lovac73 8 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Inđija Motocikl: Suzuki GSX-R 600 SRAD 1997. Isti kao prošli :-D!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Crkao mi je regler na Suzukiju SRAD 600 1997. Jel zna neko gde bi mogao da kupim neki polovan ili bilo kakva druga solucija...? Hteo sam u ponedeljak da krenem motorom na more, ali kako sada stvari stoje ništa od toga ...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Septembar 8, 2011 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Joški sa foruma, on je genijalac za tu oblast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto stavio na SRAD-a Joskin i sljaka vec godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 5, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za svoj GS 650 G kupio u Keeway - u trofazni regler za neke smešne pare, a zatim mi je neki metuzalem sa karaburme to povezao i radilo je lepo dok mi nije zveknula radilica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankoBM 10 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Suzuki GSXR 750 TURBO Prijavi odgovor kao problematičan poruku za joskine reglere na mom suzukiju izbrisao sam ja sam koji sam i postavio- nije fer prema drugu koji se toliko zalaže i poznaje problematiku, i ovim putem se joski ISPRIČAVAM zbog toga. problem sam rešio ugradnjom još jednog akumulatora pa se vozim kao na trkama.bez svetla pa koliko akumulatori izdrže pa posle punjač i tako to. ima li neko originalniju ideju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 7, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,-dodji da vidimo sta te zeza,ne moze da jedino kod tebe ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...