....giju gic ...odlazimo sa plaze,ali prvo pranje nogu Olucismo da posetimo i najruralniji deo Krfa,a to su sela,tj. neka mesta kroz koje ne prolazi asfaltni put....endurasi javite se!! Sinke i Lidija (Devojka koju smo upoznali u nasoj vili i poveli sa nama)....da li je bilo carki....mmm.....procitajte putopis do kraja Vise nisam siguran da li smo ovaj dan posetili i grad Krf,ali evo malo fotki i odatle Danka za 50-ak godina ...i Sinke pre par godina....ha ha ha chichina je to!! ...ceo Krf mu se smejao,kao i ova lutka Ko se bude nasmejao na ovo obavezno da mi da jedan plusic hahahahahaha ....ok,nastavljamo dalje sa setnjom... ...svasta ima da se pazari...kinezi svude,tj. njihova roba... ...ipak da se vratimo na Kavos,ali ovog puta NOCU!!Da vidimo gde su tu oni ludi englezi o kojima svi pricaju.... ...nije proslo malo vremena i do'atismo se sipke b'razeru ...posle mog poziva da nam se pridruzi ostatak ekipe ,Sinke napravi pravu srpsku zastavu....dobro,ne bas srpsku,ali zastavu Zakintosa (videti boju njegove kosulje ) ...i svi dodjose.... .... ...kada sam apsolvirao tananu sipku,uhvatih se za onu deblju pored .... b'razeru,hik ...o moj boze,Sinisa se toliko glupirao i napio da je morao malo da pridrema ...salim se naravno,to nije bio Sinke,to je neka propalica iz Engleske...tako civilizovane zemlje...hm....vratismo se u smestaj u sitne sate,pomalo pripiti....ok,po malo vise i na samo povratku smo vozili po mom tempu,gde mi je Sinke kasnije rekao da sam vozio najbolje do tada....valjda sam se opustio ,sto zbog alkohola,sto zbog toga sto je Danka zaspala pozadi,pa nisam imao nikog da mi sugerise kako da vozim....toliko za sada b'razeru 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci.. tako se to radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano Septembar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo akcijaši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos par slicica iz glavnog grada koji je prelep,ima neki starinski smek, stare uske cetvorospratnice sa drvenim roletnama,uski prolazi poplocani krupnom kaldrmom.... tvrdjava suveniri na svakom cosku... dok cekamo Miju da donese milk shake iz Mc'a... tuca oko ostataka hamburgera i pomfrita... Krenusmo prema Srpskoj kuci koja je u samom centru,medjutim bolubismo vrata ,posto radi do 14h... nasa radnja preko puta muzeja srpske kuce... Posto nam nije uspeo plan razgledanja srpske kuce i posete ostrvu Vido...odlucujemo da nastavimo sa kulturnim uzdizanjem i na putu prema nasem gradicu svracamo da posetimo palatu Ahileon,sagradjenu za kraljicu Elizabetu... Na samom ulazu Mija i ja svatamo da nismo toliki ljubitelji kulture da bi dali po 7eur za ulazak,ali zato saljemo naseg predstavnika Danku koja savrseno obavlja taj zadatak.... impresivna unutrasnjost palate... nas izvestac... vrt sa kog se pruza pogled na ceo zaliv... Ahil ,po kom je palata i dobila naziv... Videvsi ove slike ,bogami pokajasmo se i Mija i ja, ali malo.... Uvece klopa koju smo sami napravili u apartmanima,bogami napravismo vrhunske spagete... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 12, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan sinke brate kakve su vam ove spagete ko armatura sestica ps. nisi napisao da li si osetio promenu na kangrbi posle sipanja grckog goriva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori,kad da ocekujemo nastavak,dosad fenomenalan putopis a od sad nadam se jos bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 12, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan sinke brate kakve su vam ove spagete ko armatura sestica ps. nisi napisao da li si osetio promenu na kangrbi posle sipanja grckog goriva ? Ove spagete smo dobijali u osnovnoj skoli za rucak, sa secerom i orasima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan ....gde sam se uverio da je bio obdaren :lol: Resized to 85% (was 800 x 600) - Click image to enlarge Svaka sličnost sa likovima iz grčke mitologije je slučajna..... Bravo momci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Ranko* Brate spagete sam ja izabrao,Danka i Mija su me isto prozivali...al veruj mi ukus je vrh,napune se unutra prelivom i ko punjene spagete da jedem *Uros* Ti jos uvek jedes te ,garant... *Peco* ne mogu da verujem,extra *Kuglice* Bice,bice,cek da vidis Albaniju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Pecu 1+ hahahaha,kakva koincidencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, super zezanje. putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Novo jutro ,naravno predpostavljate ko nas budi.... sad vidite o cemu se radi... Dobro ajde smuckamo nes da se razbudimo ,krene Danka da se istusira i zove nas:jao dodjite da vidite sta je u kupatilu...kad ono... neko malo cudovistance.. izbacismo ga napolje pa na plazu,da smislimo sta cemo i gde za ovaj dan.... ko u mrtvom moru... ispozerisasmo samo tako..... .....al ogladni se i ozedni od manekenisanja... jogurt i med,vrhunska poslastica.... ovo vec ne volim... smorismo se na nasoj plazi pa se uputismo u voznju na neku dalju.... negde usput preko planinskih prevoja koji idu i do 1000m .... Mija hteo da baci Danku,jedva sam ga sprecio... Nastavljamo dalje kad opet.......Mija ostaje bez goriva u sred nedodjije A nemamo crevo da pretocimo iz mog stedljivka Jedino sto nam se nalazi u blizini je onaj stand za prodaju vina od nekog lokalca...Pokusavamo da mu objasnimo da nam treba neko crevo da pretocimo malo goriva iz jednog u drugi motor,medjutim nemaju nista ,imaju samo neko debelo plasticno koje ne moze da se uvuce u rezervoar...Pu jbm ti ,sta da radimo....prilazi nam Grk i kaze da ce otici kuci da donese malo iz kanistera i da imamo pumpu na nekih 25km odatle.... pomoc na putu... zabole njega sto mu je nestalo goriva,on puni svoj mehur... od prodavca dobijamo i malo hleba sa suvim grozdjem... Natocismo na kraju gorivo,a u znak zahvalnosti kupismo kg belog i kg crnog domaceg...vrhunsko vino!!! nista krecemo dalje,a pogledi i predeli oduzimaju dah.... Malo krivine,malo planine,prevoji,malo off-a i r\eto nas na plazi... cizme su se strasno pokazale Mija izranja srce Danki.... Dok cekamo ostatak ekipe da nas pronadje,posto su oni iznajmili kola,ja bacam opkladu sa Mijom da nema sanse da nas nadju...Reko :ako nas nadju ja jedem sljunak sa plaze.... Kad ono bukvalno u tom casu....E de ste.....mi parkirali gore kod taverne...... Ajooooj!!! jbg,rec je rec....mada bio sitan sljunak ,pa sam morao da se dopunim malo kasnije.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...